IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    При 3-0 за нашите сигурно другия мач ще е 3-1(3-0) за Словакия!
    Да, ама ако решът да нагиздят Словаците 2-ри.....хем и Поляците няма да се изложат толкова очевидно....ще ми се де, ама надали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      А какво става при 3-2 за Словакия и 3-0 за нашите.....май Словаците ще са 2-ри..., ако това им е другата сметка на нашите...
      При 3-0 за нашите сигурно другия мач ще е 3-1(3-0) за Словакия!

Коментар

• А какво става при 3-2 за Словакия и 3-0 за нашите.....май Словаците ще са 2-ри..., ако това им е другата сметка на нашите...

Коментар

Явно излязохме на принципа "Бий да те уважават!"
          А с рашата на четвъртфинала - каквото сабя покаже!
          Ами 1 : 0 за сега....
          Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Поредното доказателство, че българина неможе да си направи сметката на нищо......бий да те уважават...дрън, дрън, ей кухи лейки излезнохме, ще видите цирка в другия мач....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              От сметки ще изпущите мача)) Аееее наще, без сметки.....

Коментар

• От сметки ще изпущите мача)) Аееее наще, без сметки.....

Коментар

• още се драпате за сметките. Хем ви ги обясних, хем не ми вярвате и пай си говорите глупости. При равен брой точки се гледа брой победи, след това геймово съотношение, след това точково съотношение и накрая преки двубои. най-курвенското (за тотозалагащите, като мен) би било, победа на България и после всички очакват загуба на полша, но те бият с 3:2 и пак са трети. Ние ще сме първи при този вариант, но страшно много народ ще изгори с кинтажа.

Аз като "непатриот" съм заложил тънки 50 евро на загуба на нашите при коеф. 3. Ако случайно се окажат пълни идиоти, тръгнат да се правят на морални шампиони и мъже и вземат, че бият, праскам 200 евро на Словакия (коеф. 2,5)и подсигуряване с 50 евро за 3:2 на полша (тук още няма коеф., но като почне мача и ще пуснат, едва ли ще е по-ниско от 5), че може и тет да са играли с букитата, верицата им панско-шляхтичк--вознячка . Тази вечер или ще пробвам да намеря пробив в системата(което макар и рядко се случва) или тя пак ще ме нахендри
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Гледах ги и двата и мнението ми е, че може и да имаше сгрешени атаки Казийски, но стигне ли се до решителна точка, много по-голяма е вероятността той да завърши сполучливо атаката (донякъде може да се вярва на Владо и Цецо), отколкото някой измежду Алексиев, Ананиев, този новият Скримов или някой друг... Това момченце Алексиев само прехвърли топката без сила в повече от половината си атаки, а "доайенът" Сашо Йовков обяви, че носи атаката ни на гърба си

Иначе първия мач го гледах с приятели, единият от които заложи преди мача на 3-0 за нас, след първия гейм на 3-1 и след втория само на победа... после само азиатците и някои техни близки роднини му бяха на устата дълго време
                    мда, така, Казийски е много по-голяма вероятността да завърши атака, ама нали се сещаш, че това го знае и противниковата блокда и 2-ма винаги стоят срещу него Иначе за Алексиев си прав, но истината е, че явно няма алтернатива - малко като барбуката, ако е удобно подобно сравнение - той, че е мърда, мърда е, ама по-дбър от него просто нямаме Аз днес мисля да го туря на азиатците, пък да видим какво ще стане
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                      прав си - при чиста загуба с 0:3 на нашите, поляците нямат шанс
                      http://volleybg.com/news_details/id/2252/
                      "Парадоксално, но най - изгоден резултат за националите е 0:3 срещу Германия на Евро 2011. По този начин ще принудим Полша да победи Словакия за не изпадне от група "D" и да не се класира за следващата фаза.

При този вариант България ще бъде на 3-то място, Словакия на първо и Полша на второ. Целта на нашия национален отбор е да избегне второто място, което ще изправи тима срешу Русия на четвъртфиналите.

Разбира крайното решение ще вземе ръководството на представителния тим."

Коментар

Падат, ама са взели гейм от немците, а геймовете се гледат като 1-ви показател.....нямат никакъв шанс...
                        прав си - при чиста загуба с 0:3 на нашите, поляците нямат шанс

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                          и тогава май има вариант да ни изработят - падат 2:3 .... ама бая смятане ще пада тогава
                          Падат, ама немците са им взели 1 гейм, а ние падаме чисто с 0-3, а геймовете се гледат като 1-ви показател.....нямат никакъв шанс...

Коментар

Не, не сме....., а ние като паднем 0-3, Полша няма какво да смята, ако иска да продължи, трябва да бие....
                            и тогава май има вариант да ни изработят - падат 2:3 .... ама бая смятане ще пада тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                              И последно за днес: И аз мисля, че днес трябва да се бие с минимални усилия, но срещу немци това няма как да стане! не сте ли съгласни?
                              Да не се забравя, че полякините играят след нас!!!!! Те ще смятат последни,......
                              Не, не сме....., а ние като паднем 0-3, Полша няма какво да смята, ако иска да продължи, трябва да бие....

Коментар

• И аз мисля, че много отдавна в първенства по волейбол не се гледат преките двубои, но ще видим днес след като свърши и мача Словакия-Полша!
                                До тогава всичко са само догатки и разсъждения!

ПП: Днес като излезем с Б-отбора ще видите, че все пак тренера има глава на раменете. Така и така ще играем осминафинал, поне титулярите да починат малко!

Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                                Да не се забравя, че полякините играят след нас!!!!! Те ще смятат последни,......
                                Пожелавам им избор:
                                1. Бият Словакия и стават втори!
                                2. Падат и остават четвърти!

Да видим какво ще изберат!

Коментар

Working...
                                X