Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
[QUOTE=Грую Груев;1059712419]завист Защо да има завист?
Не съм гледал мача
заспах към 23.20
Не мога да коментирам самия мач
късмет, аккто и да го погледнеш
П.С.все още са твърде далече и от постиженията на Левски
по-скоро се доближават до тези на Марек/QUOTE]
Става трагикомично, днеска ГГ-то е ръгал смело сладко-кисел сос в мешаната скара, та все някак да може да я преглътне той самия
Ех, Гуйо, Гуйо, що ти трябваше баш днеска да пишеш във форума чиче, трай си там, чети си историческите статистики и не се обаждай по темата БГ участие в ШЛ
Коментар
-
Браво на Лудогорец и от мен !!!
Прецакаха ми тото-то, но пък другата емоция си заслужава повече - още повече, че май ще е последна такава ( демек с БГ отбор) тази година
За червения картон - моето лично мнение е, че беше тотално пресилен, но нямам намерение да го доказвам на никого и да се обяснявам защо мисля така.
На ответния мач в CH смятам да покрия загубите,които регистрирах вчера и пак ще съм ОКOnly God Can Judge me...
Коментар
-
завист Защо да има завист? Май си забравил едно нещо, което съм прокламирал винаги - лудоглавец са български отбор и като такъв аз не мога да съм против тях,мно не ги и подкрепям, защото си имам отбор, който подкрепям, а не съм ренегат, фен на полуанонимната селска част на манчестър. Не съм гледал мача - гледах мача на Григор, а след това превключих на реал и лузърите и заспах към 23.20, но не чух да има някаква дива еуфория и някой да е ревал, щото крейзитата били вкарали, за разлика от мача с реал, когато пък гледах националките по волейбол. Не мога да коментирам самия мач, защото не съм го гледал, както вече казах, но червен картон в 18-тата минута за противника (не мога да твърдя реален или не, ще гледам повторения после) и гол в 92-та минута, след като си играл почти цял мач срещу 10 човека, който отгоре на всичкото имаха и няколко контузени титуляра, е късмет, аккто и да го погледнеш. Но пък късметът е част от футбола и обикновено е на страната на по-силния. Мисля, че при така стеклите се обстоятелства, лудоглавец няма от какво да се оплакват и нелепо загубената 1 точка край мръсния сайд сега бе компенсирана с цели 3 от късмета (съдбата)
П.С. Лудогорец вече са най-успелият Бг клуб от създаването на ШЛ - факт, който никой няма право да оспорва, но все още са твърде далече и от постиженията на Левски, и от постиженията на Цска в евротурнирите, та дори и от тези на Славия, Ботев, Берое, по-скоро се доближават до тези на Марек, тъй като евротурнирите не започват от 2010, а едни 55 години по-рано. Гледам на крейзитата като на Шититу - чудесен отбор в насточщето с нулева история в миналото (то даже и шититу са имали успехи някога). Късмет на Лудогорец и дано излязат от групите, макар да съм на 100% убеден, че няма да успеят - ще се радвам да ме опровергаят
П.П.С. Залогът ми на хендикап не излезе, но пък ливадите от ливера ми върнаха сумата с лихвите
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕваларка на Лудогорец!
Напълни душата на всички фенове - на Уефскито и ЦЕЦКАта със завист, на неутралните и малкото техни си фенове - с радост!
ПП Чакаме Груйчето да се изходи по темата! - как съдията продал мача, как имали късмет, как Левски ако бил с ботуши, а Ботев с каска щели да се спасят....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Еваларка на Лудогорец!
Напълни душата на всички фенове - на Уефскито и ЦЕЦКАта със завист, на неутралните и малкото техни си фенове - с радост!
ПП Чакаме Груйчето да се изходи по темата! - как съдията продал мача, как имали късмет, как Левски ако бил с ботуши, а Ботев с каска щели да се спасят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, честито на Л-ц!
Да се запасяват с валезин, че наближава чорбата - хихи
П.П. Груец, телюга да се надява на Х в събота си е комплимент
Ти ги плю плю па сега им честитиш.Така ще врътнем дупарата когато дойдат руснаците
Коментар
Коментар