IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Истината е, че през целите олимпийски финали по волейбол до полуфинала нашият тим игра на мускули, а играта на мускули не се повтаря.
    Иначе голяма грешка има и треньора, някои снеми бяха ужасни, а за спиране на играта от негова страна да не говорим .... . Пример водим 13:17, руснаците бележат за 14 и нашите се скарват там на мрежата с тях, и чак до 16:17 нашият треньор иска почивка и това постоянно , все едно не може да разбере кога да стават смените.Които и от големите да видите, при тези ситуации веднага искат почивка и колкото се може да накъсат играта , а нашата шматка гледа и вика " давай, давай , давай ".
    Жалкото е, че сега всички в БГ ще искат много от отбора и чак когато здраво се издъни ще разберат че отбора беше посредствен. Стигнаха до тук и заради това, че никои нищо не очакваше от тях ( заради скандалите преди това) и защото им тръгна една серия в началото и си повярваха и почнаха на мускули да играят
    Така че следващият турнир не искайте чудеса от отбора, а приемете че ще са туристи, та белким да надминат себе си
    Аха, общо взето е така, както си го описал.

Нормално, предвид, че Братоев въобще не е изграден разпределител, треньорския ни щаб не може да извлича максимума от всеки мач, респективно турнур и така.

П.П. Т.е. при посредствена федерация и менижмънт е нормално да сме все вечната "надежда" за нещо голямо, откакто има волейбол като игра.

Демек: Испанците имаха един лаф за отбора си по футбол до преди сефте да пипнат титла на световно и европейски и в превод беше нещо от типа:

"Започнахме, както никога и завършихме, както винаги." <- демек всеки турнир дотогава с голямата кошница и накрая нищо ( без медал ).

Та, същият лаф си важи и за нашите. Но това е положението - момчетата ни са симпатични все пак, радват ни и това е важното

П.П.П. Затова и бях казал, че ако нещата останат така, отборът ни ще тръгне надолЕ до 6-12 месеца и дано да греша.
    Last edited by marandi; 13.08.2012, 11:26.

Коментар

• Истината е, че през целите олимпийски финали по волейбол до полуфинала нашият тим игра на мускули, а играта на мускули не се повтаря.
      Иначе голяма грешка има и треньора, някои снеми бяха ужасни, а за спиране на играта от негова страна да не говорим .... . Пример водим 13:17, руснаците бележат за 14 и нашите се скарват там на мрежата с тях, и чак до 16:17 нашият треньор иска почивка и това постоянно , все едно не може да разбере кога да стават смените.Които и от големите да видите, при тези ситуации веднага искат почивка и колкото се може да накъсат играта , а нашата шматка гледа и вика " давай, давай , давай ".
      Жалкото е, че сега всички в БГ ще искат много от отбора и чак когато здраво се издъни ще разберат че отбора беше посредствен. Стигнаха до тук и заради това, че никои нищо не очакваше от тях ( заради скандалите преди това) и защото им тръгна една серия в началото и си повярваха и почнаха на мускули да играят
      Така че следващият турнир не искайте чудеса от отбора, а приемете че ще са туристи, та белким да надминат себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от -i Разгледай мнение
        Относно "конспиративните" теории за волейболния финал - имам чувството, че се разсъждава все едно бразилците са някакви абсолютни голтаци, на които единственият им шанс е да продадат финален мач, за да си купят хляб. Какви са тия глупости? Колко пари може да се изкарат от такива тарикатлъци, че да има някаква сметка? Или логиката в случая е: дори пет лева да са, ама да е отгоре.
        +1
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Относно "конспиративните" теории за волейболния финал - имам чувството, че се разсъждава все едно бразилците са някакви абсолютни голтаци, на които единственият им шанс е да продадат финален мач, за да си купят хляб. Какви са тия глупости? Колко пари може да се изкарат от такива тарикатлъци, че да има някаква сметка? Или логиката в случая е: дори пет лева да са, ама да е отгоре.

А за захарната афера и борците - направо си го представям как някой от ареста се обажда в Лондон и там всички си казват "Що пък верно да не падна?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Нищо ненормално като представяне на олимпа. На кое място сме по брутен продукт, на кое по средна работна заплата, на кое по енергоемкост на продукция, на кое по брой население, та да очакваме по медали и представяне да сме по-нагоре от... примерно още един два медала, най-много един златен?! Ако някой направи сериозен анализ, едва ли нещата средно ще покажат, че трябва да сме по-високо от 50 място.
            e, де, е, де, като тръгнете с тая пораженческа психика и ме убивате - ти, дедо, уж беше стар, та сигур помниш 1988 - тогава на кое място бяхме - има-няма четвърт век е минал от тогава? А я да те питам Куба къде трябва да са? Ами северна корея - ще речеш комунисти са тия (то не че ние сме различни, само дето сега вместо руски, ползваме хамрикански чуждици в говора си, останалото ни е същото, че и по-зле в някои сфери), добре, ами Ямайка къде са, а Кения, Тунис, Доминикана, Уганда, Монголия и т.н. и т.н. - тия по-д-бре ли са от нас, че са преди нас? Е, голямата ни (и едничка) радост е, че зад нас са "грепниците" на европа - маляките и портумангалия - кеф, майак, кеф.

И понеже сме на конспиративни теории - ето ви една за родното представяне: ние най-много медали чакахме в борбата, а там изядохме най-големия. Хайде сега да помислим кой е основният благодател на борбата, на кой клуб са състезатели националите ни и да вземем да го свържем с една захарна афера и те нащата си дошли на мястото......
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нищо ненормално като представяне на олимпа. На кое място сме по брутен продукт, на кое по средна работна заплата, на кое по енергоемкост на продукция, на кое по брой население, та да очакваме по медали и представяне да сме по-нагоре от... примерно още един два медала, най-много един златен?! Ако някой направи сериозен анализ, едва ли нещата средно ще покажат, че трябва да сме по-високо от 50 място.
              И това ще мине ...

Коментар

• И аз не вярвам бразилците да продадат финала на Олимпийските игри.
                Все пак за доста от тези волейболисти това ще е последната олимпиада и не мисля, че могат да сторят такава глупост.

Браво на нашите, въпреки че загубиха от Италия бронзовите метали! Имаме млад отбор, с който можем да вървим нагоре и защо не - да играем финал в Бразилия!?!
                В тази връзка да благодарим и на Владо Николов, който обяви оттеглянето си като мъж - СЛЕД игрите, в които не беше на супер ниво, но когато се наложи влезе и помогна на отбора! БРАВО и успех в оставащите години от кариерата му!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  След падането на Берлинската стена Олимпиадата не е това, което беше тогава. Т.е. гледай статистиките след това.

По принцип всички медали вече се редят предварително. За коя страна - по колко.

Справка: Виж класирането на Гърция на Олимпиадата в Атина и виж тазгодишното им "представяне".

Виж класирането на днешния домакин - Лондон и го сравни с предишните олимпиади.

П.П. Намесиха се арабелите, петролните страни и чайниците - допинг-а и хазарта.

Русото тоже изповядва за чист спорт и затова се кефя на волейболерите, защото те не влизат в сметки поне засега.

Затова и Стойчев каза, че няма как да каже на момчетата да паднат от Бразилия нарочно, докато те охотно паднаха от нас тогава, с цел по-лек съперник, но тогава всички му се нахвърлиха, че е "самоубил" отбора по този начин за пропуснат медал.

Груйчи, тия неща си ги забравил и ме кефи как защитаваш най-продажния отбор по волей - Бразилия

Може да прегледаш и за един резултат пак 3 на 0 за нас срещу Бразилия в началото на финалите на Волейболната лига.

Т'ва са "конспирации", както казваш - интересно защо Бразилия винаги пада "изненадващо" в началото на почти всеки голям турнир и то с по 3 на 0 от аутсайдери, а па накрая стига до финал.

Възможно е и аз да съм изтрещял и възможно е и днес матрюшките "случайно" да обърнаха мача от 0 на 2.
                  Ай стига бе, продали бразилците, пълни глупости! И то пък срещу руснаците!? До сега като те четях наистина си мислех, че разбираш от волейбол, ама вече се замислям дали е така? Ти видя ли ожуленото лице от плонжове на либерото им?
                  А те сметки си правят постоянно и не се напрягат в някои мачове, но на финала, нееее....
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Е какво - свърши.

Браво на Станка и на Тервел и на волейболистите. Ного дълбок поклон пред великият Йордан Йовчев.

Останалите ни спортисти бяха просто едни туристи. Два медала и 63-о място - позор и падение. И по-зле ще става - като гледам какво залежало и тлъсто и плужесто поколение расте.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      .........

П.С. За маранди - не съм съгалсен с мнението ти за шансовете ни срещу раша и нулевите такива срещу Италия и бразилия и толкова любимата ти статистика е точно в моя помощ. Срещу казаците нчмаме победа на голям форум, а жабите и циганетата редовно си ги бием ( и тук не включвам подарени победи като последната срещу бразилия, с цел правене на сметки). Та точно 1/2 финала с раша ни беше проблема - с който и дабеше друг от останалите 2 отбора, все щяхме да сме 50/50 като шанс, но с рашата винаги сме с не повече от 10/90 - съдба, карма, проклятие, психика - както искаш го наречи.
                      След падането на Берлинската стена Олимпиадата не е това, което беше тогава. Т.е. гледай статистиките след това.

По принцип всички медали вече се редят предварително. За коя страна - по колко.

Справка: Виж класирането на Гърция на Олимпиадата в Атина и виж тазгодишното им "представяне".

Виж класирането на днешния домакин - Лондон и го сравни с предишните олимпиади.

П.П. Намесиха се арабелите, петролните страни и чайниците - допинг-а и хазарта.

Русото тоже изповядва за чист спорт и затова се кефя на волейболерите, защото те не влизат в сметки поне засега.

Затова и Стойчев каза, че няма как да каже на момчетата да паднат от Бразилия нарочно, докато те охотно паднаха от нас тогава, с цел по-лек съперник, но тогава всички му се нахвърлиха, че е "самоубил" отбора по този начин за пропуснат медал.

Груйчи, тия неща си ги забравил и ме кефи как защитаваш най-продажния отбор по волей - Бразилия

Може да прегледаш и за един резултат пак 3 на 0 за нас срещу Бразилия в началото на финалите на Волейболната лига.

Т'ва са "конспирации", както казваш - интересно защо Бразилия винаги пада "изненадващо" в началото на почти всеки голям турнир и то с по 3 на 0 от аутсайдери, а па накрая стига до финал.

Възможно е и аз да съм изтрещял и възможно е и днес матрюшките "случайно" да обърнаха мача от 0 на 2.
                      Last edited by marandi; 13.08.2012, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Помниш ли, че едно време професионалните спортисти не можеха да припарят на Олимпиада?

Е, професионалният спорт е професия. Само.
                        Всичко друго е - но не е спорт. Нема я тръпката заради борбата - има тръпка заради пари или държавни интереси.

От доста години даже улимпядата не ме привлича.
                        Може би си прав. На мен също вече някак си не ми е интересна, по-скоро не тръпна в очакване на поредния победител или рекорд, но причините за това едва ли са само в самите олимпийци, в комерсиализирането, и навлизането на хазарта във всеки един спорт... Както казваш дори Олимпиадата може би се е превърнала донякъде от Големия форум за който всеки се готви и дава всичко от себе си в начин за изкарване на пари, и всичко това за сметка на.... Дано все пак не сме прави, дори не и на 10 процента

П.П.Грую, не си разбрал поста ми. Беше в ироничен стил на тези на архиткекта и на маранди, а именно че в тоя случай изобщо не мисля че има някаква конспирация, и съм напълно съгласен с това което си написал за мача!
                        Last edited by kev; 12.08.2012, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Тц тц, а аз все още си мисля, че парите не могат да купят всичко Че думи като Чест, Достойнство, Мъжка игра, все пак значат нещо за някого и той (те) е готов на всичко за да се докаже, още повече на Олимпийски финал... Но може и да греша, всъщност едва ли някой със сигурност би могъл да каже, най-вероятно дори размазаните, но вече много богати Бразилци

П.П.Колко ли кинти можеше да изкара Юсеин Болт от тая Олимпиада!?
                          стига бе, конспиративни теории и те не са мое дело Че даже кев им вярва - ай, сиктир бе, драги зрители, ай сиктир

Да, всичко може да се купи и продаде (това го научих едно време на един от изпитите ми в университета, при едно много, ама много голямо светило тогава) - ако не мине при главния, ще мине при заместника, стига желание да има. Но този финал не беше уреден, поне според мен. Казаците са си такива и играха един на 100% подобен мач с хамериканите (сега да чакам ли, че и този мач са продали) - и там имаше 2:0 и нещо от сорта на 3 точки разлика в точките след 20-тата, но в крайна смаетка стана 2:3. Не казвам, че не може да се продаде подобен мач, не съм чак толкова наивен, но този не беше такъв - мое мнение, може и да греша, но рашъните са си такива и всичко им е психика - ако им я сринеш, спокойно можеш да ги биеш и със супер смешен отбор (справка един финал на европейското в москва, където на финала ги би испания - всеки, който поне малко се е интересувал от волей, знае какъв смешен отбор беше този), а сриването става с курвенска игра по бкадата, изнервяне и някой и друг блок на нападателите им, ако им дадеш шанс обаче - ще те смажат, просто защото са най-големите блъскачи от много години насам, а волейболът винаги си е бил основно блъскане и психика, естествено.....

П.С. За маранди - не съм съгалсен с мнението ти за шансовете ни срещу раша и нулевите такива срещу Италия и бразилия и толкова любимата ти статистика е точно в моя помощ. Срещу казаците нчмаме победа на голям форум, а жабите и циганетата редовно си ги бием ( и тук не включвам подарени победи като последната срещу бразилия, с цел правене на сметки). Та точно 1/2 финала с раша ни беше проблема - с който и дабеше друг от останалите 2 отбора, все щяхме да сме 50/50 като шанс, но с рашата винаги сме с не повече от 10/90 - съдба, карма, проклятие, психика - както искаш го наречи.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Тц тц, а аз все още си мисля, че парите не могат да купят всичко Че думи като Чест, Достойнство, Мъжка игра, все пак значат нещо за някого и той (те) е готов на всичко за да се докаже, още повече на Олимпийски финал... Но може и да греша, всъщност едва ли някой със сигурност би могъл да каже, най-вероятно дори размазаните, но вече много богати Бразилци

Помниш ли, че едно време професионалните спортисти не можеха да припарят на Олимпиада?

Е, професионалният спорт е професия. Само.
                            Всичко друго е - но не е спорт. Нема я тръпката заради борбата - има тръпка заради пари или държавни интереси.

От доста години даже улимпядата не ме привлича.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Прав е колегата и не е конспирация. 'орицата си гледат лева - ще има Олимпиада чак след 4 години.

А, че го "играят" артистично - нали тряя мача да е "чист"
                              Тц тц, а аз все още си мисля, че парите не могат да купят всичко Че думи като Чест, Достойнство, Мъжка игра, все пак значат нещо за някого и той (те) е готов на всичко за да се докаже, още повече на Олимпийски финал... Но може и да греша, всъщност едва ли някой със сигурност би могъл да каже, най-вероятно дори размазаните, но вече "много богати" Бразилци

Last edited by kev; 12.08.2012, 23:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                А бе то чист чист, ама ако някой се беше сбъркал на мачбол-а за Бразилия нъл щеше да е мъртвец още утре Мноо риски
                                След 4 години, олимпика е в Бразилеро - там блядовете ще връщат "жеста"

Ся поизкараха някой кинта и 2-та отбора.

Коментар

Working...
                                X