IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Става трагикомично, днеска ГГ-то е ръгал смело сладко-кисел сос в мешаната скара, та все някак да може да я преглътне той самия

Ех, Гуйо, Гуйо, що ти трябваше баш днеска да пишеш във форума чиче, трай си там, чети си историческите статистики и не се обаждай по темата БГ участие в ШЛ
    Дидак, рече ли нещо, че не разбрах Аз си имам позиция, не я променям (нЕмЪ нужда засега, иначе бих я променил) и я защитавам сравнително аргументирано. Ти какво рече и каква баш ти е хипотенузата, както се казваше в онзи виц за не особено бързо напреднали, за да не кажа назаднали
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059712419]завист Защо да има завист?

Не съм гледал мача

заспах към 23.20

Не мога да коментирам самия мач

късмет, аккто и да го погледнеш

П.С.все още са твърде далече и от постиженията на Левски

по-скоро се доближават до тези на Марек/QUOTE]

Става трагикомично, днеска ГГ-то е ръгал смело сладко-кисел сос в мешаната скара, та все някак да може да я преглътне той самия

Ех, Гуйо, Гуйо, що ти трябваше баш днеска да пишеш във форума чиче, трай си там, чети си историческите статистики и не се обаждай по темата БГ участие в ШЛ

Коментар

• Огромен успех за бг футбола. Поздравявам момчетата и успех!
        метални пощенски кутии, метални решетки

Коментар

• Браво на Лудогорец и от мен !!!
          Прецакаха ми тото-то, но пък другата емоция си заслужава повече - още повече, че май ще е последна такава ( демек с БГ отбор) тази година
          За червения картон - моето лично мнение е, че беше тотално пресилен, но нямам намерение да го доказвам на никого и да се обяснявам защо мисля така.
          На ответния мач в CH смятам да покрия загубите,които регистрирах вчера и пак ще съм ОК
          Only God Can Judge me...

Коментар

• завист Защо да има завист? Май си забравил едно нещо, което съм прокламирал винаги - лудоглавец са български отбор и като такъв аз не мога да съм против тях,мно не ги и подкрепям, защото си имам отбор, който подкрепям, а не съм ренегат, фен на полуанонимната селска част на манчестър. Не съм гледал мача - гледах мача на Григор, а след това превключих на реал и лузърите и заспах към 23.20, но не чух да има някаква дива еуфория и някой да е ревал, щото крейзитата били вкарали, за разлика от мача с реал, когато пък гледах националките по волейбол. Не мога да коментирам самия мач, защото не съм го гледал, както вече казах, но червен картон в 18-тата минута за противника (не мога да твърдя реален или не, ще гледам повторения после) и гол в 92-та минута, след като си играл почти цял мач срещу 10 човека, който отгоре на всичкото имаха и няколко контузени титуляра, е късмет, аккто и да го погледнеш. Но пък късметът е част от футбола и обикновено е на страната на по-силния. Мисля, че при така стеклите се обстоятелства, лудоглавец няма от какво да се оплакват и нелепо загубената 1 точка край мръсния сайд сега бе компенсирана с цели 3 от късмета (съдбата)

П.С. Лудогорец вече са най-успелият Бг клуб от създаването на ШЛ - факт, който никой няма право да оспорва, но все още са твърде далече и от постиженията на Левски, и от постиженията на Цска в евротурнирите, та дори и от тези на Славия, Ботев, Берое, по-скоро се доближават до тези на Марек, тъй като евротурнирите не започват от 2010, а едни 55 години по-рано. Гледам на крейзитата като на Шититу - чудесен отбор в насточщето с нулева история в миналото (то даже и шититу са имали успехи някога). Късмет на Лудогорец и дано излязат от групите, макар да съм на 100% убеден, че няма да успеят - ще се радвам да ме опровергаят

П.П.С. Залогът ми на хендикап не излезе, но пък ливадите от ливера ми върнаха сумата с лихвите

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Еваларка на Лудогорец!
            Напълни душата на всички фенове - на Уефскито и ЦЕЦКАта със завист, на неутралните и малкото техни си фенове - с радост!

ПП Чакаме Груйчето да се изходи по темата! - как съдията продал мача, как имали късмет, как Левски ако бил с ботуши, а Ботев с каска щели да се спасят....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Еваларка на Лудогорец!
              Напълни душата на всички фенове - на Уефскито и ЦЕЦКАта със завист, на неутралните и малкото техни си фенове - с радост!

ПП Чакаме Груйчето да се изходи по темата! - как съдията продал мача, как имали късмет, как Левски ако бил с ботуши, а Ботев с каска щели да се спасят....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ха, честито на Л-ц!

Да се запасяват с валезин, че наближава чорбата - хихи

П.П. Груец, телюга да се надява на Х в събота си е комплимент

Ти ги плю плю па сега им честитиш.Така ще врътнем дупарата когато дойдат руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  МОЦИ МОЦИ МОЦИ
                  +111

Коментар

• Браво на Лудогорец,радват всички български фенове-успех и за напред!!!

Коментар

• Ха, честито на Л-ц!

Да се запасяват с валезин, че наближава чорбата - хихи

П.П. Груец, телюга да се надява на Х в събота си е комплимент

Коментар

• МОЦИ МОЦИ МОЦИ

Коментар

• ГООООООООООООООООООООООООООООООУУУУУУУУУУУУУУУОООО ОООООООООООУООООООООООООООООООООООООУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУОООООООООООЛЛЛЛЛЛ

Коментар

• Няма ли кой да уволни тоя боклук Алекси Сокачев.Няма ли сила копято да ни отърве от тоя психар.Моля битиви да изрита тоя откровен психопат.Няма ли свестни хора та назначават такива лайнари и посредствени боклуци.

Коментар

• Хах, синът ми отиде да си продава билета за Лудогорец. Преди малко ми пише - Всички продават
                              Казах му да го подари на някой

Коментар

• Кой мач да се гледа довечера?

Ливърпул-РМ изглежда фаворит за гледане и май ще се гледа. 3Д

Вчера взеха че вкараха 40 гола за 8 мача. Казаха, че това бил рекорд от 15 години. Какво е станало преди 15г че да е имало рекорд по резултатност? Да не би Левски да са играли тогава???

Коментар

Working...
                                X