IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Очевидно трябва да върнете комунизЪма, за да върнете старата слава!
    Нещо, което Ви намеквахме тука че двете неща за оплетени като свински чревца, ама Ви го гледате през червените очила и го не виждате!
    Нали отговорихме с нотариален акт за стадиона Борисова градина като собственици и решение на Съда, че ЦСКА е приемник на АС-23.

Голям си наивник - фактите са тия, но в БГ на кого му пука за факти, нотариални актове или за съдебни решения.

И до ден днешен сме прецакани с договор за наем, където да изливаме по 3 млн. лв/годишно за разлика от всички отбори в БГ.

Странно защо само ЦСКА не може да си вземе базите?
    -------------------------------

Лайте ни - не ни пречите. Свикнали сме даже като да влизате в съблекалня и да заплашвате с побой Бербетов, да не вземе да вкара гол

За 3 отменени гола в Дупница да ти напомням ли? На Лечков и Пенев?

Сега може да пуснеш басните, че по 3 гола да се отменят на мач е често срещана практика в европейския футбол и да ме засипеш с примери.

За отменен гол за ЦСКА срещу Левски при автогол на Бисер Ив. ( легендата ) да казвам ли колко често в света се отменя автогол поради .... ЗАСАДА!!!

Или за 3-те картотеки на Гонзю за 1 сезон?

Колко титли ни окрадохте телюги? ( по втория начин )?

А, за лиценз гейт? 16 точки аванс на шампиона завършиха с отнемане на лиценз, който БГ съд после реши, че няма нарушение?
    ------------------------------------------------------------------------

Радвайте се! Тая година Шарваргорец ще извърти цялата гама от мурафети и той. Спокич

Коментар

• Ето от миналата седмица, великата кауза тотално се насра на Армията и едвам измъкна равен пред 15000 рекордна посещаемост за този сезон в А грпа.
      Last edited by pepe1234; 27.11.2014, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        Тук явно миналото е актуално.
        Ехоо, годината е 2014-та. Дайте нещо по-така, най-много от миналата седмица да е.
        Еми щом не може по-старичко,ей ти нещо от миналата седмица :
        http://www.sportal.bg/statistics_ran...son=115&team=0

Коментар

• Тук явно миналото е актуално.
          Ехоо, годината е 2014-та. Дайте нещо по-така, най-много от миналата седмица да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            ..... После дойде "перестройката" и започна разграбването на ЦСКА....
            Очевидно трябва да върнете комунизЪма, за да върнете старата слава!
            Нещо, което Ви намеквахме тука че двете неща за оплетени като свински чревца, ама Ви го гледате през червените очила и го не виждате!

Коментар

Нали това казвам, че тия неща бяха нещо нормално и никой не си задаваше въпроса дали ЦСКА ще вдигне купата на Европа, а кога?

Нещата се развиха така, че ни изправариха от Изт. Европа Стяуа ( 1986 ) и Цървена звезда ( 1990 ), което учуди дори и западните анализатори. После дойде "перестройката" и започна разграбването на ЦСКА.

Медиите изместиха фокуса колко пъти ни били телюгите, както сега го прави Шалваргорец, но никой не помни, че последния четвърт-финал за ШЛ е през 1990г. от чорбата ( влизане в осмицата на Юръп-шампионите ).

Всичко това се неглежира и омолаважява, за да слушам дрането на Алекси, че Разград вкарал гол на 5-ият в английското първенство.

Цъки ( 1990 година Шамп. лига - това от всички се води като пълен провал за чорбата )
              Телюгите по времето на мутрите убиха футбола в България.Купени мачове купени отбори заплахи на съдии но Господ днес им го връща както си му е редът.Въпреки всичко не ги мразя и им желая успех.Когато Левски и ЦСКА Ботев Локо Славия са силни имаме и силен национален отбор.А оня гелосания ловчалия ми противно дори да го коментирам

Коментар

• Гледам, че оня гелосаният пудел Киро веднага спретнал "обяснението" за европейския среден пръст срещу скамейката на ЦСКА на мача им в събота.

Бил чул, че го били напсували на португалски и затова вдигнал средния срещу треньорския щаб на чорбата.

П.П. Вместо да го накаже за липса на дисциплина и феърплей - той си оправдава мизерника.

Но иронията на съдбата е голямо нещо. Тоя дето вдига средни пръсти - не разбра срещу кого вдига. На тоя, който отстрани Ливера като шампион на Юръп с 2 гола.

Е, сега се видя колко могат миличките - но са толкова фрости, че даже няма да се сетят да си вземат автограф от Стойчо, който в ЦСКА е наричан Екзекуторът на Ливърпул, а в Португалия е звезда - за разлика от лайното Киро Гела и футбалера му.

П.П.П. Оо .. да - забравихме великодушието за липса на санкция от Перука БФС за средния пръст - понеже делегат на мача не го видял - цяла БГ го видя - само делегат не бил.

Браво Едномъдий, браво Ицо - плющите телюгите и 20 години по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Гола на Цецо Йончев не беше от центъра наистина беше до тъча бях на метри от него.След 3:0 стадиона онемя хората гледаха и не вярваха на очите си.Брайтнер отиде и падна на колене пред треньорската пейка това камерите не знам дали са го уловили.Беше нещо неверояно.Хората започнаха да си представят че ЦСКА може да отиде на финала за Купата на Европейските шампиони.Мача с Барса го гледахме с баща ми бях му взел билет и на него но не беше същото.За мене мачовете с Ливърпул и Байерн са нещо велико.
                  Нали това казвам, че тия неща бяха нещо нормално и никой не си задаваше въпроса дали ЦСКА ще вдигне купата на Европа, а кога?

Нещата се развиха така, че ни изправариха от Изт. Европа Стяуа ( 1986 ) и Цървена звезда ( 1990 ), което учуди дори и западните анализатори. После дойде "перестройката" и започна разграбването на ЦСКА.

Медиите изместиха фокуса колко пъти ни били телюгите, както сега го прави Шалваргорец, но никой не помни, че последния четвърт-финал за ШЛ е през 1990г. от чорбата ( влизане в осмицата на Юръп-шампионите ).

Всичко това се неглежира и омолаважява, за да слушам дрането на Алекси, че Разград вкарал гол на 5-ият в английското първенство.

Цъки ( 1990 година Шамп. лига - това от всички се води като пълен провал за чорбата )
                  Attached Files

Коментар

А бе, звучи невероятно, но и двата пъти чорбата се прецака сама.

Срещу Байерн, когато ги дръпнахме с 3 на 0 ( особено гола на Цецо Йончев от центъра до тъча ) и беше 18 мин. - швабухите не знаеха къде са и тоя Паро взе да мята с ръце - връщайте се, връщайте се да пазим резултат.

Срещу Барса - перфектен първи мач на Камп Ноу, когато бяха млъкнали като насрани и чак накрая успяха да вкарат за 4 на 2, но пак добър резултат ( турнирен ) - при 2 на 3 па направо си бяхме фаворити за реванш.

И на реванш в София, колкото и да звучи кощунствено подценихме Барса. Хакнаха ни гола и после върви ги стигай.

Ха, наздраве!

П.П. Е, дал съм статистиката Шампионска лига на Груеца да си я срича, ама явно още не може колко пъти чорбата са били на четвърт-финал там, дето го брояхме за пълна излагация, че сме в осмицата на Юръп и то срещу шампионите, а не срещу 4-ия от първенство Х.
                    Гола на Цецо Йончев не беше от центъра наистина беше до тъча бях на метри от него.След 3:0 стадиона онемя хората гледаха и не вярваха на очите си.Брайтнер отиде и падна на колене пред треньорската пейка това камерите не знам дали са го уловили.Беше нещо неверояно.Хората започнаха да си представят че ЦСКА може да отиде на финала за Купата на Европейските шампиони.Мача с Барса го гледахме с баща ми бях му взел билет и на него но не беше същото.За мене мачовете с Ливърпул и Байерн са нещо велико.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                      Не искам да съм поредния дето ти обяснява колко си зле.Само за информация.Когато аз съм гонил топката,ти не си бил още със жълто около устата.На това състояние му викат.НА ТАТЕ СПЕРМОГРАМАТА
                      Имаме си дядка? Чудесно!

Би ли ни припомнил тогава кой БГ отбор има повече успехи от чорбата в евро-турнирите. Па, може и за България да ни светнеш

Полека със злобичка - води до инфаркти на дърти години. Чакам? Кой е повече от ЦСКА:

1. В Юръп.
                      2. В БГ.

Стреляй да видим кой е "зле"?

Коментар

Гледам, рожбичке, че си младичко 97 набор, ама за съжаление едва ли ще си жив да видиш някога 32 титли в БГ, която ние чакаме.

Па, евроучастия да ни доближите някой ден, ще ти трябват пра-пра-пра внуци и пак няма гаранция
                        Не искам да съм поредния дето ти обяснява колко си зле.Само за информация.Когато аз съм гонил топката,ти не си бил още със жълто около устата.На това състояние му викат.НА ТАТЕ СПЕРМОГРАМАТА

Коментар

Това момченце абер си няма какво е било.Аз съм гледал мачовете с Ливърпул и Байерн.Той не знае какво е 70000 да не си тръгват и факлите да горят.Той не знае какво е да ти дават агне за билет за мач на ЦСКА.Той не знае как хората се катереха по тополите около стадиона за да гледат мач на ЦСКА.Бях студент когато последния велик отбор на ЦСКА игра полуфинал за КНК ако не се лъжа тогава срещу Барселона.Оня отбор с Костадинов Трифон Илия Вълов Емил Димитров Георги Георгиев Стоичков Пенев Димитър Младенов.
                          А бе, звучи невероятно, но и двата пъти чорбата се прецака сама.

Срещу Байерн, когато ги дръпнахме с 3 на 0 ( особено гола на Цецо Йончев от центъра до тъча ) и беше 18 мин. - швабухите не знаеха къде са и тоя Паро взе да мята с ръце - връщайте се, връщайте се да пазим резултат.

Срещу Барса - перфектен първи мач на Камп Ноу, когато бяха млъкнали като насрани и чак накрая успяха да вкарат за 4 на 2, но пак добър резултат ( турнирен ) - при 2 на 3 па направо си бяхме фаворити за реванш.

И на реванш в София, колкото и да звучи кощунствено подценихме Барса. Хакнаха ни гола и после върви ги стигай.

Ха, наздраве!

П.П. Е, дал съм статистиката на Шампионска лига на Груеца да си я срича, ама явно още не може да преброи колко пъти чорбата са били на четвърт-финал там, дето го брояхме за пълна излагация, че сме в осмицата на Юръп и то срещу шампионите, а не срещу 4-ия от първенство Х.
                          Last edited by marandi; 27.11.2014, 12:11.

Коментар

Гледам, рожбичке, че си младичко 97 набор, ама за съжаление едва ли ще си жив да видиш някога 32 титли в БГ, която ние чакаме.

Па, евроучастия да ни доближите някой ден, ще ти трябват пра-пра-пра внуци и пак няма гаранция
                            Това момченце абер си няма какво е било.Аз съм гледал мачовете с Ливърпул и Байерн.Той не знае какво е 70000 да не си тръгват и факлите да горят.Той не знае какво е да ти дават агне за билет за мач на ЦСКА.Той не знае как хората се катереха по тополите около стадиона за да гледат мач на ЦСКА.Бях студент когато последния велик отбор на ЦСКА игра полуфинал за КНК ако не се лъжа тогава срещу Барселона.Оня отбор с Костадинов Трифон Илия Вълов Емил Димитров Георги Георгиев Стоичков Пенев Димитър Младенов.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Пешо ама ти слезна под нивото на маранди и имитатора.След като се пишеш БАТЕ би трябвало да си гледал седморчовците и да продължаваш да се стряскаш на сън А за това дето ни биете има една статистика дето показва нещо ама съвсем друго но явно това е поредната манипулация на мръсните левскари.Само не отваря йдругата за резултатите когато е свирил чужд съдия,не от тези дето вечно ви ощетятват.За ВИС-2 по добре коментирай ТОВА https://www.youtube.com/watch?v=byWDkKDI_tQ. А да забравих вие никога не сте били беленски убиици,не сте избивали царски офицери,не сте били и мутрафони(то мултаците бяха представители на боготворителна организация набираща средства за детските градини).Колкото за насраните фатмаци каращи бедните войничета под заплахата от арести да викат за грухтящите то това е поредната измислица на левскарите.Има още много ама едва ли си струва ,вие чорбарите можете да изкарате,че ви е създал Хан Аспарух.
                              Ние много добре знаем когха сме създадени.И много добре знаем че сме клуб на Българската армия която няма загубена битка и която е обичана от целия български народ.Ние не сме клуб на доносниците и милицията.Всички знаем кой извърши деянията които си описал.Армията няма участие в тия злодейства а милицията.Армията излиза и побеждава а милицията слухти донася подмолна е.Замисли се в днешно време кой слухти кой донася отнема лицензи.Бог забавя но не забравя.Който гроб копае другимо сам пада в него.Собственика ви е доносник гнусен доносник а другия беше изгонен като опасен за националната сигурност на България.И много мразите Русия ама чакате пари от Газпром.Вие сте срам за името на Апостола.И срам за България

Коментар

Колчо слепец си ти нищо не разбираш а и не четеш.Те щели да бият Реал на Сантяго Бернабеу.Мен лично много ме дразнят тия чалгарски изхвърляния на някакви анонимници смешници.Големи усти имаме и трябва да ни ги затварят не с юмрук а с ритник.Сега ще видим как Кличко ще осъди нашия безмозъчен Пулев.Хем го преби хем ще му прибере и парите.Така трябва.Глупака трябва да го мандръсат докато поумнее.Отвсякъде да го шамарят.Вместо да поздрави Кличко и да си признае че не е дорасъл да се бие с него нашия лае като пуделче немска овчарка.И тия същите а коментаторите коментират други мачове не тия дето гледаме.Бъркат желаното с реалностите.
                                Телютите и те това не разбират, че няма да са живи да видят 30 титли, ама ще скъсат синджиря да ни лаят

Ама, кервана си върви, налЕ?

Коментар

Working...
                                X