Здравейте българи, да ви питам за една личност свързана със спорта - Тити Папазов, как мога да се свържа с него, по какъв начин ? Хубав и безавариен уикенд на всички
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..Колкото до мача в неделя - юнайтед ще вкарат, в това съм убеден, а как ще завърши мача - идея си нямам
Иначе залога ми е за утре: Дортмунд и Аякс да вкарат над 1.5 и Над 2.0 гола в Леверкузен-Шалке и Ливърпул-Хъл @ 2.47
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениетова ако излезе следващия ти залог трябва да е България да спечели Европейското по футбол през 2016
Потвърждение на Залога - RH5621722920I - Интернет Час на залога: 24/10/2014 09:30:42 Принтирай
Селекции
Ho. Селекции Събитие Дата на Събитието Условия на Подсигурен Залог Коефициент Резултат
1 Челси & Не Ман Юн v Челси
(Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол) 26/10/2014 Никой 4.50 Текущ
2 Марио Балотели Ливърпул v Хъл
(Да Отбележи Два или Повече Гола) 25/10/2014 Никой 5.50 ТекущOnly God Can Judge me...
Коментар
-
http://sporta.bg/?load=OtherSports::...d=5&id=1097204
Вече спокойно може да се сглоби някаква компилация от мега удари на Гришо. Хубавото, е че освен атракция вчера си смаза, щото първият мач беше мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
Комбинация от единици на Селтик,Торино и Стяуа донесоха коеф 3,63 покриха "издънката" на Лудогорец
За МанЮ-Челси си мисля,че победа с чиста мрежа на Челси е напълно вероятна в предвид формата и възможностите на Юнайтед. Коеф за това е 4,50 - напълно приемливо, както това Балотели най-накрая да се отпуши. Дават 5,50 за това да вкара 2 или повече.
Общ коеф 24,75 и просто не можех да устоя
Нека силата е с мен !!!
Колкото до мача в неделя - юнайтед ще вкарат, в това съм убеден, а как ще завърши мача - идея си нямамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
Комбинация от единици на Селтик,Торино и Стяуа донесоха коеф 3,63 покриха "издънката" на Лудогорец
За МанЮ-Челси си мисля,че победа с чиста мрежа на Челси е напълно вероятна в предвид формата и възможностите на Юнайтед. Коеф за това е 4,50 - напълно приемливо, както това Балотели най-накрая да се отпуши. Дават 5,50 за това да вкара 2 или повече.
Нека силата е с мен !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа се отчета и аз: комбо с победа на Стяуа, ДНБ на Риека и ъндър на Интер-Ст Етиен ми донесе добра печалба. Жалко за опита ми да хвана трима голмайстора в права колонка: Кейн от Тотнъм, Амаури от Торино и Крузе от гладбах... последните вкараха 5 гола, но моя човек го смениха на полувремето
Поне беше с малък залог да не ме е яд!
Коментар
-
Да се отчета и аз: комбо с победа на Стяуа, ДНБ на Риека и ъндър на Интер-Ст Етиен ми донесе добра печалба. Жалко за опита ми да хвана трима голмайстора в права колонка: Кейн от Тотнъм, Амаури от Торино и Крузе от гладбах... последните вкараха 5 гола, но моя човек го смениха на полувремето"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...
Ще почна да я харесвам Лига Европа ...
Нека силата е с мен !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи точно заради това няма да е Г/Г
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИначе вече видях няколко човека да препоръчват Г/Г на Ливърпул-Хъл!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗвучи окей. Селтиците принципно са големи бастуни, ама все за 1 голче би трябвало да се преборят
Аз бих добавил под 2.5 на мача Интер-Ст.Етиен...
Освен това обмислям дали да не започна да слагам във всеки кръг на Премиършип гол/гол на мачовете на Юнайтед и Ливърпул в комбинация и накрая на сезона да отчета дали са донесли нещо. Просто като изгледах мачовете на двата отбора този уикенд се убедих, че е цяло чудо, ако не пуснат гол в някой мач
Г/Г на Юнайтед - Челси бих го пропуснал само заради онова португалското пидирашче, дето може пак да излезе с автОбуса да брани 0-0, като лани! Явно и букитата не са убедени, щото коеф е към 1.70!
Иначе вече видях няколко човека да препоръчват Г/Г на Ливърпул-Хъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВчера беше добър ден за залозите!
Днес съм замислил следната "комбЕнация"
Залбург и Моьн....бах да вкарат по 2+ гола, а Селтик и ПСВ поне по 1!
бет365 плаща 2.60 за това...а дано се случи!
Имам и Г/Г сингъл на Риека срещу Фейенорд!
Аз бих добавил под 2.5 на мача Интер-Ст.Етиен...
Освен това обмислям дали да не започна да слагам във всеки кръг на Премиършип гол/гол на мачовете на Юнайтед и Ливърпул в комбинация и накрая на сезона да отчета дали са донесли нещо. Просто като изгледах мачовете на двата отбора този уикенд се убедих, че е цяло чудо, ако не пуснат гол в някой мач"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Вчера беше добър ден за залозите!
Днес съм замислил следната "комбЕнация"
Залбург и Моьн....бах да вкарат по 2+ гола, а Селтик и ПСВ поне по 1!
бет365 плаща 2.60 за това...а дано се случи!
Имам и Г/Г сингъл на Риека срещу Фейенорд!
Ще почна да я харесвам Лига Европа - 100% вчераLast edited by man_united; 24.10.2014, 09:44.
Коментар
Коментар