Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАми прав си, хората отидоха на стадиона не да подкрепят Лудомуса, а да псуват Роналдо. Така се изпуска парата. Хората са много напрегнати и си търсят отдушник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеСaмо бългaрин може дa дaде 200лв. дa гледa Ронaлдо и когато той пипне топкaтa дa го освирквa!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеТова не е вярно и отношението на публиката по време на мача беше красноречиво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеМерси. А дано ама надали
Коментар
-
Реално погледнато след загубата в А група от Левски с 3:2 и вчерашния резил на лудогорските пилета срещу палячовците от Реал, играли на няма и 5 % от възможностите си с 2:1, то може категорично да приемем, че вчера Левски направи Х с настоящия европейски шампион, чиято селекция от 500 млн. евро бе включена на максимум особено в края на тъждественото равенство вчера.И това пред погледа на пуфкащия Татко Карло как Гонзо е на едно ниво с него, сиреч все с гол разлика. Всъщност може и да не е Х, щото Левски все пак вкараха 3, а милиардерите само 2 на лудогорците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеРеалността е, че на стадиона отидоха хората да гледат Реал Мадрид, Роналдо и компания, а не Безяк, Моци и Домуса. Отношението на публиката по време на мача е красноречиво.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеАбе пич отде намираш такваз информация бре. Той Лупи баш обратното вика http://www.sportal.bg/news.php?news=511173 тук се говори само за спонсорство.
Айде следващия път да даваш и факти някакви ако е възможно. За да се получава ДИАЛОГ а не да скачате от тема на тема. Или сте още на лозунги, като едно време.
http://www.sportonline.bg/footballbg...за-цска/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСпирам, дидо, немЪ смисъл. Понякога се забравям, добре, че е подписът ми, та да ми напомня - ти и да се блъснеп в истината, ще я подритенш и ще "намериш" твоя си. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеУговорката е, че за да поеме чорбата, иска да строят нов стадион, но не им се разрешава.
Сега след изборите, гледай какво става и как ще окупират парламента.
П.П. Колко нови стадиони имаш в БГ с капацитет 30 хил., който искат да построят? Това чужда инвестиция ли?
Айде следващия път да даваш и факти някакви ако е възможно. За да се получава ДИАЛОГ а не да скачате от тема на тема. Или сте още на лозунги, като едно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеДобре де, че разград е балон - балон е. Ама едно не разбрах кое е общото между дръпнатия, проектът му за голф игрище и цдна и как така цдна вкарва ПЧИ в БГ.
Сега след изборите, гледай какво става и как ще окупират парламента.
П.П. Колко нови стадиони имаш в БГ с капацитет 30 хил., който искат да построят? Това чужда инвестиция ли?
Коментар
-
Още една мешана скара, а? Ха така, объркай Байерна с Барцилоната, отгоре налей малко Милан, фърли две-три щипки от лецкето отгоре, па отдолу затапи с новеа стадион, па тогаз нека някой каже, че не си спицилист.Може да си краен понякога, но той и Ути не е винаги напълно балансиран
Та, на КОЙ викаш е лецкето и новеа му стадеон (или по-скоро смешната требуна А, която ще се построи в срока на изпълнение на магистрала Тракия?), а спицилисте?
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДидак, недей бе, брат, почваш да се оплиташ, а не ти отива. Кажи си сгрешил съм, избягай от чорбарската мания за величие и непогрешимост, в стил - партията ни е права, дори и когато греши, и ще видиш, че ще ти е по-леко
Грешки в това писание:
1. Не говореше за байерн, а за Барса - изписал си го няколко пъти
2. Дори и да си говорил за Байерн, то през 1982 те не стават носители на КЕШ - носители са Вила
3. Милан е много по-голям отбор от Байерн и в ШЛ, и в КЕШ - 4:3 титли за КЕШ, 3:2 титли за ШЛ, при това спечелени в различни периоди, а не 3 поредни, което говори точно за класа
4. Ако все пак говориш за Барса, щото съвсем се омота - то Милан е много по-голям отбор и от Барса 7:4 титли
5. Ние все пак строим стадион, а вие?
П.С. Казвал съм ти го и преди - често съм краен, но никога не съм неаргументиран. Грешки допускам неволно, не съм чорбе, че да съм безгрешен, но никога целенасочено - и съм дал факти, които да подкрепят твърденията ми. Хубаво е понякога да си кажеш - сгреших. Дори марандича и Импето са го правили, а те са най-големите чорбета във форумаLast edited by DidoDinev; 02.10.2014, 16:00.
Коментар
Коментар