Та като казах (написах) Спартак Варна и се сетих,че Кире Гела го имаше за първи избор.ОБАЧЕ янко станев (нарочно го пиша с малки букви) и компания му отбиха мераците да им вземе една от златните кокошчици и те така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеС В група бъди много внимателен да не отидете вие там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПичове(чорбета) ама много надъхване, много нещо, ще излезе, че все едно съм на 13 конгрес на Партията.... То не са дитирамби, то не е чудо - човек ще реши, че вчера не лудоглавци, а вие играхте с лузърите
@ маранди, ма като си решил да се правиш на луд, нямаш спирка, ей - онзи 1/4 финал го играхте номинално 1990, но беше постигнат през 1989, т.е. По комунизма, та да не си говорим глупости, може ли? Ама кажи и за формата, разкажи лак достигате до първия си 1/4 финал в кеш като отстранявате трандиозното количество от точно ....... 1 отбор и то отборът е Динамо Букурещ кажи го, не се срамувай, разкажи и за шестте поредни отпадания в първия кръг на евротурнирите и тогава пак да си говорим за евроидиоти и т.н. Кажи си, не се срамувай никой не отрича успехите на чорбата по времето на комунизма - най-добрият ни отбор по това време и много далече от истината след това, просто конюнктурен отбор... Апропо, уж трябваше да говорим за лудоглавци днес, пък то пак за чорбата ни проглушихте ушите
@ дидак, на теб ще ти отговоря довечера, че от телефона трудно се пише
ма аз съм сигурен, че ФК Подуене е много по-велик от чорбата в евротурнирите и в БГ по отличия, бря ( не съм се съмнявал просто в телешката обективност ). То не беше Мичмана ( лека му пръст ), то не беше Жаклин и ко по фалшификати.
Кажи сега за уефа статистиката на Тракия Пловдив да кажем? Къде отиде да я плющя, щото нямало значение смяната на името на футболен отбор и да го пратим във В група.
Можеш ли ми я показа? За ФК Тракия питам - шампионче на БГ, сребро, бронз - туй-онуй?
П.П. Относно Шалварград и ФК Подуене в евротурнири и великия ЦСКА си има статистики - виж там измисли нещо, щот' аз не мога
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениескоро със Сашо Апашо ще разберете, че беше за ваше добро да минете през В Група....ама това е други тема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпоред мен най-големия губещ от вчерашния резултат е наследника на АС-23 щото сега титла ще види през крив макарон!
Когато крейзитата отпаднат окончателно от Еуропата ще почнат да се натягат и в първенството,...а ЦСКАту вече си били продали голмайстора...не ги виждам как ще поддържат темпото!
Коментар
-
Пичове(чорбета) ама много надъхване, много нещо, ще излезе, че все едно съм на 13 конгрес на Партията.... То не са дитирамби, то не е чудо - човек ще реши, че вчера не лудоглавци, а вие играхте с лузърите
@ маранди, ма като си решил да се правиш на луд, нямаш спирка, ей - онзи 1/4 финал го играхте номинално 1990, но беше постигнат през 1989, т.е. По комунизма, та да не си говорим глупости, може ли? Ама кажи и за формата, разкажи лак достигате до първия си 1/4 финал в кеш като отстранявате трандиозното количество от точно ....... 1 отбор и то отборът е Динамо Букурещ кажи го, не се срамувай, разкажи и за шестте поредни отпадания в първия кръг на евротурнирите и тогава пак да си говорим за евроидиоти и т.н. Кажи си, не се срамувай никой не отрича успехите на чорбата по времето на комунизма - най-добрият ни отбор по това време и много далече от истината след това, просто конюнктурен отбор... Апропо, уж трябваше да говорим за лудоглавци днес, пък то пак за чорбата ни проглушихте ушите
@ дидак, на теб ще ти отговоря довечера, че от телефона трудно се пишеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениескоро със Сашо Апашо ще разберете, че беше за ваше добро да минете през В Група....ама това е други тема!
Но вие като "Българи" от Шалварград не спирате да искате точно това, та белким "блеснете" на хоризонта?
И басните за великите успехи!
Искаш ли пак статистиката с над 50 участия на ЦСКА в евро-турнирите да ти я дам или ще смъкнеш 10 поста по-надолу да си я гледаш.
Всичко това изчезва после. Благодаря за "националната" кауза, ама ще се сборим и сами да не се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа титла ще говорим накрая.
Нали не ни брояхте в сметките въобще, а ни пращахте във В група този шампионат?
Също, както и преди 3 години, също както и миналата година. Случайност предполагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНаистина, защо да не продадем Буш след като е направил силен полусезон и да уредим бюджета за още няколко месеца напред? Футболист от А група рядко прави два последователни силни сезона, така че скоро формата му може би ще започне да се разваля. Домусчиев дали не съжалява в момента, че не продаде Безяк, когато можеше, а вместо това в типичния си стил се правеше на голямата работа пред медиите: Кирил Домусчиев: Роман Безяк струва 5 милиона евро
Сега няма да може да му вземе и половината на тези пари
П.П. Защо да спираме момчето като тази година ще е на кантар за титлата, а кинти можем да очакваме чак при влизане в ШЛ? То си каза само, че е дошло да играе в ЦСКА без пари само заради марката.
Поклон само заради това. Оказа се, че в чужбина много добре знаят кои са чорбата за разлика от родните чалгари с татуировки и свръх претенции.
П.П. Мога да ти кажа и защо Камбуров го мъчихме няколко пъти и не става за ЦСКА. Лошо впечатление прави за професионален футболист да се фука преди 5 години, че в профила си във Фейса имал над 4к жени и почти нямал мъже като уточнява, че не ги познава всичките.
Добре, бе Камбуре - искаш ЦСКА да те изстреля към голям футбол, а в празната ти кофа само златотърсачки? Как да стане?
Но ЦСКА прецени светкавично ситуация и си върна момчето да си стане звезда на Локо Пд. Не сме го ощетили по никакъв начин.Last edited by marandi; 27.11.2014, 14:13.
Коментар
-
Наистина, защо да не продадем Буш след като е направил силен полусезон и да уредим бюджета за още няколко месеца напред? Футболист от А група рядко прави два последователни силни сезона, така че скоро формата му може би ще започне да се разваля. Домусчиев дали не съжалява в момента, че не продаде Безяк, когато можеше, а вместо това в типичния си стил се правеше на голямата работа пред медиите: Кирил Домусчиев: Роман Безяк струва 5 милиона евро
Сега няма да може да му вземе и половината на тези пари"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпоред мен най-големия губещ от вчерашния резултат е наследника на АС-23 щото сега титла ще види през крив макарон!
Когато крейзитата отпаднат окончателно от Еуропата ще почнат да се натягат и в първенството,...а ЦСКАту вече си били продали голмайстора...не ги виждам как ще поддържат темпото!
Ако Христов от Берое не е някой лапни шаран знае много добре къде да отиде сега зимата и че след 1 сезон ще го пратим в качествен шампионат да си изкара кинти.
Само, че ще трябва да го развием малко като няма гаранция - не от всяко дърво става свирка. Па, ако се върже да върви резерва някъде - прав му път. Няма да е първият изклатен, нито последният.
Ще си вземем друг. Месомелачката е жестока, но това е положението, ако искаш да денсиш футбол на високо ниво
Коментар
-
Според мен най-големия губещ от вчерашния резултат е наследника на АС-23 щото сега титла ще види през крив макарон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕто от миналата седмица, великата кауза тотално се насра на Армията и едвам измъкна равен пред 15000 рекордна посещаемост за този сезон в А грпа.
Също, както отидоха 40 хил. да гледат тях, а не Реал и Пуля
П.П. Па за нещо по-ново колегата е го е дал - то цял сезон все същото - чорбата първа и некви там драпат за 6-то място.
Вчера много се смях очилатия хронометър като изцепи на интервюто след мача: "Шансовете ни за титлата са големи, аа .... за 3-тото място в групата имам предвид."
Що така се притеснява? Киро не е ли е уредил нещата да'е ...
Коментар
Коментар