IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    марандич. с колкото и да водите на полусезона, пак няма да спечелите - както сега биете по особен начин, така след това ще започнете да падате по същият особен начин. ШампоАн ще е лудоглавец, освен ако лупи не доведе хонгските тигри с кинтарата, ама те май били блокирани от стидентската стачка там, или пък газпром не станат спонсор на моите говеда, което не го виждам как ще стане
    Ся груец чета, че Бачков щял да ви вади на улицата да събаряте властта

Тва в случай, че не се начене спешно потока, респективно да ви се изплатят некви рубли

Тва е много по-жалко от нашата кратка хонгконгска мелодрама, мен ако питаш...

Ама нейсе, народната любоф за някоя друга рубла кво ли не е готова да напрай, още от времето на чшерней (няма да доразвивам тук, да не се докачиш)...

Коментар

марандич. с колкото и да водите на полусезона, пак няма да спечелите - както сега биете по особен начин, така след това ще започнете да падате по същият особен начин. ШампоАн ще е лудоглавец, освен ако лупи не доведе хонгските тигри с кинтарата, ама те май били блокирани от стидентската стачка там, или пък газпром не станат спонсор на моите говеда, което не го виждам как ще стане
      Ако не фалиргаме до пролетта - ще вземем титлата.

Това ти бях казал и преди няколко месеца като хванахме басчето

П.П. Ти все търсиш конспирации. Плащат ли им заплатите редовно, ще денсят.

Дано си намерите спонсор от ранга на Гъзпром, ама надали ще е той, понеже ЕС вкара Ю.пАток като неприоритетен проект и се обезмисля спонсорството.

Коментар

• Една бърза анкета:
        - Моем ли ги удрънкаме тия круейшън хомосекшуълс?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Прав си за Нишикори - много е стабилен! Тези 8ната ми дойдоха на първо четене!
          За Чилиеца мисля до тук ще са успехите, Цонга ще си остане вечна надежда, но би трябвало и той да вземе някой голям шлем... с неговата игра - може би САЩ! За Дел Потро имам съмнения, че контузиите може да му секнат кариерата рано-рано!
          е, да де, ама това е разликата между тенисистите оставили следа и тези, които никой няма да запомни с нещо на терена. То и Иванишевич беше смешка, ама взе уимбълдън, чилиеца сега също остава в историята, а нашия - нищо. Ок, млад е, ама какво от това, историята помни победителите, а засега нашео момче е от другата страна
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Феновете на Арсенал са раздразнени!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. И да не забравя: Запей за 32-та титла, Груец. Запей!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ферер е по-лаб от него и скоро ще отпадне от топ 8, забравил си Нишикори, отделно Дел Потро е контузен, а той определено е много по-добър от нашия, а там някъде е и Цонга, който в момента не е в особена форма. Жалко, много ми се сикаше да се задържи в топ 8, а не просто инцидентно да влезе в него. Дори и онази пародия на тенисист маринчо чилиеца взе турнир от големия шлем, а нашия е с макс един атп 500. Дано се стегне, защото топ 8 е голям успех и голям залог за лесни жребии, иначе е на 1/4 с джуката или педал и си е до там
                Прав си за Нишикори - много е стабилен! Тези 8ната ми дойдоха на първо четене!
                За Чилиеца мисля до тук ще са успехите, Цонга ще си остане вечна надежда, но би трябвало и той да вземе някой голям шлем... с неговата игра - може би САЩ! За Дел Потро имам съмнения, че контузиите може да му секнат кариерата рано-рано!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  ...и реално погледнато в момента е на правилното си място - ИЗВЪН топ 8!
                  Защото има 8-9 човека, които са по-добри от него: Джокович, Надал, Мъри, Федерер, Бердих, Ферер, Вавринка (те малко не са във форма в момента), Раонич!
                  ферер е по-лаб от него и скоро ще отпадне от топ 8, забравил си Нишикори, отделно Дел Потро е контузен, а той определено е много по-добър от нашия, а там някъде е и Цонга, който в момента не е в особена форма. Жалко, много ми се сикаше да се задържи в топ 8, а не просто инцидентно да влезе в него. Дори и онази пародия на тенисист маринчо чилиеца взе турнир от големия шлем, а нашия е с макс един атп 500. Дано се стегне, защото топ 8 е голям успех и голям залог за лесни жребии, иначе е на 1/4 с джуката или педал и си е до там

Коментар

• ...и реално погледнато в момента е на правилното си място - ИЗВЪН топ 8!
                    Защото има 8-9 човека, които са по-добри от него: Джокович, Надал, Мъри, Федерер, Бердих, Ферер, Вавринка (те малко не са във форма в момента), Раонич!

Коментар

Уф, глигорий пак загуби, а с това си заминаха и моите парички Явно ще гледаме за пореден път филма "той танцува само едно лято" и ще остане поредния, който е по-известен с изявите си извън корта, отколкото с тези на него. Жалко, финалите в Лондон вече са мираж, дано ме опровергае
                      С тоя Рашид май това ще е тавана на Гришака. От офанзивен и творчески тенис с много импровизация го превърна в тотално дефанзивен играч, който само да връща топки.

П.П. И да не забравя: Запей за 32-та титла, Груец. Запей!

Коментар

Уф, глигорий пак загуби, а с това си заминаха и моите парички Явно ще гледаме за пореден път филма "той танцува само едно лято" и ще остане поредния, който е по-известен с изявите си извън корта, отколкото с тези на него. Жалко, финалите в Лондон вече са мираж, дано ме опровергае
                        И мене ми затри колонката...точно срещу този ли трябваше да падне...верно е време да спрат изявите с Маша извън корта и да се върне към "работата си"!

Коментар

• Уф, глигорий пак загуби, а с това си заминаха и моите парички Явно ще гледаме за пореден път филма "той танцува само едно лято" и ще остане поредния, който е по-известен с изявите си извън корта, отколкото с тези на него. Жалко, финалите в Лондон вече са мираж, дано ме опровергае

Коментар

• Съдийството на Ювентус - Рома стигна до Европейската комисия

http://www.sportal.bg/news.php?news=511922

Коментар

• [QUOTE=ksarax;1059703405]
                              Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              заеВи ги тия Юве, на мен монегЪските ми прецакаха тотото - мое ли да вкарат гол в 92-та

Май всички сме яли дървото от ПСЖ. Убиха ми колонка с over на Наполи и Фиорентина и над 4.5 на Реал.
                              Добра печалба ставаше
                              Същата работа и при мен, очаквах да отнесат Монако с разлика
                              интериорни врати, блиндирани врати

Коментар

• Варненският "ГРАНД ПРО" записа ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ за българския футзал: влезе сред 16-те на ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Коментар

Working...
                                X