If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко е кофти, че половината български отбор са приятели с половината руски отбор и не можем да правим номерата на бразилците и да ги изнервяме.
С руснаците винаги сме играли феър-плей. То май ние с всички играем така.
За това последното си напълно прав! Пак ще се върнем на темата за "честните калутки", но не мога да ти опиша колко пъти съм се питал: " Дае*а мааму, ние не можем ли да викаме децата да чистят полето след всяка точка на противника? Капитана не може ли да се разправя със съдията? Треньора не може ли да прави смяна след всяка точка...докато противника се изнерви и сбърка????"
А винаги сме свидетели на точно обратното! Когато някой тръгне да ни мачка, какво правим - стоим и гледаме...и чакаме да свърши мача, за да стиснем ръцете на противника
Аз мисля, че разликите са поне 3: СЕРВИС!!! СЕРВИС!!! СЕРВИС!!!
В момента поне четирима от титулярната шестица на братушките бият убийствен сервис! От там се разбива посрещането на противника, както и атаката му! Руснаците пък имат добра възможност да спрат с блок и малкото атаки, които могат да се организират!
ПП Атаката им разбира се е страхотна, но тя също е следствие на проблемите, които има противника при собствените си атаки!!!
Малко е кофти, че половината български отбор са приятели с половината руски отбор и не можем да правим номерата на бразилците и да ги изнервяме.
С руснаците винаги сме играли феър-плей. То май ние с всички играем така.
Руснаците ни бият твърдо по два показателя. Атаката през центъра - но там подобрихме значително играта си (не и срещу Словакия ) и със сервис.
Гледам статистиката на Русия от изиграните 3 мача.
С Естония имат 4 аса, Португалия 8, Чехия 2.
Посрещането е "отлично" 57% Чехия, 47% Естония, 38% Португалия.
Така като гледам, само португалците са имали проблем със сервиса.
Най-проблемният сервиращ според мен е Мусерски, а той е със слаби показатели досега. На Волков и Михайлов по-можем да посрещаме сервиса.
Издържим ли в посрещането, защото при 4-5 аса направо се сриваш, то и останалата част от играта ще върви.
Това го пиша във връзка 2 на 1000 вероятността. По-голяма е.
Аз мисля, че разликите са поне 3: СЕРВИС!!! СЕРВИС!!! СЕРВИС!!!
В момента поне четирима от титулярната шестица на братушките бият убийствен сервис! От там се разбива посрещането на противника, както и атаката му! Руснаците пък имат добра възможност да спрат с блок и малкото атаки, които могат да се организират!
ПП Атаката им разбира се е страхотна, но тя също е следствие на проблемите, които има противника при собствените си атаки!!!
Ква е тая история с това спонсорство? Не мога да си спомня по шампионати на разни спортове да съм виждал подобни реклами. Може би само на домакинските федерации.
Руснаците сега ще кажат, че става дума за някой друг шампионат.
ХхХАХХ, страхотна рекламка!
Не мога да си представя нашата федерация да спонсорира шампионат в чужбина!?
Да не би вече да се европейски шампиони "братята", а ние тук да се пенявим за лудо?
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Явно не сте гледали мачовете прди 3 месеца........можеха да ни бият и в 3-та гейма на 8-9 точки......тъй че цифрата ще ти я поправя на 2 от 1000......факт, за жалост...
Много си краен.
Руснаците ни бият твърдо по два показателя. Атаката през центъра - но там подобрихме значително играта си (не и срещу Словакия ) и със сервис.
Гледам статистиката на Русия от изиграните 3 мача.
С Естония имат 4 аса, Португалия 8, Чехия 2.
Посрещането е "отлично" 57% Чехия, 47% Естония, 38% Португалия.
Така като гледам, само португалците са имали проблем със сервиса.
Най-проблемният сервиращ според мен е Мусерски, а той е със слаби показатели досега. На Волков и Михайлов по-можем да посрещаме сервиса.
Издържим ли в посрещането, защото при 4-5 аса направо се сриваш, то и останалата част от играта ще върви.
Това го пиша във връзка 2 на 1000 вероятността. По-голяма е.
Груец, АВБ не пусна Тери и Лампард (второто полувреме), защото искаше да ги запази за мача им срещу нас, защото този мач беше по-маловажен от това, което им предстои в неделя.
Луиз го изкара, защото това му беше първия старт след контузия и отделно пак нещо се контузи.
Но като цяло си прав, че е малоумен. Като цяло с тази игра не ги виждам какво могат да направят срещу нас.
Коментар