IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    а за -2.5 на базел има ли коефицент сочен?
    7.50
    Надеждите ни се представят на ниво - 0:3 в 60-та мин
    Добре, че са парите
    Only God Can Judge me...

Коментар

• а за -2.5 на базел има ли коефицент сочен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Уф, не издържах, а имам една торба задачи на главата, но в случая ще се изходя, няма как Начи по повод случаката - вървя си из парка през уикенда (тръгнал съм за фитнес - ще става батка) и случайно чувам разговор между дядо и внуче, разговаряха за някакъв мач (не разбрах кой) и дядото пита внучето, то за кой отбор е, а дедето нещо измънка, тип "а ти за кой си?", на което дядото отговори - "С мен ще се съобразяваш, само когато говорим за Левски, останалите са ми безпредметни"!!! Хайде да го чуя това за Лудоглавец

А болднатото ти е толкова несъстоятелно, че дори фактът, че си фен на един тотално изстрадал и умрял отбор, който пука по-рядко от черешовото топче на Боримечката, не е оправдание!!!!! (сложил съм повече удивително с умисъл, а не защото ми е заседнал пръста на клавиатурата). Да си говорим ли какво е постигнал Лудоглавец? Дори няма да ти го сравнявам с 1/2 финалите на чорбата в КЕШ - да речем друго време, друго място, други хора, макар фактът да си е факт. Ще го сравня с Левски - какво имат крейзитата - 1/8 финал в ЛЕ, Левски имат 1/4 финал и влизане в груши на ШЛ - и Левски имат същото, при това при несравнимо по-тежки условия, като Левски отстрани италиански отбор, а не мамалиги. При това Левски бяха поставени и извадиха възможно най-кривия жребий, а Лудогорец - непоставени и извадиха сравнително добър късмет, а тогава нямаше и шампионски и нешампионски поток, при което положение лудите можеха да изгарят с лубимите ти непукащи топчета, примерно. Толкова за отдавна слезлите от европейската сцена - апропо Левски за пръв път от 20 години не играе в Европа, а делиорманци играят едва за 3-ти път. Нямат дори визитката на Берое, за да претендират за "гранд". Останалото е история, точно такава каквато ще е и делиорманското тимче след 3-4 години, когато ще правят "дербита" във В група с РусИ

П.С. Още не съм го играл мача за довечера но почти сигурно ще го пусна и азна хендикап като муси - дано само базел да не бият с 1 гол, на останалото ще съм доволен anyway, макар че резултатът ще го науча сутринта, пък и така или иначе ще гледам лузърите с дебелия балет.
        Абсолютно съм съгласен.
        Само с едно не съм съгласен. Какво общо има това "РусИ" и какво е въобще това. Ако е Русия - абсолютно съм против - няма нищо общо с политиката. Ако е Русе - абсолютно съм против - какво общо има този хубав град с полемиката?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Е ако ги беше вързал в колонка щях да те призная
          Днеска ще се пробвам въпреки че шанса да има втори "голов" ден е 1%:
          AGS Ronaldo, Heung-Min Son, Mandzukic, Alexis Sanchez на коеф. 16.26!
          Много малък залог 3-4 кинта!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            ....
            Вчера например минавам покрай двора на едно училище и 10-на малчугани 1-2 клас се събрали и ще правят мачле и едното явно лидерче им вика "Който иска да е от Лудогорец да идва при мен, който иска да е от Реал Мадрид да отива от другата страна...", няма Левски няма ЦСКА! И едва успяха да се разделят щото всички искаха да са от нашите. Както и да е споделям тази случка за да покажа че името и марката вече донякъде са изградени и са се загнездили в съзнанието на необремените от Сини и Червени, дечица... Е не на всички разбира се,но явно на тия чиито бащи или братя не са от закоравелите фенове на отдавна слезлите от европейската сцена грандове.
            ....
            Уф, не издържах, а имам една торба задачи на главата, но в случая ще се изходя, няма как Начи по повод случаката - вървя си из парка през уикенда (тръгнал съм за фитнес - ще става батка) и случайно чувам разговор между дядо и внуче, разговаряха за някакъв мач (не разбрах кой) и дядото пита внучето, то за кой отбор е, а дедето нещо измънка, тип "а ти за кой си?", на което дядото отговори - "С мен ще се съобразяваш, само когато говорим за Левски, останалите са ми безпредметни"!!! Хайде да го чуя това за Лудоглавец

А болднатото ти е толкова несъстоятелно, че дори фактът, че си фен на един тотално изстрадал и умрял отбор, който пука по-рядко от черешовото топче на Боримечката, не е оправдание!!!!! (сложил съм повече удивително с умисъл, а не защото ми е заседнал пръста на клавиатурата). Да си говорим ли какво е постигнал Лудоглавец? Дори няма да ти го сравнявам с 1/2 финалите на чорбата в КЕШ - да речем друго време, друго място, други хора, макар фактът да си е факт. Ще го сравня с Левски - какво имат крейзитата - 1/8 финал в ЛЕ, Левски имат 1/4 финал и влизане в груши на ШЛ - и Левски имат същото, при това при несравнимо по-тежки условия, като Левски отстрани италиански отбор, а не мамалиги. При това Левски бяха поставени и извадиха възможно най-кривия жребий, а Лудогорец - непоставени и извадиха сравнително добър късмет, а тогава нямаше и шампионски и нешампионски поток, при което положение лудите можеха да изгарят с лубимите ти непукащи топчета, примерно. Толкова за отдавна слезлите от европейската сцена - апропо Левски за пръв път от 20 години не играе в Европа, а делиорманци играят едва за 3-ти път. Нямат дори визитката на Берое, за да претендират за "гранд". Останалото е история, точно такава каквато ще е и делиорманското тимче след 3-4 години, когато ще правят "дербита" във В група с РусИ

П.С. Още не съм го играл мача за довечера но почти сигурно ще го пусна и азна хендикап като муси - дано само базел да не бият с 1 гол, на останалото ще съм доволен anyway, макар че резултатът ще го науча сутринта, пък и така или иначе ще гледам лузърите с дебелия балет.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Муси ша страдаш довечера, да не кажеш че не съм те предупредил Ма то пари се печелят и губят, а и едва ли ще ти е за пръв път, дано избиеш от други залози

...

Ще бъда много притно изненадан ако наистина "страдам" по този начин. Това си е абсолютна win-win ситуация - или печля пари ... или печеля супер емоция (което е безценно). Второто изречение ти е абсолютно правилно и затова "страданието" ми ще бъде страхотно.
              Просто не изпадам в екстаз от "националната кауза" както някои хора с италианска прическа искат да ми внушат. Четох някъде, че директивата им била АТАКА НА ВТОРОТО МЯСТО И УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРАТА ФАЗА напролет !!!
              Помня преди години едни други така обявяваха Вердер за напълно посредствен отбор и не било никакъв проблем да ги бият два пъти и да продължат макар и в другия турнир.
              Според мен просто те изиграха мачовете на живота си. Нека сега се обиграят още малко, да си вземат напълно заслужената кинта и да мислят за догодина пак да го направят.

Сега видях, че са вдигнали коеф на Базел -1,5 на 5,75 и залога е вече факт
              Last edited by mussi; 22.10.2014, 11:25.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Муси ша "страдаш" довечера, да не кажеш че не съм те предупредил Ма то пари се печелят и губят, а и едва ли ще ти е за пръв път, дано избиеш от други залози

Груйче, тя статистиката е за това за да се нарушава от време на време бре, иначе нямаше да я има като наука, а някои именно това търсят при залозите т.е. и твоята логика според мен не е желязна в случая

Аз както съм казвал преди в мачове в които съм твърдо за единия отбор не залагам, за да си ги гледам с кеф, пък каквото стане стане.

На Джорката, без значение дали е 'убавец или не само ще кажа, че вече и децата са доста запалени по Крейзитата и ги разпознават като най-добрия БГ отбор в момента. Вчера например минавам покрай двора на едно училище и 10-на малчугани 1-2 клас се събрали и ще правят мачле и едното явно лидерче им вика "Който иска да е от Лудогорец да идва при мен, който иска да е от Реал Мадрид да отива от другата страна...", няма Левски няма ЦСКА! И едва успяха да се разделят щото всички искаха да са от нашите. Както и да е споделям тази случка за да покажа че името и марката вече донякъде са изградени и са се загнездили в съзнанието на необремените от Сини и Червени, дечица... Е не на всички разбира се,но явно на тия чиито бащи или братя не са от закоравелите фенове на отдавна слезлите от европейската сцена грандове. Отделно от това знам каква еуфория настава след победен мач в Европа, и колко по-сплотени и радостни виждам хората с които се срещам в квартала, а и в града като цяло. Разбира се далеч съм от мисълта да говоря за национална кауза в случая, особено за да не предизвикам поредица от гневни коментари и да спестя известно време най-вече на Грую в писане на дълга реплика по темата Но определено стоя зад думите си, че довечера по-голямата част от феновете а и въобще от българите ако не мощно и всеотдайно, то поне вътрешно ще се надяват на победа над Базел, и ако това стане определено ще има положителен ефект не само върху футболистите и шефовете на Лудогорец. А дано!

Айде че се отплеснах, а има и задачи за вършене.

А за накрая нали си знаете:

Go Gunners и Смело напред Лудогорец!

Last edited by kev; 22.10.2014, 12:37.

Коментар

Сигурно нямаше всичките, но поне 3 от изброените сигурно...може би от тези дето не вкараха само Джаксън Мартинес щях да сложа...кой знае...тъпо!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Иначе снощи направо си сдъвках топките от яд, че не сложих некой леф на "anytime goalscorer" - Робен, Рибери, Мюлер, Левандовски, !
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      За снощи - ми не послушах Муси за украйнските минюори срещу беларуските трактористи и заложих на по-"сигурното" 1Х на Рома-Бахрейн Чак толкова сбъркана прогноза скоро не бях имал, но понеже бях твърдо убеден, че тазив ечер няма да съм на минус (имам си причини да го знам), дублирах загубения залог с Рома да вкара второто на 2,2 коеф и завърших на добър плюс Снощните мачове бяха перфекция, дано и довечера бъдат същите.

Като казах довечера, само да припомня, че в 4-те мача на Базел с Бг отбори, те имат 4 победи, като и 4-те са точно с по 2 гола разлика. Не казвам, че и довечера ще е същото, само давам статистика, всеки сам си решава Успех със залозите
                      Да ги е*а малките ЦСКАрчета - пълен ташак - провалиха ми Над 2.5 требълче!
                      Иначе снощи направо си сдъвках топките от яд, че не сложих некой леф на "anytime goalscorer" - Робен, Рибери, Мюлер, Левандовски, Агуеро, Хазар, Хунтелар....всичките излязоха!...дейш!

Коментар

• Мдаа
                        Снощи звездите ми го говориха правилно за разлика от последният месец...
                        За довечера цялата печалба е all in на победа на Базел с поне 2 гола разлика - това вчера ми го казаха "от горе" и се надявам да се получи.
                        Мисля си да го вържа и с победа с ХК на шоколадовите младежи над нашите "надежди".
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• За снощи - ми не послушах Муси за украйнските минюори срещу беларуските трактористи и заложих на по-"сигурното" 1Х на Рома-Бахрейн Чак толкова сбъркана прогноза скоро не бях имал, но понеже бях твърдо убеден, че тазив ечер няма да съм на минус (имам си причини да го знам), дублирах загубения залог с Рома да вкара второто на 2,2 коеф и завърших на добър плюс Снощните мачове бяха перфекция, дано и довечера бъдат същите.

Като казах довечера, само да припомня, че в 4-те мача на Базел с Бг отбори, те имат 4 победи, като и 4-те са точно с по 2 гола разлика. Не казвам, че и довечера ще е същото, само давам статистика, всеки сам си решава Успех със залозите
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Еее, след резултатите от ШЛ тази вечер, и най-вече след играта на някои от "фаворитите", мисля че Лудогорец трябва да бъдат достатъчно видимо доволни от представянето си до сега А дано след утре да имат повод и да се гордеят, като зарадват, смея да твърдя, по-голямата част от народа ни

Мооци, Мооци....

А бе, "хубавецо"... Какъв си ти та да твърдиш и то "смело" каквото и да е?!! От къде пък на къде имаш правото - ти!!! - да говориш от името на "по-голяма част от народа ни"?!!! Хайде малко по-кротко и не ни задавай задължителна линия с която да се гордеем и радваме. Съгласен?!! Така става ли?!!

Коментар

• Еее, след резултатите от ШЛ тази вечер, и най-вече след играта на някои от "фаворитите", мисля че Лудогорец трябва да бъдат достатъчно видимо доволни от представянето си до сега А дано след утре да имат повод и да се гордеят, като зарадват, смея да твърдя, по-голямата част от народа ни

Мооци, Мооци....

Коментар

+1
                                Прогноза 0:0 и поне два червени картона - ей така за цирка
                                мда - sad but true

От пресцентъра на МВР съобщиха, че е задържан треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Обвинен е в пет поредни побоя върху столетница.

Коментар

Working...
                                X