IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Груйчи стегнете се бе стига вече.
    Батка, стяга се нещо дето може да се стегне - разграден двор се с една врата не огражда Ама все пак Монтана си е колос - отстраниха лидера в родния шампионат миналия кръг

Ако мога да сравня състоянието на Левски с нещо (това е специално за Дидо - не съм гледал мача, не че не исках - бях забравил, че ще играят днес и по-добре), то състоянието много съответства на това на народа ни (не че Левски е народът, да не ме разберете погрешно, далеч съм от подобни мисли) - все си мислим, че няма накъде повече надолу и следващият мач (избор, правителство) ни показва, че може

Само Левски
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• A, паднали ли сме - сега ще прочета Явно толкова си можем, отдавна вече са убили (почти) всичко фенско в мен
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Еййй, тва Левски, голям отбор !!!
      Браос.
      Паднааме и от Монтана .
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Еййй, тва Левски, голям отбор !!!
        Браос.
        Паднааме и от Монтана .
        Спокойно, сега ще цъВне отнекъде Гуйо спицилиста и ще те светне как всичко това е един голем малшанс и вражеска магия, иначе сте на световно ниво (за българските стандарти). Разбира се, той няма да е гледал и тоз мач, тъй като по това време дават ски по китайската телевизия, но когато човек е обективен, принципен и аргументиран просто няма какво да го спре да достигне бързо до правилните изводи.

От мен сполай ви изкуфели лецкари, ай ся прибирайте се кой откъдето там е дошъл (от запад, от юг, от горе, от доле, от Врачанскио балкан и так дальше).....

П.С. Бе верно е, че Ферарито и нас ни разгада наскоро, ама ние храбрите монтанци ги броим за наши ора по принцип нале

Коментар

• Груйчи стегнете се бе стига вече.

Коментар

• Еййй, тва Левски, голям отбор !!!
            Браос.
            Паднааме и от Монтана .
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ама Балотели снощи вкара!
              пощенски кутии, интериорни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                Здравейте българи, да ви питам за една личност свързана със спорта - Тити Папазов, как мога да се свържа с него, по какъв начин ? Хубав и безавариен уикенд на всички
                От време на време се появява на спирката на 4-ти км. Явно след преглед

Коментар

• Гледам след като онзи ден "старчето" вкара 2 гола и спукаха Ливърпул от бъзици, че не са го взели БЕЗ ПАРИ:

Коментар

• Тихо се сипе първият сняг
                    Пацо разгръща мрежата пак
                    колко голове - 2 или 3
                    в тия снежинки кой ли брои...

С тъжно увиснал снежен мустак
                    Батков се крие някъде пак
                    Гонзо отчаян скубе коси
                    пак ли чорбата ни победи?

Гонзо е тъпо синьо парче
                    може ли Гонзо да разбере?
                    Колко си глупав Гонзо сега
                    ти абонат си на ЦСКА....

Коментар

• Първоначално изпратено от gorgonita Разгледай мнение
                      Само Перси е по-слаб от Балотели!
                      искал си да напишеш, че само балотели е по-слаб от вън_пер$$$$и, навярно

и си прав, де

прави ми густо лузърите как хвърлиха на вятъра 100 милки и не знаят къде се намират .................... не, че това не съм го писал, че ще им се случи, де...

харесва ми как мишките се крият по дупките си
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        мен пък твоите росонери ме прецакаха ...
                        FORZA MILAN !!!
                        Per tutto il giorno, pensando a te !!!

Но пари на техен мач никога !!!
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Е вече съм сигурен,че нашите няма да вземат европейското
                          Другата греда дето дето я ударих беше на Андерлехт дето ми потрОши колнока за 12 коеф.
                          Да взема вече само през седмицата да слагам ли?
                          мен пък твоите росонери ме прецакаха давам си кратка пауза до края на месеца и после пак

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            това ако излезе следващия ти залог трябва да е България да спечели Европейското по футбол през 2016
                            Е вече съм сигурен,че нашите няма да вземат европейското
                            Другата греда дето дето я ударих беше на Андерлехт дето ми потрОши колнока за 12 коеф.
                            Да взема вече само през седмицата да слагам ли?
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Само Перси е по-слаб от Балотели!
                              vrati, врати цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                man-e, сопри се, глей си там спартака и не се занимавай с глупости - перси беше в страни от вратата, хазарта беше фронтално, т.е. перси има само една опция да стреля, а хазарта - колкото си иска, но би във вртаря. Сам знаеш какво е статистиката - всяко достигане на топката до вратата се брои за удар - чистите положения за юнайтед бяха 2 - това на перси и гола, който бе ултра късмет. Все тая, както ти казах, доволен съм от Х-са, все пак за инглизите баш ме брига щепсела.
                                ами не си прав - гледай си Левскито преди Борат окончателно да го е закрил и не спори - защото само РВП имаше две положение 1 на 1 срещу Куртоа...през първото и второто полувреме!

Коментар

Working...
                                X