IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• man-e, сопри се, глей си там спартака и не се занимавай с глупости - перси беше в страни от вратата, хазарта беше фронтално, т.е. перси има само една опция да стреля, а хазарта - колкото си иска, но би във вртаря. Сам знаеш какво е статистиката - всяко достигане на топката до вратата се брои за удар - чистите положения за юнайтед бяха 2 - това на перси и гола, който бе ултра късмет. Все тая, както ти казах, доволен съм от Х-са, все пак за инглизите баш ме брига щепсела.
    Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Груйче - не ставай смешен!
    Положението на Хазарта не беше по-чисто от това на РВП - с малката разлика, че РВШ имаше човек, на който да я пусне и да я вкара на празна врата!
    Иначе коментари - били сме добри ама сме немали шансу не ми ги вкарвай на мен:

MATCHSTATISTICS
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче - не ставай смешен!
      Положението на Хазарта не беше по-чисто от това на РВП - с малката разлика, че РВШ имаше човек, на който да я пусне и да я вкара на празна врата!
      Иначе коментари - били сме добри ама сме немали шансу не ми ги вкарвай на мен:

MATCHSTATISTICS

Коментар

• буахахаха, мане, стига бе, човек, ще ме убиеш - малко късметлийски Ти кой мач гледа? Та вие имахте само това положение на перси през първото и калитарския гол - не се оплаквам, бях го играл Х, така че максимално се зарадвах на пръцко Твърде, ама твърде разграден двор сте, за да можете да претендирате за каквото и да е, а само лошата форма на останалите "големи" ви държи все още на близка дистанция от местата за Европа. Осъзнай се - Хазарта изпусна 1000% (допълнителната нула не е излишна) положение точно преди гола, имаше очеизвадна (дори бих я нарекъл двойна) дузпа за Челси, а червеният картон беше смешен (особено първият жълт), но да сте живи и здрави

Ако наистина се играе мач в градската част на манчестър, ще отнесете поне 3 гола. Апропо, толкова анемични пред гола не съм ви виждал никога, а имате най-скъпото нападение в света
        Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Снощи малко късметлийски измъкнахме точката с гол в добавеното време, но аз съм доволен.
        Имаме сериозно подобрение в играта - може би това ни беше най-добрия мач от година и половина насам! Успяхме да спрем Челсито - за целия мач имат 3-4 удара във вратата! Жалко, че първото полувреме РВП се полакоми и би във вратата, а не подаде на съотборник на празна врата - ако бяхме открили резултата щеше да е друго.
        След като вкараха гола Челси се изциганиха - вместо да натиснат и решат мача срещу разколебаните ни защитници, те решиха да губят време - добре, че в края успяхме да ги накажем!
        Сега малко по-спокойно ще чакам градското дерби - излизаме като аутсайдер, но можем да измъкнем нещичко...ако Руньо и Фалкао влязат ще бъдем още по-добре!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Снощи малко късметлийски измъкнахме точката с гол в добавеното време, но аз съм доволен.
          Имаме сериозно подобрение в играта - може би това ни беше най-добрия мач от година и половина насам! Успяхме да спрем Челсито - за целия мач имат 3-4 удара във вратата! Жалко, че първото полувреме РВП се полакоми и би във вратата, а не подаде на съотборник на празна врата - ако бяхме открили резултата щеше да е друго.
          След като вкараха гола Челси се изциганиха - вместо да натиснат и решат мача срещу разколебаните ни защитници, те решиха да губят време - добре, че в края успяхме да ги накажем!
          Сега малко по-спокойно ще чакам градското дерби - излизаме като аутсайдер, но можем да измъкнем нещичко...ако Руньо и Фалкао влязат ще бъдем още по-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            ...Вече дори не ми звънят да ме избъзикат, аз пък не се дразня, абе убиха всичко фенско в мен
            да...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Груйчи извинявам се.Обещавам да говоря с Лупи да не бием повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Освен това обмислям дали да не започна да слагам във всеки кръг на Премиършип гол/гол на мачовете на Юнайтед и Ливърпул в комбинация и накрая на сезона да отчета дали са донесли нещо. Просто като изгледах мачовете на двата отбора този уикенд се убедих, че е цяло чудо, ако не пуснат гол в някой мач
                доста ги усещаш нещата...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

е, още има накъде - вие сте с 9 поредни загуби срещу нас, но това е история. Факт е, че заедно с лудоглавец сте се молили на турския господ и сте клали черен коч по еньовден, няма такъв късмет...
                  П.С. Вече дори не ми звънят да ме избъзикат, аз пък не се дразня, абе убиха всичко фенско в мен
                  Е, 'айде ся - за шампионат 9 ли са?

Почна и ти като тоя шегаджия:

Миро Иванов: Можехме да вкараме 8 гола

http://topsport.ibox.bg/news/id_1950954660
                  --------------------------

П.П. Груйчи, никога не е късно да приемеш червената вяра

Успех в борбата за 6-тото място!

Коментар

не, че ще вкарат поне 2 гола. Сега и Дортмунд се осраха -днес явно трябва да спра да залагам
                    Тези мръсни педер****и дано изпаднат: 30 кинта назад от тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Груец, водиш ли статистиката още?

Много резил се събра май? Ърмм ...?
                      е, още има накъде - вие сте с 9 поредни загуби срещу нас, но това е история. Факт е, че заедно с лудоглавец сте се молили на турския господ и сте клали черен коч по еньовден, няма такъв късмет...
                      П.С. Вече дори не ми звънят да ме избъзикат, аз пък не се дразня, абе убиха всичко фенско в мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Наистина не заслужавахте чак 3. За Ливера загуба ли си играл?
                        не, че ще вкарат поне 2 гола. Сега и Дортмунд се осраха -днес явно трябва да спра да залагам

Коментар

• Груец, водиш ли статистиката още?

Много резил се събра май? Ърмм ...?

Коментар

aз загубих - играх над 2,5 гола и двата отбора да вкарат, но неможенето на моите говеда и ултра късмета на чорбата (това е най-несправедливото 3:0, което някога съм гледал като игра на терена) ми развалиха залога. Сега очаквам твоите мръснисайдци да ми го доразвалят
                            Наистина не заслужавахте чак 3. За Ливера загуба ли си играл?
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Хайде признавайте кой какво спечели и загуби от залагания....
                              Имам предвид българският "футбол" и Албиона...
                              aз загубих - играх над 2,5 гола и двата отбора да вкарат, но неможенето на моите говеда и ултра късмета на чорбата (това е най-несправедливото 3:0, което някога съм гледал като игра на терена) ми развалиха залога. Сега очаквам твоите мръснисайдци да ми го доразвалят

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                                Някой с прогноза за Левски - Цска? Аз залагам на 3:1 за Сините този път.
                                Хайде признавайте кой какво спечели и загуби от залагания....
                                Имам предвид българският "футбол" и Албиона...
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X