IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
    Както и да го погледне човек,представянето на Лудогорец е като на средно европейски отбор.Не като на гранд а среден европейски.За разлика от Левски които бяха брашнения чувал в групата или пък на диретивата които не са се приближили до групите да им замирише камо ли да се класират но си умират да дават оценки на другите
    Гледам, рожбичке, че си младичко 97 набор, ама за съжаление едва ли ще си жив да видиш някога 32 титли в БГ, която ние чакаме.

Па, евроучастия да ни доближите някой ден, ще ти трябват пра-пра-пра внуци и пак няма гаранция

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      мисла, че Лудогорец си играха, колкото могат...
      Ливърпул, в момента са в трагична форма и логично пускат голове...
      Крейзито, няма качества и класа за повече ... Логично последни в групата. И нищо срамно или нередно няма в това. ТОВА е РЕАЛНОСТТА.
      Дори успяха да запишат победа хората. Верно, че гола случайно вкара, сигурно най-безрезултатния им полеви играч (учудващо и за него самия), но си е победа.
      Ето, вчера равен. Ама можело и да ... Ама АКО, Ама за малко... Стига глупости резултата е 2-2... Толкоз ...
      Най-искрени поздравления...
      Въобще не е малко за нашата, Българска, съдрана черга.
      Но да ми говорят за класа и умения, излизане от групата и прочее..
      Извиняаам се...
      Сега, ако някак успеят да се класират трети, ще е перфеткно за тях...
      Другото са фенщина (на Лудогорец ????) и хейтърство...
      Колчо слепец си ти нищо не разбираш а и не четеш.Те щели да бият Реал на Сантяго Бернабеу.Мен лично много ме дразнят тия чалгарски изхвърляния на някакви анонимници смешници.Големи усти имаме и трябва да ни ги затварят не с юмрук а с ритник.Сега ще видим как Кличко ще осъди нашия безмозъчен Пулев.Хем го преби хем ще му прибере и парите.Така трябва.Глупака трябва да го мандръсат докато поумнее.Отвсякъде да го шамарят.Вместо да поздрави Кличко и да си признае че не е дорасъл да се бие с него нашия лае като пуделче немска овчарка.И тия същите а коментаторите коментират други мачове не тия дето гледаме.Бъркат желаното с реалностите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Уф, засрамете се бе, чорбарчета!!! Първо влезте в групите на ШЛ, след това имате право да коментирате...
        Браво на лудоглавци, представиха се повече от отлично и заслужават адмирации - определено надминаха прогнозите ми, макар и с късмет - факт, огромен късмет имат, точно като чорбата срещу шахтар преди мнооооого години. За съжаление нямат никакъв шанс да продължат напред в шЛ, а за ЛЕ шансовете са илюзорни, но 4 точки са си 4 точки, както и да го погледнем. Просто си го признайте-след падането на комунизма сте кръгла нула в Европа - досега след Левски, а вече сте и след лудоглавци, не, не сте комунистически отбор, това е просто съвпадение
        Груец, пийни малко валидолче преди да прегледаш статистиката и простотиите дали сме денсили в евротурнири и колко сме "слабички"

http://www.uefa.com/uefachampionslea...ory/index.html

Даже гледам, че след полуфинал за КНК на следващата година имаме четвърт-финал за КЕШ ( демек в осмицата на Юръп ). Па, тогава падна комунизма сякаш 1990 година.

Скромно, ама от сърце четърт-финалче при шампионите, а не като сега да не можеш да биеш 5-ия на Англия
        Last edited by marandi; 27.11.2014, 11:37.

Коментар

• Както и да го погледне човек,представянето на Лудогорец е като на средно европейски отбор.Не като на гранд а среден европейски.За разлика от Левски които бяха брашнения чувал в групата или пък на диретивата които не са се приближили до групите да им замирише камо ли да се класират но си умират да дават оценки на другите

Коментар

• мисла, че Лудогорец си играха, колкото могат...
            Ливърпул, в момента са в трагична форма и логично пускат голове...
            Крейзито, няма качества и класа за повече ... Логично последни в групата. И нищо срамно или нередно няма в това. ТОВА е РЕАЛНОСТТА.
            Дори успяха да запишат победа хората. Верно, че гола случайно вкара, сигурно най-безрезултатния им полеви играч (учудващо и за него самия), но си е победа.
            Ето, вчера равен. Ама можело и да ... Ама АКО, Ама за малко... Стига глупости резултата е 2-2... Толкоз ...
            Най-искрени поздравления...
            Въобще не е малко за нашата, Българска, съдрана черга.
            Но да ми говорят за класа и умения, излизане от групата и прочее..
            Извиняаам се...
            Сега, ако някак успеят да се класират трети, ще е перфеткно за тях...
            Другото са фенщина (на Лудогорец ????) и хейтърство...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Груйчи ти чу ли че Стойчо ще става седморчо.Може да сме всякакви но ви бием когато и както си искаме.А на ''големите'' ви успехи в Европа мога само да се смея.За едни надписи ВИС2 няма да говоря щото вие винаги сте били такива мутрафони доносници и смрадливи ченгета.
              Пешо ама ти слезна под нивото на маранди и имитатора.След като се пишеш БАТЕ би трябвало да си гледал седморчовците и да продължаваш да се стряскаш на сън А за това дето ни биете има една статистика дето показва нещо ама съвсем друго но явно това е поредната манипулация на мръсните левскари.Само не отваря йдругата за резултатите когато е свирил чужд съдия,не от тези дето вечно ви ощетятват.За ВИС-2 по добре коментирай ТОВА https://www.youtube.com/watch?v=byWDkKDI_tQ. А да забравих вие никога не сте били беленски убиици,не сте избивали царски офицери,не сте били и мутрафони(то мултаците бяха представители на боготворителна организация набираща средства за детските градини).Колкото за насраните фатмаци каращи бедните войничета под заплахата от арести да викат за грухтящите то това е поредната измислица на левскарите.Има още много ама едва ли си струва ,вие чорбарите можете да изкарате,че ви е създал Хан Аспарух.
              Last edited by emos; 27.11.2014, 10:53.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                ...
                Вчера ме хвана яд, че Разград не играха концентрирано, особено в защита, иначе без проблем щяха да бият този невероятно слаб Ливърпул. Но като за първо участие в ШЛ се представиха блестящо. Сега на Бернабеу само да не изядат шамарите, ама на тази фаза вече не вярвам да ги бият с много балетистите.
                Реал пидирасчита мръсни ми прецакаха залога като вкараха само 1 гол!
                Това им се случва за втори път след домакинството срещу Ливърпул така че - от една страна вече играят ганкиното, от друго КР ще гони рекорда на Меси,...така че не ясно кое ще надделее! 1-0 или 5-1...
                Last edited by man_united; 27.11.2014, 10:44.

Коментар

Уф, засрамете се бе, чорбарчета!!! Първо влезте в групите на ШЛ, след това имате право да коментирате...
                  Браво на лудоглавци, представиха се повече от отлично и заслужават адмирации - определено надминаха прогнозите ми, макар и с късмет - факт, огромен късмет имат, точно като чорбата срещу шахтар преди мнооооого години. За съжаление нямат никакъв шанс да продължат напред в шЛ, а за ЛЕ шансовете са илюзорни, но 4 точки са си 4 точки, както и да го погледнем. Просто си го признайте-след падането на комунизма сте кръгла нула в Европа - досега след Левски, а вече сте и след лудоглавци, не, не сте комунистически отбор, това е просто съвпадение
                  Двете Г-та гледам бая гъвкав в кръста се оказа До вчера плю делиорманци, гелосания им шеф и всичко около тях, а днеска гледам е готов да има направи.... поклон

Вчера ме хвана яд, че Разград не играха концентрирано, особено в защита, иначе без проблем щяха да бият този невероятно слаб Ливърпул. Но като за първо участие в ШЛ се представиха блестящо. Сега на Бернабеу само да не изядат шамарите, ама на тази фаза вече не вярвам да ги бият с много балетистите.

Коментар

• Моя коментар за вчерашния мач е следния: След като се оставяш самоходни дървета като Ламбърт и Хендерсън да ти вкарват голове нямаш място в Евротурнирите!
                    Толкова слабо второ полувреме не си спомням да съм гледал, същото се отнася и за Ливърпул! Крейзитата трябваше да бият с разлика, но тези смешки в защитата им костваха шансовете за продължаване напред!
                    За тяхно добро им пожелавам да останат трети и да не се мъчат срещу някой качествен отбор като Барселона, ПСЖ, че тогава драмата ще е пълна!

Коментар

• Преебаха ми залота тия некаданици от англиянаправо съм бесен,не стига че само се излагат напоследък в шип-ъ,сега вдигат и самочувствиета на оня зализания.пък и лудогорец кво толкова се напъват,не да си паднат резонно 1-2 и всичко да се размине мирно и тихоНо Ливърпул сами си си виновни че не си вкараха положенията,некадърници начело с тренера
                      Liverpool Forever

Коментар

Груйчи ти чу ли че Стойчо ще става седморчо.Може да сме всякакви но ви бием когато и както си искаме.А на ''големите'' ви успехи в Европа мога само да се смея.За едни надписи ВИС2 няма да говоря щото вие винаги сте били такива мутрафони доносници и смрадливи ченгета.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          Като знам колко хора се преебаха да ходят да гледат тоя кух мач в тоя студ, направо ми е голям кеф да си пия биричката у нас. По Sky sports всичко е перфекно и го няма ония духач Смукачев да ми опъва нервите. Наздраве на всички
                          Бе на това нагло момченце няма ли кой да му каже да заминава на Женския пазар за коментатор не става.Ба си мамата ще дойде ли някога ден би ти ви да не предава мачовете белким се отървем от тоя откровен нещастник.Заради него гледах мача без коментар.Ба си простия нахален и досаден некадърник

Коментар

• Уф, засрамете се бе, чорбарчета!!! Първо влезте в групите на ШЛ, след това имате право да коментирате...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• А какво да кажем за ситуацията почти в самия край, когато един от домузите (май беше моци) съвсем очевадно задържа за фланелката нападател на Ливърпуул в наказателното? Операторите сгафиха яко – дадоха го в близък план и от перфектна гледна точка как го държи при дълъг пас откъм центърът и не му дава въобще да отлепи от мястото му... 100% дузпа, както и да го гледаш.
                              Иначе се видя, че в България има само един отбор, който няма комплекс за малоценност от най-големите, но ги надиграва и ги поваля на колене – победени. Очилатият чичко – треньорът на домузите най-точно изрази селският манталитет: „Това е ливърпуул, не е Каспичан” – ами вървете играйте с Каспичан, бе !!! Това е най-слабият Ливърпуул от дявол знае колко години – а ЦСКА е побеждавал само един Ливърпуул – ЛИВЪРПУУЛ – ЕВРОПЕЙСКИЯТ ШАМПИОН. Това е, другото са празни дрънканици.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За телюгите иде и финансовия феър плей от УЕФА да обясняват как така бюджет на клуба им 100%, а 104% отиват за заплати на футбалерите само?

Мистерия

П.П. "Въ" група за Подуене, че 3 години точиха лиги да ни видят нас там и почти успяха.

В декември изтича УЕФА, в януари плащанията към Главбулгар строй за ремонта.

Закривай!

Коментар

Working...
                                X