IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    ...Иначе по повод последния въпрос от мнението ти, според мен някакво прояснение може да получим още в сряда вечерта, без да имам каквото и да е пряко отношение към проблема
    Те Лудогорец взеха точка в София на евро-боеца, че на един Ливърпул ли няма да вземат...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      тоя симпатяга (на снимката по-долу) за 2 години похарчи над 200 млн. паунда за футболисти като Балотели, Илори, Джан ,Морено, Льоврен, Алън, Аспас, Маркович, Борини ,Сако, Ламбърт, Лалана, Алберто, Асаиди, Миноле и лузърите му се радваха като малки деца до преди няколко месеца заслепени от играта на Суарез

е, не е истина колко заблудени хора има по света

БР купуваше на килограм като не видял и като за последно ............... е, то май повече покупки няма да му дадат да прави, но въпроса е дали ще изкара до НГ или по-рано ще го изритат...
      Бе то и аз се радвах като взехме Йозил, без въобще да ме интересува колко килограма е, ама ей на и ние не сме цъфнали и вързали, да не употребя и по-силни думи
      Вярно че като цяло футболът в Германия и Испания едва ли може да се сравнява по скорост, динамика и единоборства с тоя на Острова, ама едва ли това е единствената причина за толкова многото контузии които ни сполетяват постоянно И ма.ка му, няма ли кой най-после да им каже на нашите нападатели и халфове, че колкото повече изстрели има към вратата толкова е по-голяма вероятността да падне и гол!!!
      Е Алексис показва че наистина е играч от класа, но със сигурност много му се иска и играта на Уилшър, Рамзи и Санти все повече да му напомня на тази на Меси, Шави и Иниеста, от времето когато беше в Барса! Ехх... мечти!

Иначе по повод последния въпрос от мнението ти, според мен някакво прояснение може да получим още в сряда вечерта, без да имам каквото и да е пряко отношение към проблема
      Last edited by kev; 25.11.2014, 00:30.

Коментар

• тоя симпатяга (на снимката по-долу) за 2 години похарчи над 200 млн. паунда за футболисти като Балотели, Илори, Джан ,Морено, Льоврен, Алън, Аспас, Маркович, Борини ,Сако, Ламбърт, Лалана, Алберто, Асаиди, Миноле и лузърите му се радваха като малки деца до преди няколко месеца заслепени от играта на Суарез

е, не е истина колко заблудени хора има по света

БР купуваше на килограм като не видял и като за последно ............... е, то май повече покупки няма да му дадат да прави, но въпроса е дали ще изкара до НГ или по-рано ще го изритат...

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Роджърс преди началото на сезона - по отношение на Саутхемптън

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          М дааа, Хаки, Бенджи, май влизаме в борбата за оставане във ВЛ.....
          Чак до там няма да се стигне, но нещата са много зле ..... майка им ше е.а ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• М дааа, Хаки, Бенджи, май влизаме в борбата за оставане във ВЛ.....
            И това ще мине ...

Коментар

• Роджърс преди началото на сезона - по отношение на Саутхемптън

Отговора на "интернет" от вчера:

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Лека, зачезвам по тъжен повод.
                Съболезнования, бро!!!

Кофата ни чака винаги, дано да сме били истински

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  начи, Дидак, като искаш, може и да мислиш без фенски очила - така е, рпав си за написаното - не е първият, няма и да е последният, който е бил много голям футболист и кръгла 0 като тренер. За негово успокоение Бала и Кюрда, които за мен са много по-големи от безмъдия, са още по-зле от него в тренерското поприще...

Колко до въпроса кой - ами пределно ясно е, че не трябва да е българин (освен Херо, може би, но не съм сигурен и за него). Хората си казаха, че заплата на безмъдия е 50 хилки на месец, което е 300К евро на година - прилична заплата,за която бихме могли да наемем нещо полукачствено отвън. Венага се сещам за 2-ма герои - Кристоф даум (не него може да му плащаме част от заплата в "бело", хем и по-тънкана ше минем) и Бора Милутинович - доказан спец отвсякъде на тема национални отбори. Сещам се и за Ектор Купер (май беше начело на някой от екс съветските отбори) или някое италианче, че да ни пооправи зашитата, а защо не и Авраам Грант примерно. За тези пари тренер ще се намери, но със сигурност трябва да се търси навън, а не да си слагаме поредния пъзльо тип Петев или Стоев
                  Е, тва е проблема де, факторите казаха, че ще е българин, та ся чудя КОЙ

От цялото поколение Пенев е най-добрия тренер, макар че не мисля, че Стоичков е непременно лош треньор, даже напротив, в Ловеч видяхме и добри неща и то с младите. За Балъков не говорим, но няма да се учудя сега да го сложат начело, та съвсем да цъфнем. Стоев, Петев и Дерменджиев, колкото и специалисти да са, ще бъдат ошамарени от Ив. Попов и компания на първия лагер-сбор, а телефоните им ще загреят от "указания" кое-как Та пак да попитам: КОЙ??

Коментар

• няма нужда да ми пишеш за Жеков и доторамбите как се бил прецакал заради Гунди, при положение,ч е двамата са били приятели. Иначе да, голям фуболист, страхотен голмайстор, приятел на един от дядовците ми, който от мизерия (щото бг армията си изми ръцете с него), продаде обувките си Тъжно, жалко, а на последните избори беше кандидат от партията на лупи в хасково - това вече е обидно...

Лека, зачезвам по тъжен повод.
                    Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П.П. Ако ти напиша, че Жеков има рекорд ( Златна, Сребърна, Бронзова обувка ) за
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Любо Пенев е велик български футболист и нелош тренер. Работи здраво, но му липсва гъвкавост и още малко интелигентност, за да е много успешен мениджър и водач на отбора. Самовлюбен, горд, не признава чуждо мнение. Както показа вчера - когато е притиснат е агресивен и в известна степен отмъстителен. Всичко това не са непременно лоши качества за национален тренер, но в комплект пречат в бизнеса и като цяло на лидерството.

Но така и никой не дава отговор на най-важния въпрос в момента - ако сега махнат Любо, кой равностоен да сложат? И тук говорим за фигура с авторитет, която да се изправи срещу "звездите" и да ги постави на мястото им. Дерменджията с хронометърчето в ръка ли, та Домусчиев елегантно да се отърве от него? Стоев? Петев? Аре стига.
                      начи, Дидак, като искаш, може и да мислиш без фенски очила - така е, рпав си за написаното - не е първият, няма и да е последният, който е бил много голям футболист и кръгла 0 като тренер. За негово успокоение Бала и Кюрда, които за мен са много по-големи от безмъдия, са още по-зле от него в тренерското поприще...

Колко до въпроса кой - ами пределно ясно е, че не трябва да е българин (освен Херо, може би, но не съм сигурен и за него). Хората си казаха, че заплата на безмъдия е 50 хилки на месец, което е 300К евро на година - прилична заплата,за която бихме могли да наемем нещо полукачствено отвън. Венага се сещам за 2-ма герои - Кристоф даум (не него може да му плащаме част от заплата в "бело", хем и по-тънкана ше минем) и Бора Милутинович - доказан спец отвсякъде на тема национални отбори. Сещам се и за Ектор Купер (май беше начело на някой от екс съветските отбори) или някое италианче, че да ни пооправи зашитата, а защо не и Авраам Грант примерно. За тези пари тренер ще се намери, но със сигурност трябва да се търси навън, а не да си слагаме поредния пъзльо тип Петев или Стоев
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сори пич, както казах, или говорим като нормални хора, или няма смисъл това. Че не желаеш да го правиш си е твоя работа и храчката си ти е напълно заслужена.

Като ви е толкова личен разговора пишете си на лични. Форумът е за всички, тъй че малко се поизхвърляш с това, кой от какво да го е срам. Погледни първо себе си пък после говори за другите...
                        Last edited by pepe1234; 24.11.2014, 11:49.

Коментар

• и аз съжалявам, че изобщо се пробвах да ти дам шанс да изхрачиш поредната диария - няма да се повтори, действай си сам. Не считаш ли, че е най-малкото нагло да се намесваш в споровете на хора, които малко или много са "стари" в този форум/тема, че и да даваш квалификации на базата на общи приказки от 203 изречения с нулева аргументация? Риторичен въпрос, не ми отговаряй - лек ден ти желач, а кенефът е само в главата ти, но това е съвсем друга тема...
                          Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          Сори пич, просто не си ми на нивото, вече ти казах Г.А. ще си паснете. Аргументи могат да се приказват и в другата посока за синия отбор до вдругиден, но не го намирам за особено конструктивно и не смятам да го правя. Да допълня, щом кенефа ти харесва, живей си щастлив в него... ако някога извадиш главата от тоалената чиния може и да водим диалог като нормални хора...

Коментар

• И да го сменят какво от това, доживот подлогите от БФС може скоро да имаме само аматьорски футбол. Къде са големите футболни школи, къде са условията за подрастващите, къде е програмата за развитие. Къде? Къде? Къде са примерно Спартак плевен, Лок. Горана ораховица, Дунав русе, Спартак варна, Септември, Академик. Къде? Къде? Навряни в кучи гъз... Е това е БФС издържа се само от глоби и тв права друго нищо не ги интересува... и като сменят треньора със следващия бушон е и ? Този филм го гледаме доста години, не ви ли омръзна?
                            И понеже стана на въпрос за поломеното БФС, за съжаление и това им е малко. Тогава протеста беше воден от мутри на Титан и доста чужди фенове, за да се оклони напрежението и не им беше вемето на БФС очно тогава. Но със сигурност им е мако поломената сграда на тази гадна клика...
                            Last edited by pepe1234; 24.11.2014, 12:02.

Коментар

• Любо Пенев е велик български футболист и нелош тренер. Работи здраво, но му липсва гъвкавост и още малко интелигентност, за да е много успешен мениджър и водач на отбора. Самовлюбен, горд, не признава чуждо мнение. Както показа вчера - когато е притиснат е агресивен и в известна степен отмъстителен. Всичко това не са непременно лоши качества за национален тренер, но в комплект пречат в бизнеса и като цяло на лидерството.

Но така и никой не дава отговор на най-важния въпрос в момента - ако сега махнат Любо, кой равностоен да сложат? И тук говорим за фигура с авторитет, която да се изправи срещу "звездите" и да ги постави на мястото им. Дерменджията с хронометърчето в ръка ли, та Домусчиев елегантно да се отърве от него? Стоев? Петев? Аре стига.

Коментар

• Сори пич, просто не си ми на нивото, вече ти казах Г.А. ще си паснете. Аргументи могат да се приказват и в другата посока за синия отбор до вдругиден, но не го намирам за особено конструктивно и не смятам да го правя. Да допълня, щом кенефа ти харесва, живей си щастлив в него... ако някога извадиш главата от тоалената чиния може и да водим диалог като нормални хора...

Коментар

Working...
                                X