Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, тук върви. На централния корт още играят Андерсън и Вавринка, а мача на Гришо е след техния. Може би затова оня другия линк не върви.
Благодаря ман!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениевиж тук дали няма да го дават:
http://www.drakulastream.eu/
Благодаря ман!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПичове, дайте читав линк от който да гледам Гришо срещу Мъри.
На тия линка нещо не ми работи: НА ЖИВО: Григор Димитров – Анди Мъри
http://www.drakulastream.eu/
Коментар
-
Пичове, дайте читав линк от който да гледам Гришо срещу Мъри.
На тия линка нещо не ми работи: НА ЖИВО: Григор Димитров – Анди Мъри
Коментар
-
Марто, Левски пак се тръшнаха. За пореден път.
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеСлед днешното "дерби" Монтана - Левски спирам с точните прогнози за Еврофутбол!!!
Не беше ли единия отбор от Б група, а пък другият от първите 5-6 от А-група?!?
Въобще не си личеше да му се незнае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕй, това феновете на Юнайтед сте много интересни хора.
Написаното в картинката е толкова вярно, колкото че Юнайтед играят в какъвто и да е турнир тази година.
Само Ламбърт и Джерард имат общо 433 гола (от тях 24 в националния отбор) срещу 363 (от тях 56 с националния) на Ето'о. Респект към последния, но мисля че фенове като теб е време да изгасят плейстейшъна и да се върнат в реалността."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕй, това феновете на Юнайтед сте много интересни хора.
Написаното в картинката е толкова вярно, колкото че Юнайтед играят в какъвто и да е турнир тази година.
Само Ламбърт и Джерард имат общо 409 гола срещу 307 на Ето'о. Респект към последния, но мисля че фенове като теб е време да изгасят плейстейшъна и да се върнат в реалността.
Van Gaal said: 'We went to the Lowry, we had a screen so I could watch the second half and 17 players of 18 were there. I have never experienced that before. We have a lot of Spaniards!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГледам след като онзи ден "старчето" вкара 2 гола и спукаха Ливърпул от бъзици, че не са го взели БЕЗ ПАРИ:
Само Ламбърт и Джерард имат общо 433 гола (от тях 24 в националния отбор) срещу 363 (от тях 56 с националния) на Ето'о. Респект към последния, но мисля че фенове като теб е време да изгасят плейстейшъна и да се върнат в реалността.Last edited by fantasy_gt; 30.10.2014, 16:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДидо, Дидо, не случайно на такива като теб им се вика свине, а българският народ има една много хубава поговорка за целта (по памет) - не се бори със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще й стане хубаво. Бъди здрав и си гледай чорбата, като не станете за поредна година шампиони, след като сте водили отново със 7-8 точки на втория, пак ще си говорим за директиви и т.н. Разликата между нас и вас е, че ние си знаем кусурите и не се свеним да ги изречем на глас, а вие си живеете в приказките, дето комунистите, избили царските офицери от АС-23 били техни наследници
Бъди здрав.
Монтана - греда, още 3 чисти положения и 2 вдигнати засади ( без да ги има при човек, излизащ срещу вратаря ви 1 на 1 + несвирната дузпа за Монтана ).
П.П. Отивахте на 4-ка или 5-ца при нормално съдийство
-----------------------------
Дадох ти копие и на нотар. акт за стадиона, което странно стои при нас и е наша собственост ( понеже не сме приемници на АС-23 ).
В същото време от 20 години ни пребивате с феноменални наеми ( инвестиции ), докато при вас не плащате нищо.
----------------------------------------------------
Успех за 6-тото място ти казах!! ( виждал съм заблудена телюга, ама ти изкърти мивките ).
Някъде там се намирате в момента между 10-то и 6-то място ( Хасково и Марек са по-зле от вас наистина и дотам ).
Дано се сборите за първата половина, че да си оправим статистиката и головата разлика
Що спря да ги говориш колко е статистиката вече? Ърмм ....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДидо, Дидо, не случайно на такива като теб им се вика свине, а българският народ има една много хубава поговорка за целта (по памет) - не се бори със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще й стане хубаво. Бъди здрав и си гледай чорбата, като не станете за поредна година шампиони, след като сте водили отново със 7-8 точки на втория, пак ще си говорим за директиви и т.н. Разликата между нас и вас е, че ние си знаем кусурите и не се свеним да ги изречем на глас, а вие си живеете в приказките, дето комунистите, избили царските офицери от АС-23 били техни наследници
Бъди здрав.
Коментар
-
Дидо, Дидо, не случайно на такива като теб им се вика свине, а българският народ има една много хубава поговорка за целта (по памет) - не се бори със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще й стане хубаво. Бъди здрав и си гледай чорбата, като не станете за поредна година шампиони, след като сте водили отново със 7-8 точки на втория, пак ще си говорим за директиви и т.н. Разликата между нас и вас е, че ние си знаем кусурите и не се свеним да ги изречем на глас, а вие си живеете в приказките, дето комунистите, избили царските офицери от АС-23 били техни наследници
Бъди здрав.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатка, стяга се нещо дето може да се стегне - разграден двор се с една врата не огражда Ама все пак Монтана си е колос - отстраниха лидера в родния шампионат миналия кръг
Ако мога да сравня състоянието на Левски с нещо (това е специално за Дидо - не съм гледал мача, не че не исках - бях забравил, че ще играят днес и по-добре), то състоянието много съответства на това на народа ни (не че Левски е народът, да не ме разберете погрешно, далеч съм от подобни мисли) - все си мислим, че няма накъде повече надолу и следващият мач (избор, правителство) ни показва, че може
Само Левски
Ся като ви земат и лецензията ше я втасате вече яката и ше сте готови за финалното опръжване и Стилист Михайлов нема да може да ви помогне! Е тогаз ше усетите къф вкус има манджата дето ни я сготвихте и сервирахте на нас преди няколко години Да ви е сладко, сини шампоани, най-хубавото тепърва предстои!!!
Само ЦСКА!
Коментар
Коментар