IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този сезон определено надминава и най-черните кошмари на всеки фен на Юнайтед!
    Не можеш да допуснеш най-слабия отбор в ВЛ, за който коефициента да изпадне е 1.50 да ти вкара 2 гола от 3те си положения в мача!
    Не знам Мойс ли е виновен, или просто играчите показват всичко най-слабо, което могат но просто нещата изглеждат ужасно в момента!
    Реално мястото ни е между 8мо и 12то и мисля, че спокойно отбори като Саутхямптън може и да ни задминат ако не се стане някакво драматично подобрение през следващите седмици! Предвид следващите мачове - Арсенал навън, УБА навън, Ливърпул в къщи, обаче не знам това как ще стане!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Айде порки, взимай хапчетата и лягай, че се излагаш за пореден път. Лека нощ
      порки яко пори и пак ти го отпори
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        преди няколко години същото подпиране имаха и лузерите особено до момента в който можеха да вземат шипЪ, но удареха греда ................. казвах им на лузерчетата тук, че доста ще страдат и вече няколко години са съвсем тихи във форума докато не поведат с 4-0 след гол от засада и гол след нарушение...

сега пак започват да получават помощ от съдиите и пак започват да наперват гребена лузерчетата, но пак ще млъкнат

тази година съдиите зарязаха манафите и манафчетата станаха съвсем тихи във форума................ кюстендилското манафче не помирисва темата, а гагаузчето пейства снимки за щяло и нещяло без да знае какво иска да покаже...

дълги години съдиите подпираха и чернилките на абрамчика, но този сезон подпирането е особено крещящо, а бъдещето им е ясно ...................... нека фенчетата на чукотките гледат лузърите и манафите за да знаят какво ги чака...
        Айде порки, взимай хапчетата и лягай, че се излагаш за пореден път. Лека нощ
        Life won't wait for you.

Коментар

• седя, гледам мача на манафите и се чудя, какво нещо е за един отбор да играят и ФА, и съдийската комисия на майк райли

отбор шампион, запазили целия си отбор, привличат футболист за 28 млн.лири през лятото, привличат футболист за 37 млн.лири през януари и накрая да се радват, че изравняват на свой терен срещу последния в класирането и за последните 7-8 мача да имат 1 победа

каква сила са само съдиите когато свирят за своя отбор и срещу опонентите ти

---------------------

преди няколко години същото подпиране имаха и лузерите особено до момента в който можеха да вземат шипЪ, но удареха греда ................. казвах им на лузерчетата тук, че доста ще страдат и вече няколко години са съвсем тихи във форума докато не поведат с 4-0 след гол от засада и гол след нарушение...

сега пак започват да получават помощ от съдиите и пак започват да наперват гребена лузерчетата, но пак ще млъкнат

тази година съдиите зарязаха манафите и манафчетата станаха съвсем тихи във форума................ кюстендилското манафче не помирисва темата, а гагаузчето пейства снимки за щяло и нещяло без да знае какво иска да покаже...

дълги години съдиите подпираха и чернилките на абрамчика, но този сезон подпирането е особено крещящо, а бъдещето им е ясно ...................... нека фенчетата на чукотките гледат лузърите и манафите за да знаят какво ги чака...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            схемите не са ти силната част и затова ги остави на хората които разбират ...................... но пък като гледам мойс ми се струва, че схемите ти са почти толкова налудничави колкото и на мойс
            мИчтай бе, полкич, мИчтай и продължавай да мИчатаИш След 1:5 от Ливера и 3:6 от Сити, мИчтитИ са безплатни
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Оставете Мойс на мира.Добър треньор е.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Хайде аз да съм пръв - няма как да има подобна схема като тази на Мойс. Няма място и за Руни, и за Мата в атака, ако играят на стандартните си позиции, където са най-добри. да не говорим пък за схема и с Янузай и Чичарито напред Схемата на юнайтед е само една - или без перси, т.е. руни на неговото място или диамант с Руни като опорен халф, мата ин дъ хол и 2 крила - янузай/йънг/валенсия/уелбек/нани, ама мойс си знае. Благодарение на него спечелих вече 50 кинта от Колеца
                схемите не са ти силната част и затова ги остави на хората които разбират ...................... но пък като гледам мойс ми се струва, че схемите ти са почти толкова налудничави колкото и на мойс

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Само се надявам избора на Дедо да го оставят докрай да "довърши делото"!!!
                  + 1912

и аз затова не пиша в темата за да не се вдига шум и да вземат да го сменят, че няма да ми се сбъдне поредната прогноза...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    20-на минути от края на мача и ни един коментар? Дори и от полки
                    Хайде аз да съм пръв - няма как да има подобна схема като тази на Мойс. Няма място и за Руни, и за Мата в атака, ако играят на стандартните си позиции, където са най-добри. да не говорим пък за схема и с Янузай и Чичарито напред Схемата на юнайтед е само една - или без перси, т.е. руни на неговото място или диамант с Руни като опорен халф, мата ин дъ хол и 2 крила - янузай/йънг/валенсия/уелбек/нани, ама мойс си знае. Благодарение на него спечелих вече 50 кинта от Колеца
                    Само се надявам избора на Дедо да го оставят докрай да "довърши делото"!!!

Коментар

• 20-на минути от края на мача и ни един коментар? Дори и от полки
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Перфектен уикенд, явно когато не ги гледам мачовете се "случват" в едната и другата посока!
                        Всичко много добре беше, само Челси трябваше един равен да врътнат.

Коментар

• Перфектен уикенд, явно когато не ги гледам мачовете се "случват" в едната и другата посока!

Коментар

• Torino 1 - 2 Bologna

Куртич стреляаа ... добра проява на вратаря на Болоня Курчи
                            Last edited by Gold; 09.02.2014, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Лошото е че дръпнахте в борбата за 4тото място!
                              Дано ви издрънчим на ОТ и тогава и там ще се заплетат нещата!
                              Е на това може наистина да му се каже " Еееех, мечтиии!"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Ех мечти....
                                И защо да не ги биеме?Надиграхме ги на техен терен можем да ги надиграем и на наш. И тогава Арсенал, Челси и Сити ще трябва да се захапят за титлата още по-здраво.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X