IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тая игра, нищо добро не ни чака утре.....не, че аз очаквам такова нещо, ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Марандич, харесвам ти постовете и затова споря с теб. Знам, че си болярче - много здраве на Пламен Петров да пратиш, но за историята може да поспорим доста, особено за големината на България при самуил - не й е мястото тук, ама ако го пусна в тема История, я го прочели 2-ма човека (единия ще е Милом - респект към услията му), та затова ще го драсна тук. Който не иска да не го чете

Оффтопик - История на Бг

Най-голяма е България около 850 година, т.е. някъде към кря на Пресиян или Персиян, наспоред зависи от четенето и веднага се обосновам защо: Супер много народ подценява северозиточните или северозападните ни граници (те са си и бая разтегливи понятия, де) и гледат само придобивките на юг от Дунав - да, ако гледаме само на юг от Дунав, то от Пъвата българска империя, най-много има самуил, ама ......................
      Груйчи,

аз тоже много харесвам постовете ти и виждам, че си доста "подкован", а такива люде трябва да се пазят!

Поста ти доста модерен "прочит" на родната ни история и с почти всичко съм съгласен. Също се радвам, че четеш Пламен Павлов - един много напредничав историк, който разчупва клишетата!

Само ще вметна като допълнение към поста ти, че за да се установят законните граници на една империя, трябва да има исторически акт, който да е документиран с държава, която е равноправна, т.е. това, което пишеш дори и да е така, няма как с нЕкви племена да се "уточнят" точните граници по него време. Затова официално БГ-стан през Първа Българска Империя има най-голяма площ при Самуил ( т'ва е за протокола само ).

В този ред на мисли за мен е странно, че кан Крум няма паметник в Софето, а той е Чилякът, който е един вид "основателят" на Софето. Другото, което е основно при него е, че "хваща" солниците в Карпатите ( по памет ) и успява да "лепне" и тия в Поморие. По него "време" солта е била с цената на "днешното" злато! Т.е. дава наченките на икономическия просперитет на БГ-стан за цели векове напред!

За Борко съм съгласен и профукването на Београд при Симо, който е бил български - затова и сърбите толкова много ни мразят, защото знаят, че са втора гъдулка и не пропускат повод без да си излеят комплексите върху нас.

Както и да е - мисля, че когато чиляк си знае корените, то тогава има и самочувствие и самоуважение. Когато имаш тия качества трудно някой може да те кара да се чувстваш "втора ръка" добитък, както се опитват да ни изкарат в момента поредните "велики" сили.

Ама, ние се нагледахме на такива ....... колко пъти вече?! ( риторично )

П.П. Аз също много харесвам сладко бебе Милом-чи и поклон пред енергията, която дава на този форум!

Чиърс-а дан' забрайкам

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        В крайна сметка избягах от линията с точките и си заложих на 3-0 за нас на малко по-нисък коефициент. Айде наште, без драми в последния (надявам се) гейм
        Аз пък сложих за първия гейм под 45.5 и щях да получа аритмия накрая..излезе 45 (25-20)....

Ясно е че ще бием ама сега да няма излагации в третия гейм, че трябва да се прибират да почиват за утре!!!

Коментар

• Тошко Алексиев и днес твори чудеса
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• В крайна сметка избягах от линията с точките и си заложих на 3-0 за нас на малко по-нисък коефициент. Айде наште, без драми в последния (надявам се) гейм

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              И аз си мислех да питам същото! Поне трябва да е доволен, че отбора му (който и да е той) не е загубил.

Между другото много тегаво върви мача с Естония!
              Нашите ли не се напъват много, естонците ли дават всичко от себе си?!?
              Нашите си играят на котка и мишка с Естонците. Или това е "лекотата", която вече се усеща от 2-3 месеца работа на Радо с отбора. На тази "лекота" станаха свидетели Куба, Сърбия, Франция, Италия и кой ли още не

По принцип решението на Радо да изтегли "финала" преди финала с матрьошките е чисто психологически, т.е. в момента утре нашите ще денсят без напрежение, а "гипса" ще е при матрьошките.

Някои от решенията като тренер му ги разбирам, защото и аз постоянно работя с чиляшки фактор, но не съм спец по волей, а той там е безспорния номер 1 от години!

П.П. Дано утре блядовете си намерят "майстора"

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                мен ми е по-интересно снощи Полки за кой е бил. предполагам за Ботев Пловдив
                И аз си мислех да питам същото! Поне трябва да е доволен, че отбора му (който и да е той) не е загубил.

Между другото много тегаво върви мача с Естония!
                Нашите ли не се напъват много, естонците ли дават всичко от себе си?!?

Коментар

Ако се замислиш, че можеше и да е по-зле (да вкарат втори накрая) ще се успокоиш!
                  Все пак взехте важна точка навън, която ще ви бъде важна в борбата за първото място в групата (да не стане кат лани...да изтеглите пак късата клечка )
                  аз съм го казал много пъти - за Арсенал е най-добре да са трети в групта и да отидат в ЛЕ, за да могат да спечелшт трофей. Да не говорим, че 9 мача в ЛЕ (колкото са до финала, ако са трети в ШЛ) е много по-добре от един пиллив 1/8 финал в ШЛ - и като кинти, и като престиж и т.н., ама те си знаят

мен ми е по-интересно снощи Полки за кой е бил. предполагам за Ботев Пловдив
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Днес и евентуално утре от 4ч.
                    утре ще сме от 16 часа, но само ако Чеците бият шляхтата днес, в противен случай ще сме от 19 часа, което е по-добрият вариант за мен

хайде нашите вече взеха първия гейм
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Хубавото поне е, че днес и утре, каквото и да стане, всички ще викаме за победи на нашите! Късмет в залозите, и Българи Юнаци!!!
                      Пфу, тея Дортмунд малко ми развалиха вечерта снощи...
                      Ако се замислиш, че можеше и да е по-зле (да вкарат втори накрая) ще се успокоиш!
                      Все пак взехте важна точка навън, която ще ви бъде важна в борбата за първото място в групата (да не стане кат лани...да изтеглите пак късата клечка )

Коментар

• Хубавото поне е, че днес и утре, каквото и да стане, всички ще викаме за победи на нашите! Късмет в залозите, и Българи Юнаци!!!
                        Пфу, тея Дортмунд малко ми развалиха вечерта снощи...
                        Last edited by kev; 14.09.2011, 13:57.

Коментар

Ами аз виждм, че чехите са ги били с под 142 точки, а само преди месец ходих на мача България-Чехия в новата зала, в който макар и приятелски, ясно се видя, че чехите са много далече от нашето ниво... така че струва ми се нормално след като те са ги били с 3-0 и ние да направим същото...
                          Абе залагай, не се чуди, ама като ги знам нашите, че със слабите играят едвам, едвам......да не вземе да изгориш.....сложи някоя по-малка сума поне да не те е яд, а и да има тръпка де......

Коментар

Преполагам, че е нормално да бием 3-0 (на 20,18,22 например) и да ти излезе залога още повече последния мач на естонците (срещу Португалия) им беше най-важния и сигурно няма да имат сили за нов такъв...ама знам ли ги нашите звезди кога ще почнат да играят - да не стане пак във втория гейм както срещу Полша!?!
                            Ами аз виждм, че чехите са ги били с под 142 точки, а само преди месец ходих на мача България-Чехия в новата зала, в който макар и приятелски, ясно се видя, че чехите са много далече от нашето ниво... така че струва ми се нормално след като те са ги били с 3-0 и ние да направим същото...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Малко е кофти, че половината български отбор са приятели с половината руски отбор и не можем да правим номерата на бразилците и да ги изнервяме.
                              С руснаците винаги сме играли феър-плей. То май ние с всички играем така.
                              Ами така си е, тук сме доста "старомодни", но не е късно никога...........да станеш за резил

Много уважавах примерно Джиба-та от селесао-мангало, но след като го видях как се "караше уж" на съотборник, а той самият биеше всяка топка в мрежата и уж се ядосваше като луд при 0 : 3 от наште на предното световно - вече не го броя за голем играч....нисък е като марадоната, ако ще и 1,95 м да е
                              Last edited by pavlin; 14.09.2011, 13:38.
                              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Момчета, така и така обсъждаме волейбола, дайте мнение за нашия мач: под 141.5 точки общо в мача - да или не?

Разбира се имам предвид днешния мач с Естония...
                                Преполагам, че е нормално да бием 3-0 (на 20,18,22 например) и да ти излезе залога още повече последния мач на естонците (срещу Португалия) им беше най-важния и сигурно няма да имат сили за нов такъв...ама знам ли ги нашите звезди кога ще почнат да играят - да не стане пак във втория гейм както срещу Полша!?!

Коментар

Working...
                                X