Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ не мой така на мен и Етър и Локото ми бяха много симпатични.Кво става с Локото в момента?
Бихме Литекс в контрола като гост 1 на 2. Търсят ни за спаринг водещите в А група.
------------------------
Засега сме 2-ри в Б на 3 точки от първи - ще видим.
Може и да влезем в А група, може и да не влезем. Голмайсторчето е наше с 13 гола и племенник на Балъка е при нас футболер. По принцип вкарваме много голове, но и много допускаме. Като гости денсим по-силно.
Бончо Генчев ни е президент, а на Божинов баща му ни е треньор.
Ще видим - по-скоро не. Нямаме кинти за А група.Last edited by marandi; 27.11.2014, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЛоко, бре ( и после ЦСКА ). С Етър се мразим яко - да кажем повече, отколкото ЦСКА - Левски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГруеца що не вземе да ни припомни как влязоха в групите на ШЛ.Май нещо Ювентус отнесе някакво наказание и Киево разбраха предния ден че играят с Левски за влизане в групите.Футболистите на Киево бяха събрани от плажовете и те така.Ама на Груеца това не му пречи да се хвали с ''големия'' успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди кои са вашите?Локо Горна Оряховица или Етър?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВиж сега, самият факт, че се фукаш с влизането в някакви групи, дето имате 6 загуби в 6 мача и голова разлика 1:17, говори достатъчно за вашия манталитет, ако нашите бяха на мястото на вашите, нямаше да се гордеем, но щяхме да отсечем гредите на Армията. По-зле сте и от Домузите, дето са отбор без минало и история – вие, подуенците, дето имате 2-3 четвъртфинала.
И ние можехме да направим могъщ пробив в ШЛ - Осма година, но май някой ни отградна лиценза, за да го поеме анално от някакви потни белоруски колхозници. Ама то пешов право ти е рекъл, че който копае, сам пада в него.
А и нас такива групи сами по себе си не са ни предизвикателство: защото по победи над действащи европейски шампиони, над Шампионите с Трите Звезди стои само Реал Мадрид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
Добре си ти с тая кръшна балдъза Мойта само баджанака си я харесва
Но много се смях - бяхме се маскирали като варненци ( нали 7 години съм живял там ) и балдъзата нищо не вдява от футбол и скочи насред агитката им.
Лелей ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМежду другото съм гледал мач на Спартак с Локото във Варна, ама ние тогава бяхме сила - Ивайло Йорданов, Бончо Генчев и т.н. от националите на БГ.
И нашите явно им бяха казали около 6-8 място да движат в края на сезона и затова първи сезон трупаха точки, втори сезон продаваха мачове като разпрани.
------------------
Ама, отиваме във Варна и соколите не сакат да кихат за мач и нашите: Окей!
7 мин. - 0 на 1 за нас - Ивайло Йорданов и ги оставихме да помислят.
На полувреме в съблекалня текат едни куфарчета в наша посока и ги пуснахме да ни обърнат с 2 на 1.
П.П. Но от тогава не съм се смял така на мач, а балдъзата варненка и нищо не вдява от футбол и вика кои са нашите - викам тия с черно-бяло райе.
Ама, сме седнали при ултрасите агитката на Спартак - и нашите за 5 мин. поведоха и балдъза ( тя руса бамбина с тяло, цици - готина ) и скача и вика: "Йессссс ...!"
И аз скачам да я прибирам да седне, че ще ни набият - все пак бяха към 200 души и не мога я отърва.
Те, така
Добре си ти с тая кръшна балдъза Мойта само баджанака си я харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
И нашите явно им бяха казали около 6-8 място да движат в края на сезона и затова първи сезон трупаха точки и биеха наред, а втори сезон продаваха мачове като разпрани. Веднъж май се объркахме и завършихме полусезон на 2-ро място, което веднага се оправи през пролетта с посока надолу, ама можехме да бием всеки.
------------------
Ама, отиваме във Варна и соколите не сакат да кихат за мач и нашите: Окей!
7 мин. - 0 на 1 за нас - Ивайло Йорданов и ги оставихме да помислят.
На полувреме в съблекалня текат едни куфарчета в наша посока и ги пуснахме да ни обърнат с 2 на 1.
П.П. Но от тогава не съм се смял така на мач, а балдъзата варненка и нищо не вдява от футбол и вика кои са нашите - викам тия с черно-бяло райе.
Ама, сме седнали при ултрасите агитката на Спартак - и нашите за 5 мин. поведоха и балдъза ( тя руса бамбина с тяло, цици - готина ) и скача и вика: "Йессссс ...!"
И аз скачам да я прибирам да седне, че ще ни набият - все пак бяха към 200 души и не мога я отърва.
Те, така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУф, засрамете се бе, чорбарчета!!! Първо влезте в групите на ШЛ, след това имате право да коментирате...
Браво на лудоглавци, представиха се повече от отлично и заслужават адмирации - определено надминаха прогнозите ми, макар и с късмет - факт, огромен късмет имат, точно като чорбата срещу шахтар преди мнооооого години. За съжаление нямат никакъв шанс да продължат напред в шЛ, а за ЛЕ шансовете са илюзорни, но 4 точки са си 4 точки, както и да го погледнем. Просто си го признайте-след падането на комунизма сте кръгла нула в Европа - досега след Левски, а вече сте и след лудоглавци, не, не сте комунистически отбор, това е просто съвпадение
И ние можехме да направим могъщ пробив в ШЛ - Осма година, но май някой ни отградна лиценза, за да го поеме анално от някакви потни белоруски колхозници. Ама то пешов право ти е рекъл, че който копае, сам пада в него.
А и нас такива групи сами по себе си не са ни предизвикателство: защото по победи над действащи европейски шампиони, над Шампионите с Трите Звезди стои само Реал Мадрид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВече нямам угризения, че великото Локо Горна ги млати соколовци дет' ги лепне
Отначало ми беше малко кофти - все пак Варна я харесвам.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1362646
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНа man_united другия отбор му е Спартак Варна... не е гейаренец. Просто си хейти за спорта като гледам
Отначало ми беше малко кофти - все пак Варна я харесвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеС В група бъди много внимателен да не отидете вие там"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеТа като казах (написах) Спартак Варна и се сетих,че Кире Гела го имаше за първи избор.ОБАЧЕ янко станев (нарочно го пиша с малки букви) и компания му отбиха мераците да им вземе една от златните кокошчици и те така.
Пък и със сигурност нямаше да има проблема с феновете (с липсата на такива)!
Коментар
Коментар