Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЧе ще се натегнат спор няма. Обаче какво ще излезе като игра от това натягане За мен лудогорците имат повече възможности от Кристал Палас, които ни размазаха онзи ден, нищо, че им бяхме повели от съблекалнята.
Но такъв срив не ми се вярваше...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХаки, на мен ми се струва, че една победа днес и след това с/у Базел, едва ли не, ще "спасят" сезона, така че Стефчо и компания ще се натегнат. Дали ще стане.... Даже и равен стига днес, за да има за какво да играят на 9 дек."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Няколко часа до петия мач на Разград в групите на ШЛ и никакво вълнение тук?
Каузата нямаше как да посрещне Ливърпул в по-удобен момент от настоящия. Също така и нямаше как да случи на по-преодолим съперник, дошъл от втора урна. Ситуацията в отбора е отчайваща - двамата най-силни нападатели (добавям Балотели към Стъридж въпреки слабата му форма) не са на разположение. Формата на останалите водещи играчи е меко казано незадоволителна, а представянето на новите попълнения с много малки изключения е трагично. Доверието към БР също е разклатено. Гледайки класирането в групата, за продължаване на Лудогорец в ШЛ е несериозно да говорим, но победителят в мача тази вечер по всяка вероятност ще спечели третото място, което за англичаните си е провал, а за Разград огромен успех. Така че, в този мач ще се види има ли характер отбора от Разград и ще успее ли да постигне една много престижна победа при многото добри предпоставки, които са налице.
Разумът ми подсказва, че Разград няма да загубят, а какво казва сърцето, ще премълча, за да избегна нови безумни излияния след мнението ми"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКефи ме полки как прави сметките за трансфери. Ако беше главен счетоводител на КТБ, те никога нямаше да фалират.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБе то и аз се радвах като взехме Йозил, без въобще да ме интересува колко килограма е, ама ей на и ние не сме цъфнали и вързали, да не употребя и по-силни думи
Вярно че като цяло футболът в Германия и Испания едва ли може да се сравнява по скорост, динамика и единоборства с тоя на Острова, ама едва ли това е единствената причина за толкова многото контузии които ни сполетяват постоянно И ма.ка му, няма ли кой най-после да им каже на нашите нападатели и халфове, че колкото повече изстрели има към вратата толкова е по-голяма вероятността да падне и гол!!!
Е Алексис показва че наистина е играч от класа, но със сигурност много му се иска и играта на Уилшър, Рамзи и Санти все повече да му напомня на тази на Меси, Шави и Иниеста, от времето когато беше в Барса! Ехх... мечти!
до преди 16 месеца финансовата равносметката от трансферите на ВЕНГЕР за 16 години беше 0 (нула) ------ колкото пари беше дал за покупка на футболисти точно толкова пари и беше получил от продажба на футболисти
за същия 16 годишен период м@н@фите, чукотките и шити са на червено с над милиард, а лузърите са погарчили само 600-700 млн.
успехите на тези 5 клуба за периода се знаят от всички ---- като АРСЕНАЛ са в топ 3
иначе играта на отбора е много добра на този етап на сезона, но проблема е, че не се взеха още двама защитника и един ДХ
има доста останала плява в отбора за изчистване (Дженкинсън, Росицки, Артета, Диаби, Фламини, Подолски, Саного, Кямбъл, Коклен, Миячи) и с парите от тази плява могат да се вземат необходимите ни двама-трима футболистиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, събрали се феновете на Арсето, да обсъждат колко зле били манчо То е все едно жълтурите да говорчт за проблемите в Левски и да ни се присмиват. Абе, аланкоолу, когат стигнете успехите на Юнайтед, тогава се обаждайте, да не говорим, че дори и в момента са преди вас, които сте пълна трагедия с похарчени над 150 млн евро за последните 2 години Да не говорим, че ако не бяхате в толквоа смешна група за ШЛ, нищо чудно ида не успеехте да излезете от нея, щом трагичните в момента Дортмунд ви разбиха, а мачовете с Андерлехт бяха пълна тото измама (и давата)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениесигурно събират пари за някой недооценен талант от Ман Ю - я Клевърли, я Андерсон, я Нани...
в мача срещу андерлехт избихме парите дадени за дани уелбек който сигурно вече вкара една дузина голове за АРСЕНАЛ и английския нац.отборfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.... а мачовете с Андерлехт бяха пълна тото измама (и давата)
Коментар
-
мда, събрали се феновете на Арсето, да обсъждат колко зле били манчо То е все едно жълтурите да говорчт за проблемите в Левски и да ни се присмиват. Абе, аланкоолу, когат стигнете успехите на Юнайтед, тогава се обаждайте, да не говорим, че дори и в момента са преди вас, които сте пълна трагедия с похарчени над 150 млн евро за последните 2 години Да не говорим, че ако не бяхате в толквоа смешна група за ШЛ, нищо чудно ида не успеехте да излезете от нея, щом трагичните в момента Дортмунд ви разбиха, а мачовете с Андерлехт бяха пълна тото измама (и давата)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТе Лудогорец взеха точка в София на евро-боеца, че на един Ливърпул ли няма да вземат...
аз съм доволен от уикенда, добри пари направих, но за срещите от евротурнирите май ще се въздържа, ама не се знае, знае ли сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар