IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Лудогорец-Славия 0:0

И То след великите думи на домус ага как неговия отбор бил като реал за България и как никой отбор в БГ не му е конкуренция.

Ха ха ха Сноб и голяма его и гелосан печем, на кого ли ми напомня?
    РиАЛ прави още но-големи "издънки"!!!

Коментар

• Лудогорец-Славия 0:0

И То след великите думи на домус ага как неговия отбор бил като реал за България и как никой отбор в БГ не му е конкуренция.

Ха ха ха Сноб и голяма его и гелосан печем, на кого ли ми напомня?

Коментар

Ами прав си, хората отидоха на стадиона не да подкрепят Лудомуса, а да псуват Роналдо. Така се изпуска парата. Хората са много напрегнати и си търсят отдушник.
        И кога това не е било така в България!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Сaмо бългaрин може дa дaде 200лв. дa гледa Ронaлдо и когато той пипне топкaтa дa го освирквa!
          Ами прав си, хората отидоха на стадиона не да подкрепят Лудомуса, а да псуват Роналдо. Така се изпуска парата. Хората са много напрегнати и си търсят отдушник.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
            Това не е вярно и отношението на публиката по време на мача беше красноречиво.
            Сaмо бългaрин може дa дaде 200лв. дa гледa Ронaлдо и когато той пипне топкaтa дa го освирквa!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
              Мерси. А дано ама надали
              Ще има натиск от фен клубовете след изборите да се реши въпрос с базите. Демек трябва да се разреши да се бутне стария стадион първо, за да има нов.

Коментар

• Реално погледнато след загубата в А група от Левски с 3:2 и вчерашния резил на лудогорските пилета срещу палячовците от Реал, играли на няма и 5 % от възможностите си с 2:1, то може категорично да приемем, че вчера Левски направи Х с настоящия европейски шампион, чиято селекция от 500 млн. евро бе включена на максимум особено в края на тъждественото равенство вчера.И това пред погледа на пуфкащия Татко Карло как Гонзо е на едно ниво с него, сиреч все с гол разлика. Всъщност може и да не е Х, щото Левски все пак вкараха 3, а милиардерите само 2 на лудогорците.

Коментар

Реалността е, че на стадиона отидоха хората да гледат Реал Мадрид, Роналдо и компания, а не Безяк, Моци и Домуса. Отношението на публиката по време на мача е красноречиво.
                  Това не е вярно и отношението на публиката по време на мача беше красноречиво.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Заповядай, уважаеми:

http://www.sportonline.bg/footballbg...за-цска/
                    Мерси. А дано ама надали

Коментар

Абе пич отде намираш такваз информация бре. Той Лупи баш обратното вика http://www.sportal.bg/news.php?news=511173 тук се говори само за спонсорство.
                      Айде следващия път да даваш и факти някакви ако е възможно. За да се получава ДИАЛОГ а не да скачате от тема на тема. Или сте още на лозунги, като едно време.
                      Заповядай, уважаеми:

http://www.sportonline.bg/footballbg...за-цска/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Спирам, дидо, немЪ смисъл. Понякога се забравям, добре, че е подписът ми, та да ми напомня - ти и да се блъснеп в истината, ще я подритенш и ще "намериш" твоя си. Успех.
                        И "Бързо, лесно, вкусно" винаги така завършва, с някаква лесно смилаема мъдрост, е така за диджестив, раийш ли. Чест ти прави, че не пропускаш подробностите, дори когато пустата манджа загори пред публиката Успех и на теб

Коментар

• Спирам, дидо, немЪ смисъл. Понякога се забравям, добре, че е подписът ми, та да ми напомня - ти и да се блъснеп в истината, ще я подритенш и ще "намериш" твоя си. Успех.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Уговорката е, че за да поеме чорбата, иска да строят нов стадион, но не им се разрешава.

Сега след изборите, гледай какво става и как ще окупират парламента.

П.П. Колко нови стадиони имаш в БГ с капацитет 30 хил., който искат да построят? Това чужда инвестиция ли?
                            Абе пич отде намираш такваз информация бре. Той Лупи баш обратното вика http://www.sportal.bg/news.php?news=511173 тук се говори само за спонсорство.
                            Айде следващия път да даваш и факти някакви ако е възможно. За да се получава ДИАЛОГ а не да скачате от тема на тема. Или сте още на лозунги, като едно време.

Коментар

Добре де, че разград е балон - балон е. Ама едно не разбрах кое е общото между дръпнатия, проектът му за голф игрище и цдна и как така цдна вкарва ПЧИ в БГ.
                              Уговорката е, че за да поеме чорбата, иска да строят нов стадион, но не им се разрешава.

Сега след изборите, гледай какво става и как ще окупират парламента.

П.П. Колко нови стадиони имаш в БГ с капацитет 30 хил., който искат да построят? Това чужда инвестиция ли?

Коментар

• Още една мешана скара, а? Ха така, объркай Байерна с Барцилоната, отгоре налей малко Милан, фърли две-три щипки от лецкето отгоре, па отдолу затапи с новеа стадион, па тогаз нека някой каже, че не си спицилист.Може да си краен понякога, но той и Ути не е винаги напълно балансиран

Та, на КОЙ викаш е лецкето и новеа му стадеон (или по-скоро смешната требуна А, която ще се построи в срока на изпълнение на магистрала Тракия?), а спицилисте?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Дидак, недей бе, брат, почваш да се оплиташ, а не ти отива. Кажи си сгрешил съм, избягай от чорбарската мания за величие и непогрешимост, в стил - партията ни е права, дори и когато греши, и ще видиш, че ще ти е по-леко

Грешки в това писание:
                                1. Не говореше за байерн, а за Барса - изписал си го няколко пъти
                                2. Дори и да си говорил за Байерн, то през 1982 те не стават носители на КЕШ - носители са Вила
                                3. Милан е много по-голям отбор от Байерн и в ШЛ, и в КЕШ - 4:3 титли за КЕШ, 3:2 титли за ШЛ, при това спечелени в различни периоди, а не 3 поредни, което говори точно за класа
                                4. Ако все пак говориш за Барса, щото съвсем се омота - то Милан е много по-голям отбор и от Барса 7:4 титли
                                5. Ние все пак строим стадион, а вие?

П.С. Казвал съм ти го и преди - често съм краен, но никога не съм неаргументиран. Грешки допускам неволно, не съм чорбе, че да съм безгрешен, но никога целенасочено - и съм дал факти, които да подкрепят твърденията ми. Хубаво е понякога да си кажеш - сгреших. Дори марандича и Импето са го правили, а те са най-големите чорбета във форума
                                Last edited by DidoDinev; 02.10.2014, 16:00.

Коментар

Working...
                                X