IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    .............
    За мача довечера - нямам никава идея какво ще се случи и съответно не съм го играл. А и доста ме ушиха и Шпаньолците, и особено Дойчовете, да не говорим пък за Нулето, който загуби от Педерер Ще чакам пак мача на лудоглавец, че да избия някое леФче, което, подчертавам, няма да ме привърженик на Базел
    Джокович призна: Не мисля за тенис, а за бащинството

Не съм много запознат с нивото на норвежците (като имена нищо особено), но ако играем както през първото полувреме в Петък, едва ли ще вземем нещо и от този мач. Дано днес успеят да се мотивират повече, защото мача си е директен сблъсък за нясто на баражите
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Уефскар дето не е партиот?!?? ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА!
      Те Апостола на свободата го използват като търговска марка - т.е. по дефолт са си апостоли всичките!
      А вие какви сте - символа на мангалстър (т.е. на обединените селяжи, щото гражданите са други) или пък сте водачът на бедните и онеправданите Спартак - на крак о, парии презрени, на крак о, роби на трудаааааа. Ай сиктир - най-обичам да ми генерализират хора, които хал хабер си нямат от почти никакъв патриотизъм, но пък за сметка на това или се бият в гърдите и реват Булгааар, или пък осират всичко с #клета майка българия (нарочно с малка буква).

За мача довечера - нямам никава идея какво ще се случи и съответно не съм го играл. А и доста ме ушиха и Шпаньолците, и особено Дойчовете, да не говорим пък за Нулето, който загуби от Педерер Ще чакам пак мача на лудоглавец, че да избия някое леФче, което, подчертавам, няма да ме привърженик на Базел
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Mда, дори и когато се преквалифицираш от манкен на Винпром на рекламно лице на Капитана, като смесиш питиетата пак се получават "гениални" творения

Аз съм патриот, при това от доста чист вид, но патриотизмът ми (обичта към Родината) няма нищо общо с 11 мърди на терена, което пък не значи, че дори и да са ми безразлични, бох бил за противника им!!!! Нещо, което небългарите-чуждопоклонници като теб и ман-а правите. Нали разбираш огромната разлика между това да не подкрепяш някого и да си ЗА противника му? Или да налея по едно за по-добро възприятие?
        Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Гоуем българин си Груйче, гоуем.Хем и патриотин.....Жалко, че дедите си са си давали костите за тая държава ..... или както там ти беше стихотворението, което обичаш да рецитираш .....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
          Какво общо има патриотизма с реалността? Всички ни се искаше нашите да направят нещо, но това са си мечтии
          Къде е реалността в цялата работа?
          Че хърватите са по-добрите футболисти никой не спори, но че имат 2 удара ВЪВ вратата, и то след 65тата минута също е факт! Язък дето ги пишем голямата работа - кавали!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Тъпо-тъпо....дзвездите на кроатите да те бият....с автогол!
            Е*ахти тъпотията!
            Чудя се всички БЪЛГАРИ дето заложиха на 2ката как са стискали палци накрая да не вкараме?....дейш родолюбците Ви!
            Какво общо има патриотизма с реалността? Всички ни се искаше нашите да направят нещо, но това са си мечтии

Коментар

• Прогноза?

Пичове, дайте прогноза за мача Норвегия - България?
              Аз за съжаление не съм оптимист... 2:0

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Гоуем българин си Груйче, гоуем.Хем и патриотин.....Жалко, че дедите си са си давали костите та рая държава ..... или както там ти беше стихотворението, което обичаш да рецитираш .....
                Уефскар дето не е партиот?!?? ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА!
                Те Апостола на свободата го използват като търговска марка - т.е. по дефолт са си апостоли всичките!

Коментар

... но реших да направя по-голям залог за Х2 като по-сигурно Т...
                  Гоуем българин си Груйче, гоуем.Хем и патриотин.....Жалко, че дедите си са си давали костите за тая държава ..... или както там ти беше стихотворението, което обичаш да рецитираш .....
                  Last edited by B.Graham; 12.10.2014, 20:31.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Снощният мач беше пълна боза. Искам си Лудогорец!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Тъпо-тъпо....дзвездите на кроатите да те бият....с автогол!
                      Е*ахти тъпотията!
                      Чудя се всички БЪЛГАРИ дето заложиха на 2ката как са стискали палци накрая да не вкараме?....дейш родолюбците Ви!

Коментар

• Добре бе маме, как може аз дето гледам футбол 3 пъти годишно да ми се струва че Тонев ти е по-дъбър играч от Гаджев, а ти не го виждаш бе
                        маме

Коментар

• Е, виж си статс-а кой редовно е надувал Реал.

Не е Ицо - той има мисля само 2-3 гола срещу тях. Чичовото най-много, Митьо Фибата и той 3 пъти от 4 срещи - а бе, към 20 гола имат чорбетата вкарани на Реал под всякакъв формат.

Дай ми пример ся за кой друг да се посмеем?

Разград 1 гол и телето Йотов с Еспаньол още 1 гол.

Бравас!!!

Плюйте ни още да'е ... храцайте на воля

П.П. На Едномъдия уефскарчетата трябва да му вземате автограф като се видите, щото т'ва дет' той го е направил - вие няма да го направите в следващите 1000 години.

Коментар

и моето е за Х, но реших да направя по-голям залог за Х2 като по-сигурно Така и да бием, което изобщо не го вярвам, особено с този тренер, който освен да говори глуспоти, за нищо друго не става, пак ше съм доволен
                            Айде, пак говежди "аргументи".

И к'во е виновен Едномъдият като има над 100 гола в испанското първенство, над 10 срещу Реал и хеттрик срещу Реал?

П.П. Нали до вчера ни надухте главата за "великия" Разград, дет' даже веднъж играл срещу Реал? Некъф мега-ултра-гига-успех се водеше, че паднали ....

ФК Телюги знаеш ли кога ще изкарат играч от ранга на Пенев? След 2000 години мейби?

За ФК Антибиотик да не говорим - след 5 години свършва ангажимент за инвестиции към БМФ и се връщат във В група

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Моето предчувствие е за хикс и, като гледам нагласите тук, съм оптимист
                              и моето е за Х, но реших да направя по-голям залог за Х2 като по-сигурно Така и да бием, което изобщо не го вярвам, особено с този тренер, който освен да говори глуспоти, за нищо друго не става, пак ше съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Моето предчувствие е за хикс и, като гледам нагласите тук, съм оптимист
                                Х е максимум според мИня предвид разликата в класите.

Малко по-остричко с бутонките и дано съдията не е някой маниак на картоните

Коментар

Working...
                                X