IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    На Юве-Рома имаше за 2-3 печалби да ти изплатят
    не точно!
    Аз влязох към 65тата минута на Над 8.5 при 6 картона от първото полувреме!
    Ако Мората не беше влязал като коч на маляка си бях гризнал дървото от всякъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Аз горе-доле свърших около нулата с няколко залога за картони - над 2.5 за Арсенал (там ме спаси дзвездата Уелбек с едно просташко влизане в последната минута иначе си бях ЧАО), на Селта-Виляреал и Юве-Рома - последните две лайФ
      На Юве-Рома имаше за 2-3 печалби да ти изплатят
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз горе-доле свърших около нулата с няколко залога за картони - над 2.5 за Арсенал (там ме спаси дзвездата Уелбек с едно просташко влизане в последната минута иначе си бях ЧАО), на Селта-Виляреал и Юве-Рома - последните две лайФ

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
          Май всички сме яли дървото от ПСЖ. Убиха ми колонка с over на Наполи и Фиорентина и над 4.5 на Реал.
          Добра печалба ставаше
          Реал -2.5 ХК, победи на Порто и Бенфика на лайв (и двата бяха наравно към 50-тата мин) и победа на ПСЖ

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059703309]заеВи ги тия Юве, на мен монегЪските ми прецакаха тотото - мое ли да вкарат гол в 92-та

Май всички сме яли дървото от ПСЖ. Убиха ми колонка с over на Наполи и Фиорентина и над 4.5 на Реал.
            Добра печалба ставаше

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              От Арсето не изкара ли някое евро бре, или кат не ни вкарахте 3 до 15-тата и тъ дустръша

Бай дъ уей готино дерби се получи, независимо от резултата. Тоя път се опитахме да играем като вас, ма не ни достигна индивидуално качество и логично загубихме. Хазарта и Секса направиха разликата. Респект!
              Иначе видя ли Мосюто как скочи на Сетубалския, малии така ядосан не го бях виждал от как веднъж се спречка с онова л.йно Пардю
              Та честито, оставате фаворити за титлата, а ние пак сме в борбата за така безценното 4-то
              кев-че, на вас проблемът ви е един и аз неведнъж съм го казвал - мосюто е тотално изчерпан. Да, ако сте решили да развивате млади таланти и да го играете нещо като уест хем, но с класирания за европата (ШЛ) регулярно - ок, идеален е, но за посатвянето на цели тип значима титла (ВЛ) или купа (ШЛ) - не става. Просто няма нужната класа. Това е, а иначе имате състав като слънце, но за съжаление нямате тренер. Най-вероятно и тази година ще сте в топ 4, защото ливера се дънят здраво, манчо - също, тотехнамите и гарагамелите нямат потенциал, а останлото е пълнеж, но това утеха ли е? Щото на играли сме добро, али немали смо касмет съм се нагледал и наслушал, но някои си ги кефи

Иначе не го играх - имах гости от твоя край и нямаше как да се излегна пред тв-то. Следващият път
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                заеВи ги тия Юве, на мен монегЪските ми прецакаха тотото - мое ли да вкарат гол в 92-та Сега гледам и че маринчо чилиеца паднал от карлович, та и там замина залога - бахти тениса какво тото е, не е истина Добре, че са лудоглавец да ми оправят баланса
                От Арсето не изкара ли някое евро бре, или кат не ни вкарахте 3 до 15-тата и тъ дустръша

Бай дъ уей готино дерби се получи, независимо от резултата. Тоя път се опитахме да играем като вас, ма не ни достигна индивидуално качество и логично загубихме. Хазарта и Секса направиха разликата. Респект!
                Иначе видя ли Мосюто как скочи на Сетубалския, малии така ядосан не го бях виждал от как веднъж се спречка с онова л.йно Пардю
                Та честито, оставате фаворити за титлата, а ние пак сме в борбата за така безценното 4-то

Коментар

заеВи ги тия Юве, на мен монегЪските ми прецакаха тотото - мое ли да вкарат гол в 92-та Сега гледам и че маринчо чилиеца паднал от карлович, та и там замина залога - бахти тениса какво тото е, не е истина Добре, че са лудоглавец да ми оправят баланса
                  При мен голчето на Монако постави точка на един черен уикенд, от който щях да изляза 0-0, ако ПСЖ бяха спечелили

Коментар

И на мен дубълчето ми Севиля и Удинезе умря в 91 минута с дузпа за Чезена...шибана работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                      Юве май скоро пак в Серия Б.
                      Няма такова бутане
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Юве май скоро пак в Серия Б.
                        Няма такова бутане

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          На теб Киро Гела май ти е хапнал гела!!!
                          А седа си отстрани и се забавлявам на снобизма му

Коментар

• Отбори извън тройката не коментираме.

Нали, Груйчи?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Ем нали киро гела се сравнява с Риала, и не само това, ами и се оприличава на БГ Риал
                              На теб Киро Гела май ти е хапнал гела!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                РиАЛ прави още но-големи "издънки"!!!
                                Ем нали киро гела се сравнява с Риала, и не само това, ами и се оприличава на БГ Риал

Коментар

Working...
                                X