IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://bgvolleyball.com/new.php?id=5785
    http://www.bgvolleyball.com/new.php?id=5734&s_id=

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Anon-e пишеш абсолютни простотии, честно.

4. Нашите бият, Поляците правят курвенски номерр и падат (Словакия - първи, ние-втори, шляхатата - трети) - 1/8 финал с Португалия, 1/4 финал с Рашата и дотам
      Пак прегледай - ако сме първи в групата, избягваме Русия на полуфинала или аз нещо не те разбирам.....

П.П. Сори, разбрах те. Ти си го разгледал в друга точка. Тук разглеждаш варианта Словакия да са първи.

Успех в залаганията!
      Last edited by anon6706; 12.09.2011, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Анон, и аз гледах схемата от сайта на първенството, ама мисля че е грешна!
        Просто няма такова първенство където потоците да не се рамесват по някое време, а точно това е показано на схемата която си качил!

Мисля че правилната е от уикипедията!

ПП Аз мисля че днес ще излезем с дълбоките резерви и ще паднем от Германия, така на поляците ще им се наложи да бият Словакия и накрая ще си мерим "точките" кой да е по-назад!!!
        Да, трябва ни 0-3 за Германия...

Коментар

Анон, и аз гледах схемата от сайта на първенството, ама мисля че е грешна!
          Просто няма такова първенство където потоците да не се рамесват по някое време, а точно това е показано на схемата която си качил!

ПП Аз мисля че днес ще излезем с дълбоките резерви и ще паднем от Германия, така на поляците ще им се наложи да бият Словакия и накрая ще си мерим "точките" кой да е по-назад!!!
          Долната също е вярна. Аз съм се заблудил. На полуфинала се смесват потоците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Anon-e пишеш абсолютни простотии, честно. Не ти отива на високия ранг на гУлем инвеститор по заслуги
            Че пиша простотии понякога - пиша. Старая се да се поправям.
            Но за званията - нямам вина. Ако има начин - бих искал да ги няма. Даже в темата до Инвестор поисках да ми го махнат.

Коментар

• Анон, и аз гледах схемата от сайта на първенството, ама мисля че е грешна!

Коментар

• И аз взех да се обърквам.
                Ето по-прегледна схемата:

http://eurovolley2011.com/en/schedule.html

В грешка съм. На полуфинал отиваме евентуално с Италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Някой може ли да ми даде смислено обяснение на следния въпрос, върху който си блъскам главата след снощния мач с Полша: ясно се видя, че когато предстоят няколко много важни точки и топката се подаде на Матей, той завършва успешно с над 70-80% успеваемост. Защо в мача със Словакия в тай брека се подаваше на кой да е, но не и на Матей?!?!? В първите геймове приемам, че е имало някакви експерименти, предвид "слабия" противник и "сигурната" победа, но в тайбрека, ако искаха победата, Жеката беше длъжен да търси в последните няколко атаки Казийски.

Това, че не беше така, ме навежда на размисли за тънки сметки или друг тип азиатски истории
                  Хаки ти гледа ли мачовете? Щото точно Казиеца осра една от точките във финала на тайбрека - при 15:14 или 15:15 беше, таква блокада му забиха, че щяха да го убият. Иначе за азиатските истории си прав - аз убаво се уших на този мач
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Да, теоретично е по-добре да паднем от Германия и да разчитаме, че Словакия ще изхвърли Полша от първенството. На практика, обаче, това е малко вероятно (словаците няма да са мотивирани, а и тяхното е малко късмет досега), а и второ или трето място в групата ще доведе до мач повече за нас и съответно риск да не стигнем до четвъртфинала. Но при всички случаи, пътят ни към финала минава през среща с Русия.
                    Жалко, че сме в един поток. По-добре щеше да е да играем финал с тях.
                    Ето схемата на първенството:
                    http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Me...l_Championship

Anon-e пишеш абсолютни простотии, честно. Не ти отива на високия ранг на гУлем инвеститор по заслуги Сега ще взема да те коригирма, че да не си пишем дсамо глупости, щото хубаво си дал линк, ама не си го чел
                    NB: Всички прогнози са правени с презумцията, че Русия печели групата. т.е. ако бие Чехия в мача днес, иначе всички сметки са напълно безсмислени:

1. Нашите падат с 0:3, а Полша бие или пада с 2:3 - тогава със сигурност сме 3-ти в групата(Словакия и Полша си делят 1 и 2 място, наспоред както дойде в мача им) и отиваме на 1/8 финал с Чехия, ако бием сме с победителя в нашата група на 1/4 финал и после с Италианците, ако се калсират до там. Какви руснаци, какви 5 лева
                    2. Нашите падат с 0:3 и Полша пада с 1:3 или 0:3 - ядем хурката и сме втори (словакия - първи, Германия - трети), съответвно играем с Португалия на 1/8 финал, Рашата на 1/4 и приключваме. При такъв вариант, Полша със сигурност отпда в групата
                    3. Нашите бият и Полша бие - нашите са първи, не играят 1/8 финал и са директно на 1/4 и там играем с Чехия, Полша или Словакия, наспоред както дойде, после, ако продължим сме с Жабария на 1/2 финала
                    4. Нашите бият, Поляците правят курвенски номерр и падат (Словакия - първи, ние-втори, шляхатата - трети) - 1/8 финал с Португалия, 1/4 финал с Рашата и дотам

Та така погледнато, най-доре е да бием и Полша да бие, но това няма как да стане, защото означава сами да се натресат на Рашата, което значи, че са тотално изкукали идиоти, затова единственият ни шанс е да паднем с 0:3 (както Бразили ни го извъртя курвенският ноемр миналата година) и пред шляхата да има 2 варианта 0 или падат от Словакия и си заминават по селата или бият и ние сме 3-ти (те да си се разберат със Словакия, кой да взема първото място).

Та така, да не се ровите да търсите - днес съм в добро настроение (сноши нямах нет и не успях да си загубя парите спечелени през седмицата, защото щях да ги набия на анаболнта свиня Серена, която явно също е играла тото снощи), но ако нашуте са проявят като немислещи капути и бият - ръгайте всичкото кинта победа на Словакия, със подсигуряване на точен 3:2 за Полша
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз пък не мога да се съглася!
                      Ние все сме ЧЕСТНИТЕ КАЛУДКИ и накрая си ближем раните С ДОСТОЙНСТВО!
                      Същото и с Мада Раша - за Сталину за родину...и накрая курец!

А мангало селесао, жабари разни, полски свирачи и прочие вземат титли и медали!!!
                      С голямо съжаление съм съгласен с теб, особено за манагало арогантни до небето!
                      Трябва да се учим малко и на такива номера - бавене, оплакване, викане на децата, провокации всякакви......ама на този отбор това не му идва отвътре..пък не знам може и да е за добро!
                      По-добре да сме ядосани и да мачкаме с пирони, пък ония нека се мятат
                      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        За да избегнем четвърфинал с руснаците трябва да сме първи или трети
                        първи няма как да станем защото ако бием Германия поляците 100% няма да играят със Словакия - победа ги прави втори и ги праща на Русия
                        така че единственият правилен ход днес е резервите и 0/3 от Германия и гарантирано 3то място в потока на Италия ) тогава поляци и славаки щат не щат ще се избиват за бягат руснаците )
                        Абе и така да е, май пак не е гарантирано, че ако поляците вземат 1т. от Словакия и те са с 4-ри колкото нас, а ние в прекия двубой сме ги били, геймовете не ги знам как са...

Коментар

...и който бие отива на четвъртифинал с победителя от Група B - Русия!
                          Аха, мда.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Добре де по тази схема, ако сме втори, ние ще играем срещу Чехия или Портогалия......къкви Руснаци......

За да избегнем четвърфинал с руснаците трябва да сме първи или трети
                            първи няма как да станем защото ако бием Германия поляците 100% няма да играят със Словакия - победа ги прави втори и ги праща на Русия
                            така че единственият правилен ход днес е резервите и 0/3 от Германия и гарантирано 3то място в потока на Италия ) тогава поляци и славаки щат не щат ще се избиват за бягат руснаците )
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              Добре де по тази схема, ако сме втори, ние ще играем срещу Чехия или Портогалия......какви Руснаци......
                              ...и който бие отива на четвъртифинал с победителя от Група B - Русия!

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                                ЕЕЕ, браво НАИВНИК и аз това казвам ама ние все по сметките и накрая какво.....ближем си раните!

ОТ НАИВНИК №2
                                Аз пък не мога да се съглася!
                                Ние все сме ЧЕСТНИТЕ КАЛУДКИ и накрая си ближем раните С ДОСТОЙНСТВО!
                                Същото и с Мада Раша - за Сталину за родину...и накрая курец!

А мангало селесао, жабари разни, полски свирачи и прочие вземат титли и медали!!!

Коментар

Working...
                                X