Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАко направят формата на първенствата за 128 отбора, може и да играем някое баражче... не съм очаквал чак такова бездарие от нашите.
Все едно да видя Упи Голбърг и да не й кажа, че е грозна, черна маймуна.
Те, така и с родните футбалери. Смотани са - аз какво да направя?
П.П. Излиза някой после и почва с вицовете за "патриотизма".
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГраъме,ти предполагам залагаш на куци коне на хиподрума,нале!!!От любов към залозите!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПатриотизЪМЪ ти стига до там да залагаш срещу националния отбор.Не срещу ЦСКА, Лудогорец или който и да е там отбор а СРЕЩУ националния отбор. Та явно си патриотар в най-чист вид.
P.S.Налей ако ти се намира .... пиян аз дано забравя .... натам ще се сетиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеД'вечера ша ги харзулнем тея скиори, макар и тънко. Имам такъв пресантиман
А иначе имам принципи в мачове в които със сигурност съм за единия от съперниците да не залагам, нито За нито Против, за да си гледам мача с кеф
Та според мен е време за една доза национална гордост или айде поне самочувствие, довечера! Българи Юнаци!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеMда, дори и когато се преквалифицираш от манкен на Винпром на рекламно лице на Капитана, като смесиш питиетата пак се получават "гениални" творения
Аз съм патриот, при това от доста чист вид, но патриотизмът ми (обичта към Родината) няма нищо общо с 11 мърди на терена, което пък не значи, че дори и да са ми безразлични, бох бил за противника им!!!! Нещо, което небългарите-чуждопоклонници като теб и ман-а правите. Нали разбираш огромната разлика между това да не подкрепяш някого и да си ЗА противника му? Или да налея по едно за по-добро възприятие?
P.S.Налей ако ти се намира .... пиян аз дано забравя .... натам ще се сетишLife won't wait for you.
Коментар
-
Груец,
по-скоро наш'те титуляри си го бяха хакнали мача 2-ка с Хърватска.
Необяснимо е мърдите Дяков, Гаджев, Попов и сие, които бъркаха пас на 8-10 метра нон-стоп. Че тя даже чорбата дето е толкова зле сега, успява да направи по 3 паса един след друг, а нашите и толкова не можеха да вържат.
Накрая за по-сигурно, оня ахмак си наби автогол, че хърватите бяха много зле и да не стане някоя изненада с тото-то им.
П.П. Тонев явно не беше в заверата момчето, понеже докато влезе и за 5 мин. направи повече сам, отколкото всичките за 80 мин.
Кефят нашите будали как се вържат за "патриотизъм"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДжокович призна: Не мисля за тенис, а за бащинството
Не съм много запознат с нивото на норвежците (като имена нищо особено), но ако играем както през първото полувреме в Петък, едва ли ще вземем нещо и от този мач. Дано днес успеят да се мотивират повече, защото мача си е директен сблъсък за нясто на баражите
П.С. Направи ми впечатление и смешните коментари след мача - имахме пауза за по една кофа кфц, прди да продължим картите. Най-обшо беше - ми какво толкова, голяма работа, имаме още мачове и бла-бла, а на любо без ташак але, але никой не сме да му зададе по-сериозен въпрос освен общите глупости.
успех довечера!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Д'вечера ша ги харзулнем тея скиори, макар и тънко. Имам такъв пресантиман
А иначе имам принципи в мачове в които със сигурност съм за единия от съперниците да не залагам, нито За нито Против, за да си гледам мача с кеф
Та според мен е време за една доза национална гордост или айде поне самочувствие, довечера! Българи Юнаци!
Коментар
Коментар