IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• идеално се получи с този Х снощи, още по-завързана става борбата за челото. Довечера още един Х очаквам на топчиите, макар че всичко може да се случи в този мач

Коментар

• пак греда за португалския циганин и тактиката му "антифутбол от 19-и век"

есента съдиите жестоко резнаха УБА за да дадат победата на абрамчик и 3-те точки на чукотките .................. сега историята отново се повтори, но въпреки всичката помощ до последната секунда мача завърши 1-1

чудно ми е -> къде е абрамчика и защо продължава да търпи циганските номера на преводача
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Че съдиите са фактор, никой не спори.Включително за някои от титлите на МЮ, включително този сезон в полза на Челси и Сити. Но това е друг въпрос.В случая въпроса е за злорадстването.Толкова неща изтърпяхме през годините и сега имаме основание да си връщаме.Обаче смятам, че се държиме добре и спортсменски

Груеца, обаче вкарва интрига за да се захапеме с феновете на МЮ, че му е скучно.
        Нема да мине Груец Ние знаеме какво изпитват манксите в момента.От опит
        Истински пич си Греъме.. Все пак важно е хората да осъзнаят, че колелото се върти. Това го писах и преди 2-3 години и тогава много хора се смееха, но сега просто ми се ще да напомня..

Коментар

Че съдиите са фактор, никой не спори.Включително за някои от титлите на МЮ, включително този сезон в полза на Челси и Сити. Но това е друг въпрос.В случая въпроса е за злорадстването.Толкова неща изтърпяхме през годините и сега имаме основание да си връщаме.Обаче смятам, че се държиме добре и спортсменски

Груеца, обаче вкарва интрига за да се захапеме с феновете на МЮ, че му е скучно.
          Е аз като по-заядлив от вас не се сдържах
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Айде Челси да не се обаждат, щото 1-2 титли им ги дадоха съдиите точно в директните мачове с Юнайтед! На Ливърпул какво да им дават? Съдиите помагат на "силните" - ето снощи Барса почна обрата с гол от засада! На Ливърпул за това съдиите им помагат в мачовете срещу отборите от 8мо място надолу Така че надявам се да се задържим над 8мо място докато дойде двубоя на ОТ
            Можеш да бъдеш сигурен, че ще се задържите на осмо място и след мача на Олд Трафорд и след изиграването на останалите мачове от този сезон
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Злорадствам само аз, но е мъъъничко в сравнение със случилото се последните 20 години и приказките за Ливърпул... Според мен Полки има основание да твърди, че съдиите в целата работа са сериозен фактор! Само си спомнете например миналата година какво се случи на Челси - Юнайтед...

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Злорадствам само аз, но е мъъъничко в сравнение със случилото се последните 20 години и приказките за Ливърпул... Според мен Полки има основание да твърди, че съдиите в целата работа са сериозен фактор! Само си спомнете например миналата година какво се случи на Челси - Юнайтед...
                Айде Челси да не се обаждат, щото 1-2 титли им ги дадоха съдиите точно в директните мачове с Юнайтед! На Ливърпул какво да им дават? Съдиите помагат на "силните" - ето снощи Барса почна обрата с гол от засада! На Ливърпул за това съдиите им помагат в мачовете срещу отборите от 8мо място надолу Така че надявам се да се задържим над 8мо място докато дойде двубоя на ОТ

Коментар

Къде видя злорадство??!?!?

Коментар

Това не може да е истина
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                        А честито но феновете на Ливерпул
                        Няма да е незаслужено да влязат в четворката...дано канибала им не се контузи до края на сезона та да посрещнат Сити и Челси с този състав.
                        За играта на Арсенал, направо не знам какво да кажа..пълен провал, халфовете ни два паса не могат да си дадът..тъжна картина..вижда се колко много ни липсва Рамбо

Сега имаме много удобен мач...ако го вземем всичк ще забравят резило и пак ще се надъхаме, проблема е че ако играем както срещу ливърпул, няма да може да бием дори отбора на Мойс и тогава и четворката не ни е сигурна....Аз обаче вярвам че ще бием къръците от юнайтед!
                        Честно казано - по-добър момент да ни срещнете и да си отмъстите за онова 8-2 не виждам! Дано ви се опрем, ама мноооого се съмнявам, че пак 2-3 детински грешки в защита няма да ни костват и малката възможност да вземем точки на Емиратс!

Коментар

• А честито но феновете на Ливерпул
                          Няма да е незаслужено да влязат в четворката...дано канибала им не се контузи до края на сезона та да посрещнат Сити и Челси с този състав.
                          За играта на Арсенал, направо не знам какво да кажа..пълен провал, халфовете ни два паса не могат да си дадът..тъжна картина..вижда се колко много ни липсва Рамбо

Сега имаме много удобен мач...ако го вземем всичк ще забравят резило и пак ще се надъхаме, проблема е че ако играем както срещу ливърпул, няма да може да бием дори отбора на Мойс и тогава и четворката не ни е сигурна....Аз обаче вярвам че ще бием къръците от юнайтед!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            стига злорадства пък и ти повече от видно е, че проблемът им е само един - мойс (е, и липсата на съдийски реверанси, но за това пак е виновен мойс). Ако бяха взели моу, в момента щяха да са с 10 точки пред втория, ама не са Понякога се замислям дали нарочно шотландското пиянде не посочи мойс за заместник - така гаранция ще остане в историята: и преди него, и след него в юнайтед е потоп
                            Ако сменят мойс сега, юнайтед все още има минимални шансове за 4-тото място, ако ли не - догодина ще инкасират колосални загуби и това отвори пътя към нанадолнището, от което ливера вече 25 години не може да се измъкне
                            Къде видя злорадство??!?!?
                            Life won't wait for you.

Коментар

И играчи имате и треньор имате, но магията си е отишла. Изведнъж играчи от класа вече не знаят какво правят, защото не им го казва сър Алекс Отделно някой от играчите ви мислят за лятото, световното, трансфери и т.н.
                              стига злорадства пък и ти повече от видно е, че проблемът им е само един - мойс (е, и липсата на съдийски реверанси, но за това пак е виновен мойс). Ако бяха взели моу, в момента щяха да са с 10 точки пред втория, ама не са Понякога се замислям дали нарочно шотландското пиянде не посочи мойс за заместник - така гаранция ще остане в историята: и преди него, и след него в юнайтед е потоп
                              Ако сменят мойс сега, юнайтед все още има минимални шансове за 4-тото място, ако ли не - догодина ще инкасират колосални загуби и това отвори пътя към нанадолнището, от което ливера вече 25 години не може да се измъкне
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Този сезон определено надминава и най-черните кошмари на всеки фен на Юнайтед!
                                Не можеш да допуснеш най-слабия отбор в ВЛ, за който коефициента да изпадне е 1.50 да ти вкара 2 гола от 3те си положения в мача!
                                Не знам Мойс ли е виновен, или просто играчите показват всичко най-слабо, което могат но просто нещата изглеждат ужасно в момента!
                                Реално мястото ни е между 8мо и 12то и мисля, че спокойно отбори като Саутхямптън може и да ни задминат ако не се стане някакво драматично подобрение през следващите седмици! Предвид следващите мачове - Арсенал навън, УБА навън, Ливърпул в къщи, обаче не знам това как ще стане!
                                И играчи имате и треньор имате, но магията си е отишла. Изведнъж играчи от класа вече не знаят какво правят, защото не им го казва сър Алекс Отделно някой от играчите ви мислят за лятото, световното, трансфери и т.н.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X