Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНагласихте ли залозите, че довечера хърватите ще ни опънат да'е ...
Такова предчувствие имам."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеИма далеч по-сигурен залог на тоя мач.
2-ка на 2.3
А ако беше толкова сигурно нямаше да е 2.30, а най-много 1.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБетфеърите ми пуснали емайл за мачовете - не се сдържах да не сложа на Croatia Clean Sheet NO @ 1.56! Малка сума, но да ме държи ангажиран!
2-ка на 2.3
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе я показвам така, щото съм от Ман Юнайтед!
Някой я е направил така, аз само я споделям във форума!Last edited by kev; 09.10.2014, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеБрат, ти щото си от Ман Юнайтед ли я показваш така?
Ми не е смешна картинката ама знаеш, че от Острова са по-остри
Някой я е направил така, аз само я споделям във форума!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи глей, ся, Дидак, немъ к'во да си кривим душата - ясно е, че батката пари немъ, т.е. остава да влезе кинтаж отвън. От доста време се говори, че Кой е при нас, но не се афишира, защото тогава наистина ще избухне бомба (а може и да не избухне, но София Запад трябва много бЕло да употребят,з а да бъдат държани мирни). Бате ти Тиква също е при нас - стадионът се строи с неговата негласна помощ. Доказателството е, че се строи от Автомагистрали Черно море (Шумен), които нямат 5 стинки да се усмихнат (знам, защото имам много близък човек, който работи на ръководен пост там), но пък за сметка на това нямат проблем да строят стадиона ни с отложено плащане, щото досега не сме им дали 1 леФ. Но пък Тиквун им даде да строят разни обекти, така че да ги компенсира Идеята е еУементарна - мустака няма пари, но има собственост, която иска да изтъргува скъпо, а насрещам има хорица, които искат да я вземат еФтино и след като дълговете на Левски станат една стабилна сума, то или Батков ще се съгласи да си тръгне, като му платят дълговете, които Левски трупа към него и негови фирми, или ще фалира клуба, от което няма да спечели нищо.
Това е истината и не я крием, такава си е, колкото и да е грозна. Не сме като вас да твърдим, че сме били наследници на царските офицери и прочие приказки за лека нощ. За Левски и Цска трябват хора с пари, когато ги няма, двата отбора изпадат в прекарсни мини или макси кризички, но все още са двата отбора с най-голям потенциал във всяко едно отношение в Бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСя груец чета, че Бачков щял да ви вади на улицата да събаряте властта
Тва в случай, че не се начене спешно потока, респективно да ви се изплатят некви рубли
Тва е много по-жалко от нашата кратка хонгконгска мелодрама, мен ако питаш...
Ама нейсе, народната любоф за някоя друга рубла кво ли не е готова да напрай, още от времето на чшерней (няма да доразвивам тук, да не се докачиш)...
Това е истината и не я крием, такава си е, колкото и да е грозна. Не сме като вас да твърдим, че сме били наследници на царските офицери и прочие приказки за лека нощ. За Левски и Цска трябват хора с пари, когато ги няма, двата отбора изпадат в прекарсни мини или макси кризички, но все още са двата отбора с най-голям потенциал във всяко едно отношение в Бг.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар