IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Арсенал за поредна година доказаха, че са много жалък клуб. След като няколко години подред помагаха на Ман Сити да станат шампиони, като им продаваха най-добрите си играчи, тази година май ще вземем РвП, просто защото малоумния Венгер не иска да си развали wage structure-а.

Ако РвП не заслужава 200к на седмица не знам кой... Сега научавам, че продават и Сонг на Барса..... Нямам думи просто. Сигурно е много тегаво да си фен на Арсенал в момента. Явно финансовото положение на клуба хич не е добро.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• няма да стъпя на Герена (а и на националния) скоро време, но според мен, мачът утре предлага перфектна възможност за уреждане - играем с второкласните маляки и ни свири малтиец. Та каква ще е изненадата, според вас, че аз лично чакам или обръщачка, или първо краен 1/Х или 2/Х. Вие как го виждате - може пък нещо точен да се уговорили или над определен брой голове - знам ли ги
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=r1beRECFSBg

Коментар

• http://borsi.blog.bg/novini/2012/08/...ada-hhh.988199
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ами с това имаме, с това се бършем, за съжаление, а виж за Рио имаме време - 4 години са достатъчно време за изграждане на спортист, ако има читав мат'риал, а доколко е читав - ще видим. Ние сме спортен народ и имаме доста заложби, дали ще ги реализираме е друг въпрос.
            Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не се пали, бря!

Ама, добре, евала, браво тая година ще си бършем задника на спорта с волейбола.

За Рио имаш ли идея?

Демек да квича от възторг? Демек, вече мислиш ли, че едни симпатични момчета ще успяват да прикриват задниците на всички?

Ами, ако в Рио не успеят - тогава ще ме разбереш ли защо се шегувам?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              aма най-те мразя, като вземеш да ми изопачаваш думите - или не четеш, на принципа чукча-писател, или плямпаш (пишеш) на принципа: залудо пиши, залудо не стой. Ама умно момче, за да правиш такива дребни инсинуации - аз ти говоря за волейбола, ти ми говориш за спорта като цяло, няма как да се разберем, шъ мъ прущаваш За спорта си прав - тотална дупка сме в момента, но за волейбола - не, това ни е най-високото класиране евър на олимпиада, ако не броим москва, която е нормално да не я броим.

П.С. А да ме сравниш с Тиквата си е обида,почти кръвна
              Не се пали, бря!

Ама, добре, евала, браво тая година ще си бършем задника на спорта с волейбола.

За Рио имаш ли идея?

Демек да квича от възторг? Демек, вече мислиш ли, че едни симпатични момчета ще успяват да прикриват задниците на всички?

Ами, ако в Рио не успеят - тогава ще ме разбереш ли защо се шегувам?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Груйчи,

просълзи ме, ти си кат' Боко, бря. Ай, ще те питам и аз кога ли друг път сме виждали награди от Олимпиади?

П.П. По-рано виждахме титли и сребро се приемаше за провал. Ама, щом вече на наградисе радваме е добре.

По твоята логика скоро да се готвим да се радваме и ако 1 българин стъпи на Олимпиада като участие. Ще е епаси успеха, т'ва
                aма най-те мразя, като вземеш да ми изопачаваш думите - или не четеш, на принципа чукча-писател, или плямпаш (пишеш) на принципа: залудо пиши, залудо не стой. Ама умно момче, за да правиш такива дребни инсинуации - аз ти говоря за волейбола, ти ми говориш за спорта като цяло, няма как да се разберем, шъ мъ прущаваш За спорта си прав - тотална дупка сме в момента, но за волейбола - не, това ни е най-високото класиране евър на олимпиада, ако не броим москва, която е нормално да не я броим.

П.С. А да ме сравниш с Тиквата си е обида,почти кръвна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  общо взето изобщо не е така. примери да давам ли, че в твоето май няма. Лека атлетика - нулеви очаквания-нулеви резулати, плуване - нулеви очаквания, нулеви резултати, щанги - нулеви очаквания, нулеви резулати. Е, във волейбола не станаха нулеви резулатати. А някой (максималисти - то е хубаво да си максималист и аз съм такъв, ама) ми викат, че това било цел-минимум. Абе, аланкоолу, ами това ни е най-високото класиране на олимпиада евър, бре (москва 80 не я броя - причините са известни на всички) и вие ми викате късмет Ами бихме ли шлюхите - бихме ги, а жабите - бихме ги (сега ще се почнат дитирамби как те сами паднали и т.н.). Ами какво повече искате от отбор, дето няма ни една световна звезда в състава си, а oплюваният от "разбирачите" тук Братоев, стана най-добър разпределител. Хайде малко по-полека с глупостите и омаловажването, че понякога нихилизма на българина не само дразни, ами става противен. Кога друг път сме вземали подобни награди на олимпиада. Това е олимпиада (оше веднъж да повторя) - веднъж на 4 години и всеки играе на макса си, а ние сме 4-ти в света, какво повече искате? И ако не бяхме се паднали с рашата, вероятно щяхме да играем и финал. Сега да чакам заяждания как не сме взели 3-тото място, дето ни бил истинския тест и т.н. - ами ние никога на печелим дребните битки, след като сме допуснали големия пробив: психика, народопсихология, както искате го анречете, факти от миналото ни мога да извадя колкото си поискате.

тези момчета са велики, а всеки, който вдигне ръка срешу тях е боклук - казвам го най-отговорно - воден единствено от злобата, че "извънземните" матГей, плужеков и педерастин не успяха там, където голобрадите момчета се класираха напълно заслужено.
                  Груйчи,

просълзи ме, ти си кат' Боко, бря. Ай, ще те питам и аз кога ли друг път сме виждали награди от Олимпиади?

П.П. По-рано виждахме титли и сребро се приемаше за провал. Ама, щом вече на наградисе радваме е добре.

По твоята логика скоро да се готвим да се радваме и ако 1 българин стъпи на Олимпиада като участие. Ще е епаси успеха, т'ва

Коментар

• Така както вървят нещата в БГ спорта на Олимпиадата в Рио ще имаме само един представител :Гълъбин Боевски.

Коментар

• Шампионката Остапчук даде положителна допинг проба

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                        Ами какво ще кажете за английските доброволци на олимпиадата ? Дали в България може да се намерят поне 2 -3 човека , които биха свършили нещо без стотинка заплащане ??? Дълбоко се съмнявам !
                        ще се намерят - колко точно, не знам, но ще се намерят. НАродът ни е много отзивчив, стига да види смисъл, а тук, в Бг, смисъл не се вижда - що да му бачкам за без пари, като той си ги е бюджетирал тия разходи и просто фирмичката му (свързано лице с него), дето е спечелила да направи дадена услуга за 100 милки (с неестествено най-ниска цена), го е направила за 200 милки (колкото си е била реалната цена) и сега ми иска за тези 100 милки, дето са отишли във фирмичката му, аз да бачкам без пари, че не му излизали сметките - ами няма как да стане. Тук проблемът е, че липсва наказание за грешки, липсва коректив, но липсва и опора, липсват ценности, на които да се опреш и затова, както се казва, всички пият на провала и си дръгнат макарите. Види ли българинът цел и посока, той става дисциплиниран и примерен - е, трябва и малце кютек и 2-3-ма поизбесени на Коня, но да не политизирам темата.

С две думи, отговорът ми е да, можем, че дори можем по-д-обре да го направим, но не и сега.

Коментар

• малко бързо си писал, а който бърза - бърка. По точки:
                          Бокс: Сульо Пулев игра 1/2 финал и го пребиха като куче, факт е обаче, че донесе медал, така че думите ти са неоснователни. Ако трябва да се вини някой от бокса то това е Далаклиев, който просто се насра в третия рунд и загуби спечелен двубой. Иначе бокса ни се представи супер успешно, сравнен с другите спортове
                          Борба: една само Станка остана и то наистинба я биха много лощо на финала. Жалко за нея, но не мога лоша дума да кажа, все пак тя ни донесе най-голямото отличие от всички на този форум. Останалите - тотална трагедия (изключвам Великов, който загуби супер нелепо бронза) и тук наистиа може да се търси конспирация с един безврат господин от Микре, но да не изпадам в теории
                          Бадминтон: Петя не падна от китайка (това щеше да е сравнително почетно), а от индонезийка, което си е етрагедия
                          Гимнастички - тръгнаха като аслани, а се върнаха насрани и то сами се биха. Сега ще вземат някой смешен турнир и ще почнем да ги величаем, но ние сме си така. Имаха отличен шанс за сребро, но....
                          Лека атлетик - без коментар
                          Плуване - едно от момичетата си би 3 пъти националния рекрд, което все пак е нещо, но Стойчев определено разочарова, макар той да е силен на над 20 км, а сега плува на 10 км
                          Волейбол - пак тръгваш от грешната презумция: тези момчета надскочиха сериозно себе си и заслужават само похвали. А ти едва ли не и титла да бяха взели, пак щеше да кажеш, че е случайност и да чакш да я дублират, че да ги признаеш - хич не си ценим талантите в България!!!!

За залите до много голяма степен си прав, за затлъстялото поколение - също, но това са наслагвани проблеми в последните 20-25 години. нас едно време ни правеха задължителна "ведрина" сутрин по 15 минути на двора на училището, а и нормативи покривахме по физическо. Винаги съм бил пълен отличник, но даскала по физическо искаше да му изпълня нормите, за да ми пише 6 - познай дали не съм се напъвал и сега съм благодарен за това. А сега е съвсем друга бира и тук е виновна държавата, но това е тежка тема.

Краткосрочно - просто даим приберат парите на федерациите, които са се издънили (борба, атлетика) и да ги пренасочат към тези, които са показали резултати (бокс примерно). Шом сме добри в нещо - нека да го развиваме, но без излишни туристи, щото както се изрази един приятел:
                          Ол инклузива за Лондон свърши, започваме набирането на желаещи за Сочи 2014 и Рио 2016....

Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Ще кажа пак, волейболисите ни играха на мускули.
                          Два мача се заядоха на мрежата с противника и двата паднаха от по печеливша позиция
                          Относно другите спортове:
                          Гимнастиката ми хареса (браво на момичетата постарали са се) но когато излязоха рускините на финала и ....., то просто разликата беше огромна
                          Бокс: На финал си и няма и след минута и нещо вече падаш в нокт даун ( е стана де ама ... ) какво да говорим въобще ??????????????? Аз ако бях направо си ставам и излизам и сребърният медал го давам на онзи които съм елиминирал ( защото тои можешеи да си държи гарда затворени да не изпадне в нокт даун )
                          Борба за жени: пак коментирам финала, туш по най-елементарният начин които съм гледал в този спорт (тук пак слагам същият коментар с медала ) евала че стигна до тук, но ако беше паднала по точни , щях да я оценя , ама с туш на финал
                          А имаше и едно девойче на перцата игра с някаква китайка - 25 на 6 (за китайката разбира се). Първите 5 разигравания бяха интересни докато китайката да разбере че "късите пера" не ги умее нашата и от там като се почна само така с "късите пера" и игра китайката и я направи за смях.
                          Лавова ( уш големи постижения през година, а у ...) на 6 крачки зад първата - 6 завърши на 100 метра полуфинал.
                          Айде сега ми кажете вие ако бяхте спортист, като такъв разбира се ще знаете какви са показателите на твоите опоненти (ако ще и само чисто статистически), дали щяхте да се занимавате със спорт въобще ако разликата ви беше толкова огромна? А да не говорим да ходите на олимпиади ?
                          По бих могъл да разбера ако работата беше както с Болт - един ги къса на всякакъв спринт ама другите са си равностойни и буквално цепят стотните, ама горното си е чисто усвояване на средства и голяма екскурзия (изключвам волейбола защото се представиха добре, веднъж в живота си игра целият отбор на мускули , от там на татък, ако пак играят така или по добре си е вече КЛАСА и ще бъда първи тук които ще се извини за това че ги нарекох посредсвени )
                          А оправданията им то нямало спортни зали са просто несериозни. Примери с развити страни бол , зали приказки , спортисти иок.
                          По го отдавам това класиране и състояние на спорта ни, с това че просто тези поколения след 90 година родените (защото те сега ни представят пред света) имат къде къде по различни цели (и шанс които им се дава да ги реализират тези цели ) от нас родените през соца, и са се насочили усилията там, а не в спорта.
                          Успешен и приятен ден на всички и късо от 1.2315

Опа последното с късите е за форекса сега ще пиша в темата там

Коментар

• Ще кажа пак, волейболисите ни играха на мускули.
                            Два мача се заядоха на мрежата с противника и двата паднаха от по печеливша позиция
                            Относно другите спортове:
                            Гимнастиката ми хареса (браво на момичетата постарали са се) но когато излязоха рускините на финала и ....., то просто разликата беше огромна
                            Бокс: На финал си и няма и след минута и нещо вече падаш в нокт даун ( е стана де ама ... ) какво да говорим въобще ??????????????? Аз ако бях направо си ставам и излизам и сребърният медал го давам на онзи които съм елиминирал ( защото тои можешеи да си държи гарда затворени да не изпадне в нокт даун )
                            Борба за жени: пак коментирам финала, туш по най-елементарният начин които съм гледал в този спорт (тук пак слагам същият коментар с медала ) евала че стигна до тук, но ако беше паднала по точни , щях да я оценя , ама с туш на финал
                            А имаше и едно девойче на перцата игра с някаква китайка - 25 на 6 (за китайката разбира се). Първите 5 разигравания бяха интересни докато китайката да разбере че "късите пера" не ги умее нашата и от там като се почна само така с "късите пера" и игра китайката и я направи за смях.
                            Лавова ( уш големи постижения през година, а у ...) на 6 крачки зад първата - 6 завърши на 100 метра полуфинал.
                            Айде сега ми кажете вие ако бяхте спортист, като такъв разбира се ще знаете какви са показателите на твоите опоненти (ако ще и само чисто статистически), дали щяхте да се занимавате със спорт въобще ако разликата ви беше толкова огромна? А да не говорим да ходите на олимпиади ?
                            По бих могъл да разбера ако работата беше както с Болт - един ги къса на всякакъв спринт ама другите са си равностойни и буквално цепят стотните, ама горното си е чисто усвояване на средства и голяма екскурзия (изключвам волейбола защото се представиха добре, веднъж в живота си игра целият отбор на мускули , от там на татък, ако пак играят така или по добре си е вече КЛАСА и ще бъда първи тук които ще се извини за това че ги нарекох посредсвени )
                            А оправданията им то нямало спортни зали са просто несериозни. Примери с развити страни бол , зали приказки , спортисти иок.
                            По го отдавам това класиране и състояние на спорта ни, с това че просто тези поколения след 90 година родените (защото те сега ни представят пред света) имат къде къде по различни цели (и шанс които им се дава да ги реализират тези цели ) от нас родените през соца, и са се насочили усилията там, а не в спорта.
                            Успешен и приятен ден на всички и късо от 1.2315

Опа последното с късите е за форекса сега ще пиша в темата там

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              Истината е, че през целите олимпийски финали по волейбол до полуфинала нашият тим игра на мускули, а играта на мускули не се повтаря.
                              Иначе голяма грешка има и треньора, някои снеми бяха ужасни, а за спиране на играта от негова страна да не говорим .... . Пример водим 13:17, руснаците бележат за 14 и нашите се скарват там на мрежата с тях, и чак до 16:17 нашият треньор иска почивка и това постоянно , все едно не може да разбере кога да стават смените.Които и от големите да видите, при тези ситуации веднага искат почивка и колкото се може да накъсат играта , а нашата шматка гледа и вика " давай, давай , давай ".
                              Жалкото е, че сега всички в БГ ще искат много от отбора и чак когато здраво се издъни ще разберат че отбора беше посредствен. Стигнаха до тук и заради това, че никои нищо не очакваше от тях ( заради скандалите преди това) и защото им тръгна една серия в началото и си повярваха и почнаха на мускули да играят
                              Така че следващият турнир не искайте чудеса от отбора, а приемете че ще са туристи, та белким да надминат себе си
                              общо взето изобщо не е така. примери да давам ли, че в твоето май няма. Лека атлетика - нулеви очаквания-нулеви резулати, плуване - нулеви очаквания, нулеви резултати, щанги - нулеви очаквания, нулеви резулати. Е, във волейбола не станаха нулеви резулатати. А някой (максималисти - то е хубаво да си максималист и аз съм такъв, ама) ми викат, че това било цел-минимум. Абе, аланкоолу, ами това ни е най-високото класиране на олимпиада евър, бре (москва 80 не я броя - причините са известни на всички) и вие ми викате късмет Ами бихме ли шлюхите - бихме ги, а жабите - бихме ги (сега ще се почнат дитирамби как те сами паднали и т.н.). Ами какво повече искате от отбор, дето няма ни една световна звезда в състава си, а oплюваният от "разбирачите" тук Братоев, стана най-добър разпределител. Хайде малко по-полека с глупостите и омаловажването, че понякога нихилизма на българина не само дразни, ами става противен. Кога друг път сме вземали подобни награди на олимпиада. Това е олимпиада (оше веднъж да повторя) - веднъж на 4 години и всеки играе на макса си, а ние сме 4-ти в света, какво повече искате? И ако не бяхме се паднали с рашата, вероятно щяхме да играем и финал. Сега да чакам заяждания как не сме взели 3-тото място, дето ни бил истинския тест и т.н. - ами ние никога на печелим дребните битки, след като сме допуснали големия пробив: психика, народопсихология, както искате го анречете, факти от миналото ни мога да извадя колкото си поискате.

тези момчета са велики, а всеки, който вдигне ръка срешу тях е боклук - казвам го най-отговорно - воден единствено от злобата, че "извънземните" матГей, плужеков и педерастин не успяха там, където голобрадите момчета се класираха напълно заслужено.

Коментар

• Пфу, добре, че свърши тази олимпиада, Беше ми омръзнал един и същи английски театър толкова време, денонощно...
                                Не е препоръка ...

Коментар

Working...
                                X