IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
    Груйка, хем се смея, хем ми се плаче като те чета
    Но казах по-рано, че спирам да пиша тук, щото......и т.н.
    ами в спора се ражда истината, поне така казват А и реално и двамата сме на една страна - искаме нашият отбор да успее. Разликата ни е, че ти искаш да стане честно, почтено и прочие красиво звучащи, но неприложими фрази, а аз искам да просто да стане, без значение как, защото победителите не ги съдят и остават в историята, а другите - е, за другите никой не го брига, ама хич. Би било иделано да намачкаме казаците на 1/4 финала, шумадийските копелета на 1/2 финала и жабетата на финала, но то и аз искам да еба подред Меган Фокс, Кели Брук и Роузи Хънтингтън (може и не точно в този ред), ама........

Казах ти и преди - хора като теб са нужни и то много на Родината, стига само да не се пробваш да наричаш такива като мен непатриоти - не заради друго, просто защото не е истина и се обиждам. Но да не се повтарям за стотен път...

Успех на нашите утре, вдругиден и ако може и през уикенда
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      А кой те би тебе по главата да биете Германия с 3:0 бре, овча главо. Койййййй? Великият Стойчев ли? Как хем сметките са прости, хем вие сте ги сметнали, хем не щете Рашата, хем и се натрисате? как полша може да стане трета, а Бълфария не може? как на Словакия и трябва успех, а на германия не и трябва? как не можем да дадем почивка на титулярите си, за да не се напрягат? Как? Как? Как?

Груйка, хем се смея, хем ми се плаче като те чета
      Но казах по-рано, че спирам да пиша тук, щото......и т.н.
      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
        http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2718883 - Браво Владо! Голям си!
        мдааа, наистина трябва да си велик идиот, за да изречеш следното:

"Знаех, че България ще заеме второ място в групата още преди началото на мача Полша – Словакия. В края на краищата беше очевидно, че ще стане така.

Щях да бъда много учуден, ако Полша беше била Словакия. Никой не иска да срещне Русия на 1/4-финала. Полша става трета, без да се натяга в мача със Словакия, а словаците пък се нуждаеха от този успех. Сметката е проста!

А кой те би тебе по главата да биете Германия с 3:0 бре, овча главо. Койййййй? Великият Стойчев ли? Как хем сметките са прости, хем вие сте ги сметнали, хем не щете Рашата, хем и се натрисате? как полша може да стане трета, а Бълфария не може? как на Словакия и трябва успех, а на германия не и трябва? как не можем да дадем почивка на титулярите си, за да не се напрягат? Как? Как? Как?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
          Мира не ми дава от вчера насам, защо не загубихме с 0:3, а въобще не съм убеден, че Радо Стойчев и ко, са толкова тъпи/ми те всички са супер профита и много добре им е ясно и за битките, и за войните/ и да не могат да направят елементарни сметки е направо, несериозно.

Поне моето мнение е, че са стигнали до решение, че това е най-подходящия момент да ИЗЛЪЖЕМ руснаците, та за тях това ще е "първият" мач на първенството, а ако е така, то поне е ясно, че целта е само една.

Камене, я виж това, май тук има отговор!
          http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2718883 - Браво Владо! Голям си!
          Last edited by pavlin; 13.09.2011, 18:42.

Коментар

• "Знам какво искам да направя, имаме цели и се придържам към тях. Дошъл съм тук да свърша някаква работа, да остане нещо и след това. В България важи само първото място и ще направя всичко възможно да стигнем до някое първо място. Когато има резултати се работи по-лесно. Засега заради неубедителните резултати се създава някаква атмосфера, която за хората от чужбина е странна. Надявам се накрая на моя двугодишен договор всички фенове да видят нещо позитивно", отговорно отвърна Стойчев, който не скри, че заплащането му е колкото на Силвано Пранди, но предпочита да ограничава себе си за сметка на това да привлича и наема най-добрите световни специалисти, които са и най-скъпи - "Да, заплащането ми е такова, каквото е било и на Пранди. Оправям се. Това, което ми осигуряват от федерация е достатъчно".
            Радо Стойчев говори за първата среща с националите: "Ние сме тук с една цел - първото място. Преди всичко първото място трябва да бъде цел на всеки спортист, защото иначе не виждам смисъл да се правят толкова жертви. Аз обаче не давам гаранция за него, аз много държа, когато играчите излизат да печелят всеки гейм и всяка среща. Все още не можем да го направим срещу Русия, защото това е тим, който ни превъзхождаше. Това не означава, че не полагаме усилия, за да се подобри състоянието ни.
            Защо се съгласи да поеме България след Пранди? Отговорът: „Хванах се, защото всички ми казваха да не се хващам! И аз се учудих, но се хванах на хорото. Реших друго, поради ред причини. Само един човек ме посъветва да се хвана с тази авантюра, а това беше президентът ми в Тренто Диего Мосна. Той ми каза "такава възможност има един път в живота". Всички останали ми казваха да не се хващам. Баща ми, за съжаление, е в голямо затруднение, заради всички писания, които чете. Но това не е нещо, което ще ме спре.”

15 юни 2011г
            http://gong.bg/view_article.php?article_id=208277

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Булгаааар, Булгаааар, изрева Бай Ганьо. па се пльосна в басейна

Та и твоята работа такава. Няма как изведнъж да станеш суперсила - едно,че няма кой да те допусне, друго, че за да станеш голям и да си мериш пишките с големите, първо трябва да го нахендриш на малките. ......!!!!
              Мира не ми дава от вчера насам, защо не загубихме с 0:3, а въобще не съм убеден, че Радо Стойчев и ко, са толкова тъпи/ми те всички са супер профита и много добре им е ясно и за битките, и за войните/ и да не могат да направят елементарни сметки е направо, несериозно.

Поне моето мнение е, че са стигнали до решение, че това е най-подходящия момент да ИЗЛЪЖЕМ руснаците, та за тях това ще е "първият" мач на първенството, а ако е така, то поне е ясно, че целта е само една.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                По залаганията съм докато не си затрия сметката както направих този уикенд

Русия 1.55
                ---------------
                Сърбия 7.50
                България 8.50
                Италия 8.50
                ----------------
                Полша 17.00
                Чехия 21.00 и т.н.
                Мерси за инфото и успех в залаганията.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Виждам, че си по залаганията....
                  По залаганията съм докато не си затрия сметката както направих този уикенд

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Как ни оценяват в момента букмейкърите за еврошампион?
                  Русия 1.55
                  ---------------
                  Сърбия 7.50
                  България 8.50
                  Италия 8.50
                  ----------------
                  Полша 17.00
                  Чехия 21.00 и т.н.

Коментар

Анон, всъщност само можем да гадаем как бихме играли НА ФИНАЛ, защото ПРОСТО НЕ СМЕ ИГРАЛИ ФИНАЛ през обозримото минало!
                    Разбирам логиката ти, но не я подкрепям, защото според мен финала е мястото на което може да стане изненадата (България да бие Русия)!
                    Както и да е - дано тези неща, които изписахме да се окажат напразни и да бием Естония -> Русия -> Сърбия и Италия на финала!!!
                    Виждам, че си по залаганията....
                    Как ни оценяват в момента букмейкърите за еврошампион?

Коментар

• Анон, всъщност само можем да гадаем как бихме играли НА ФИНАЛ, защото ПРОСТО НЕ СМЕ ИГРАЛИ ФИНАЛ през обозримото минало!
                      Разбирам логиката ти, но не я подкрепям, защото според мен финала е мястото на което може да стане изненадата (България да бие Русия)!
                      Както и да е - дано тези неща, които изписахме да се окажат напразни и да бием Естония -> Русия -> Сърбия и Италия на финала!!!

Коментар

ПП Това даже става за анкета? Да се преброим: Аз, Груьчо, Лудатакрава, Хана vs anon, pavlin, marandi!!!
                        Веднага ти казвам: Стратегически за мен е по-правилно да играем четвъртфинал с Русия, отколкото четвъртфинал със Словакия, полуфинал с Италия/Сърбия и после финал с Русия.
                        Нашите винаги са играли най-добре срещу фаворитите в даден шампионат по средата му.

Не знам дали ще бием Русия, но сега са ни по-големи шансовете. Като цяло са спаднали за участие във финала, но това са две различни вероятности.

И аз спирам темата.

Да им пожелаем успех!
                        Last edited by anon6706; 13.09.2011, 14:38.

Коментар

• Да се върнем на футболната тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            а колкото до Павлин - "може на мен да ми е зле, ама и на вуте да му е зле" - не бери грижа за поляците, дори и да паднат от чехия то те така си изиграха картите че с по-слаб отбор от нашия имат неимоверно по голям шанс за медал.... а и никой не ги нарежда защо са паднали из полските форуми
                            ООх, къде го прочете това? Толкова са ми жалки с техните куреци-мозджонеци и т.н., че не ми се хаби заради тях, а чехите и словаците си играят феърплей Просто трябва да ги размажат окончателно.....

Спирам до тук, че да не взема да ги урочасам наште

Коментар

• Мисля че можем да приключим темата: "Трябваше ли честните калутки да бият Германия и да се нахендрят на Русия още на четвъртфинала?"

ПП Това даже става за анкета? Да се преброим: Аз, Груьчо, Лудатакрава, Хана vs anon, pavlin, marandi!!!

Сега остава да се насладим на евентуалната победа над Естония и дано в мача с Русия стане чудото!

Да не забравяме, че днес започва груповата фаза на Шампионската лига и то с какъв мач: БарЦелона-Милан
                              Last edited by man_united; 13.09.2011, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                аноне, прав си, не се взимат квоти директно за олимпиадата а за световната купа, но световната купа е най-лесният начин за класиране за олимпиада. виж сам схемата която си дал и прецени след като изтървем този шанс колко трудно става след това.
                                Да, ако бяхме стигнали финал с Русия, то дори и да паднехме - щяхме да получим квота за участие в Световната купа, защото имаме доста точки в ранглистата..

Здраве да е.

Коментар

Working...
                                X