IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Нагласихте ли залозите, че довечера хърватите ще ни опънат да'е ...

Такова предчувствие имам.
    Ми ако толкова си загорял няма какво да чакаш на хърватите

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Нагласихте ли залозите, че довечера хърватите ще ни опънат да'е ...

Моето предчувствие е за хикс и, като гледам нагласите тук, съм оптимист
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Нагласихте ли залозите, че довечера хърватите ще ни опънат да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
          Има далеч по-сигурен залог на тоя мач.
          2-ка на 2.3
          Това никога не бих го пуснал!
          А ако беше толкова сигурно нямаше да е 2.30, а най-много 1.60

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Бетфеърите ми пуснали емайл за мачовете - не се сдържах да не сложа на Croatia Clean Sheet NO @ 1.56! Малка сума, но да ме държи ангажиран!
            Има далеч по-сигурен залог на тоя мач.
            2-ка на 2.3

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Не я показвам така, щото съм от Ман Юнайтед!
              Някой я е направил така, аз само я споделям във форума!
              Ей Манчо, ако истинският замисъл на картинката не е бил да покаже многото и постоянни контузии които ни съпътстват, то бих казал че на тоя стол най-логичното би било да се редуваме с вас кой да го ползва! :-) Ама ша ви искаме наем, да знеш ;-)
              Last edited by kev; 09.10.2014, 19:03.

Коментар

• Бетфеърите ми пуснали емайл за мачовете - не се сдържах да не сложа на Croatia Clean Sheet NO @ 1.56! Малка сума, но да ме държи ангажиран!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
                  Брат, ти щото си от Ман Юнайтед ли я показваш така?

Ми не е смешна картинката ама знаеш, че от Острова са по-остри
                  Не я показвам така, щото съм от Ман Юнайтед!
                  Някой я е направил така, аз само я споделям във форума!

Коментар

• Брат, ти щото си от Ман Юнайтед ли я показваш така?

Ми не е смешна картинката ама знаеш, че от Острова са по-остри

Коментар

• Тази картинка е доста популярна днес

...не че е смешно, но показва "фактическото състояние" на нещата!

Коментар

• Things Roy Keane hates

Коментар

• Този раздор между Сирака и Батков няма да доведе до нищо добро за говедата!
                          врати, метални врати

Коментар

• Груец,

Сиракова партия сдела, Насо Федерасо бомби щеше да мятка на Герена ...

Тия Гъзпром на колко са се обещали, бря?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ми глей, ся, Дидак, немъ к'во да си кривим душата - ясно е, че батката пари немъ, т.е. остава да влезе кинтаж отвън. От доста време се говори, че Кой е при нас, но не се афишира, защото тогава наистина ще избухне бомба (а може и да не избухне, но София Запад трябва много бЕло да употребят,з а да бъдат държани мирни). Бате ти Тиква също е при нас - стадионът се строи с неговата негласна помощ. Доказателството е, че се строи от Автомагистрали Черно море (Шумен), които нямат 5 стинки да се усмихнат (знам, защото имам много близък човек, който работи на ръководен пост там), но пък за сметка на това нямат проблем да строят стадиона ни с отложено плащане, щото досега не сме им дали 1 леФ. Но пък Тиквун им даде да строят разни обекти, така че да ги компенсира Идеята е еУементарна - мустака няма пари, но има собственост, която иска да изтъргува скъпо, а насрещам има хорица, които искат да я вземат еФтино и след като дълговете на Левски станат една стабилна сума, то или Батков ще се съгласи да си тръгне, като му платят дълговете, които Левски трупа към него и негови фирми, или ще фалира клуба, от което няма да спечели нищо.

Това е истината и не я крием, такава си е, колкото и да е грозна. Не сме като вас да твърдим, че сме били наследници на царските офицери и прочие приказки за лека нощ. За Левски и Цска трябват хора с пари, когато ги няма, двата отбора изпадат в прекарсни мини или макси кризички, но все още са двата отбора с най-голям потенциал във всяко едно отношение в Бг.
                              Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Ся груец чета, че Бачков щял да ви вади на улицата да събаряте властта

Тва в случай, че не се начене спешно потока, респективно да ви се изплатят некви рубли

Тва е много по-жалко от нашата кратка хонгконгска мелодрама, мен ако питаш...

Ама нейсе, народната любоф за някоя друга рубла кво ли не е готова да напрай, още от времето на чшерней (няма да доразвивам тук, да не се докачиш)...
                                Ми глей, ся, Дидак, немъ к'во да си кривим душата - ясно е, че батката пари немъ, т.е. остава да влезе кинтаж отвън. От доста време се говори, че Кой е при нас, но не се афишира, защото тогава наистина ще избухне бомба (а може и да не избухне, но София Запад трябва много бЕло да употребят,з а да бъдат държани мирни). Бате ти Тиква също е при нас - стадионът се строи с неговата негласна помощ. Доказателството е, че се строи от Автомагистрали Черно море (Шумен), които нямат 5 стинки да се усмихнат (знам, защото имам много близък човек, който работи на ръководен пост там), но пък за сметка на това нямат проблем да строят стадиона ни с отложено плащане, щото досега не сме им дали 1 леФ. Но пък Тиквун им даде да строят разни обекти, така че да ги компенсира Идеята е еУементарна - мустака няма пари, но има собственост, която иска да изтъргува скъпо, а насрещам има хорица, които искат да я вземат еФтино и след като дълговете на Левски станат една стабилна сума, то или Батков ще се съгласи да си тръгне, като му платят дълговете, които Левски трупа към него и негови фирми, или ще фалира клуба, от което няма да спечели нищо.

Това е истината и не я крием, такава си е, колкото и да е грозна. Не сме като вас да твърдим, че сме били наследници на царските офицери и прочие приказки за лека нощ. За Левски и Цска трябват хора с пари, когато ги няма, двата отбора изпадат в прекарсни мини или макси кризички, но все още са двата отбора с най-голям потенциал във всяко едно отношение в Бг.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X