IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
    Не се хабете да правите сметки, защото те няма да излязат при положение, че поляците играят след нас. При загуба за нас и загуба за Полша пак ще останем втори. Гледа се директния двубой. При победа за нас и победа за Словаците с 3:2 се изравняваме по точки и пак оставаме втори пак заради мача помежду ни. А все пак има вероятност Руснаците да останат втори в групата си. Така че днес викайте за победа и това е!!!
    Успех на момчетата днес!!!
    И последно за днес: И аз мисля, че днес трябва да се бие с минимални усилия, но срещу немци това няма как да стане! не сте ли съгласни?
    Да не се забравя, че полякините играят след нас!!!!! Те ще смятат последни,......
    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Не се хабете да правите сметки, защото те няма да излязат при положение, че поляците играят след нас. При загуба за нас и загуба за Полша пак ще останем втори. Гледа се директния двубой. При победа за нас и победа за Словаците с 3:2 се изравняваме по точки и пак оставаме втори пак заради мача помежду ни. А все пак има вероятност Руснаците да останат втори в групата си. Така че днес викайте за победа и това е!!!
      Нищо вярно пич, ама нейсе.....

Коментар

С риск пак да се изложа, но не се гледа директния двубой.
        Точки, победи, геймове и точкова разлика. Това са май критериите по низходящ ред на важност.

Коментар

• Не се хабете да правите сметки, защото те няма да излязат при положение, че поляците играят след нас. При загуба за нас и загуба за Полша пак ще останем втори. Гледа се директния двубой. При победа за нас и победа за Словаците с 3:2 се изравняваме по точки и пак оставаме втори пак заради мача помежду ни. А все пак има вероятност Руснаците да останат втори в групата си. Така че днес викайте за победа и това е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
            Може и да ми се смеете, ама да залагаш против националния си отбор е меко казано "ПЕРВЕРЗНО" - как се радвате на такива пари не знам?

а пък после и да се фукаш, че си познал ...и на другия ден примерно срещу Русия да викаш: "АЙДЕ НАШТЕ" - не ми се вързва
            Аз отдавна съм изразил мнението си, което напълно съвпада с твоето!
            Днешния случай обаче не е такъв! Ако паднем очаквам това да стане НАРОЧНО!
            Мисля че дългите години работа в чужбина са помогнали на Радо Стойчев да оцени, че успехите се помнят, а едното достойнство никой не го топли!

ПП Предишния ми залог срещу БГ-отбор бе на Стяуа-ЦСКА, когато беше ясно че нашите са много по-слаби, а се праскаха за фаворити - на какво отгоре и аз не знам!?!

Коментар

Ххааахх, добре де, ама защо сравняваш еврото и т.н. валути с удоволствието да видиш как примерно Казийски забива и удря полякът или бразилецът отсреща по главата, а топката отива в публиката и печелим примерно с 30: 28

То ако спортът беше само едно студено залагане, то да включваме компютрите с програмките и да чакаме печелбата, а през това време да си пием вискито и да тъпеем, не благодаря
              Аз предпочитам да видя България на финала - пътят до там не ме интересува.
              Тогава ще пия с кеф - и да паднем и да бием.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Е, то затова маса хора изгарят с еврото - щото било европейска валута.
                Става ли дума за пари - стига да не се отнася за семейство и приятели, емоциите само вредят.
                Ххааахх, добре де, ама защо сравняваш еврото и т.н. валути с удоволствието да видиш как примерно Казийски забива и удря полякът или бразилецът отсреща по главата, а топката отива в публиката и печелим примерно с 30: 28

То ако спортът беше само едно студено залагане, то да включваме компютрите с програмките и да чакаме печелбата, а през това време да си пием вискито и да тъпеем, не благодаря

И да допълня, че ако си заложил против това ще те е яд вероятно, не го разбирам това???
                Last edited by pavlin; 12.09.2011, 15:15.

Коментар

Може и да ми се смеете, ама да залагаш против националния си отбор е меко казано "ПЕРВЕРЗНО" - как се радвате на такива пари не знам?
                  а после и да се фукаш, че си познал ... а пък след на другия ден примерно срещу Русия да викаш: "АЙДЕ НАШТЕ" - не ми се вързва
                  Е, то затова маса хора изгарят с еврото - щото било европейска валута.
                  Става ли дума за пари - стига да не се отнася за семейство и приятели, емоциите само вредят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Гледах ги и двата и мнението ми е, че може и да имаше сгрешени атаки Казийски, но стигне ли се до решителна точка, много по-голяма е вероятността той да завърши сполучливо атаката (донякъде може да се вярва на Владо и Цецо), отколкото някой измежду Алексиев, Ананиев, този новият Скримов или някой друг... Това момченце Алексиев само прехвърли топката без сила в повече от половината си атаки, а "доайенът" Сашо Йовков обяви, че носи атаката ни на гърба си
                    Изкефи ли ви как Камен Алипиев закопа в ефир Сашо Йовков, когато коментираше наш мач на Европейското по баскетбол - Как трябвало коментаторът да си мълчи по време на почивките. Защото, "въпреки че коментаторът не чува какво се говори между треньор и играчи, то зрителите може би чуват".

Гледам, Йовков вече мълчи на почивките - естествено, ако я няма тъй досадната и тъй наречената "реклама по БНТ".

Коментар

Много сложни сметки, но може и да имате право.
                      За мен е чиста победа на България над Германия и Полша ще бие Словакия.
                      Ако Стойчев вкара резерви - тогава може и да размисля, но ме съмнява да стане това.

Само Бразилия може да си позволява подобни изгъзици.

а пък после и да се фукаш, че си познал ...и на другия ден примерно срещу Русия да викаш: "АЙДЕ НАШТЕ" - не ми се вързва
                      Last edited by pavlin; 12.09.2011, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Хаки ти гледа ли мачовете? Щото точно Казиеца осра една от точките във финала на тайбрека - при 15:14 или 15:15 беше, таква блокада му забиха, че щяха да го убият. Иначе за азиатските истории си прав - аз убаво се уших на този мач
                        Гледах ги и двата и мнението ми е, че може и да имаше сгрешени атаки Казийски, но стигне ли се до решителна точка, много по-голяма е вероятността той да завърши сполучливо атаката (донякъде може да се вярва на Владо и Цецо), отколкото някой измежду Алексиев, Ананиев, този новият Скримов или някой друг... Това момченце Алексиев само прехвърли топката без сила в повече от половината си атаки, а "доайенът" Сашо Йовков обяви, че носи атаката ни на гърба си

Иначе първия мач го гледах с приятели, единият от които заложи преди мача на 3-0 за нас, след първия гейм на 3-1 и след втория само на победа... после само азиатците и някои техни близки роднини му бяха на устата дълго време
                        Last edited by Hakkinen; 12.09.2011, 15:02.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Tи пък сега, защо го прие така присърце. ....

Успех и на теб с инвестициите - дано да си хванал спада на еврото, не са много чести такива големи и бързи движения, според мен, де - пиша като лаик
                          Няма проблем. В тази тема съм емоционален и е възможно да допускам грешки, още повече - не ми струват пари.

Еврото е друга тема - вече гоня покачване.

Успех, отново!

Коментар

Че пиша простотии понякога - пиша. Старая се да се поправям.
                            Но за званията - нямам вина. Ако има начин - бих искал да ги няма. Даже в темата до Инвестор поисках да ми го махнат.
                            Tи пък сега, защо го прие така присърце. Всъщност грешката е моя - трябваше да сложа пожече емотиконе, за да се разбира, че е бъзик. Иначе харесвам мненията ти и затова, понеже виждам, че си написал тотално погрешно нещо, което не е в стила ти, те поправих - в повечето подобни случаи, ме мързи да дращя по клавиатурата и да изправям кривици

А за званията е още по-голям бъзик - кеф ми е да си правя т.шак със "заслужилите" и "незаслужилите", макар че подобни звания не е лошо да има, но трябва да са други критериите, а не само брои мнения. Някои колеги с по 100-200 мнения са ми много по-ценни от политическите писарушки с по 3-4К мнения, но да не отбивам в тази насока, че не е за тук.

Успех и на теб с инвестициите - дано да си хванал спада на еврото, не са много чести такива големи и бързи движения, според мен, де - пиша като лаик
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Както и да го смятаме и аз така ги виждам нещата!
                              Даже пуснах едно залогче Германия +1.5...да видим дали ще се върна на победния път след като затрих сметката през уикенда
                              Много сложни сметки, но може и да имате право.
                              Аз не залагам, поне не на спорт.
                              За мен е чиста победа на България над Германия и Полша ще бие Словакия.
                              Ако Стойчев вкара резерви - тогава може и да размисля, но ме съмнява да стане това.

Само Бразилия може да си позволява подобни изгъзици.

Коментар

• Както и да го смятаме и аз така ги виждам нещата!
                                Даже пуснах едно залогче Германия +1.5...да видим дали ще се върна на победния път след като затрих сметката през уикенда

Коментар

Working...
                                X