If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да си кажа и аз мнението, ако полки ми разреши де
Първи гол - засада, тънка, но засада, оттам до сега: Ливера просто се подиграват с Арсето. такова надиграване не им направи дори и Сити. Да не говорим, че ако в Ливера нямаше такива лакомии и гредите не бяха помогнали, то резултатът спокойно можеше да е двуцифрен И съвсем с основание. Арсенал бяха и са тотално безпомощни, а Арсен - ултра неадекватен, дори и със смените, изключвам монрелаския, освен, ако не ги прави, за да пази играчите за манчестър
За Ливера, освен добите неща, прави впечатление и друго - огромни лакомии са и Стъридж, и онова стърготинестото с патешката походка, което просто изнервя Суарез, който пък е и единственият отборен играч в тима, а се бори уж за голмайстор - няма как да го задържат в отбора, при подобно поведение на съотборниците му, но това си е проблемна Ливера. И поредните смешки в защита - просто им е невъзможно да запазят клийн шийт, пък дори и да е след дузпа
За Арсенал - ами няма как да те бият два от основните претенденти за титлата с 6:3 и 5:1 и да се надяваш на титла - това го могат само манчестър
За моето фентъзи - това късметът е гоуемата работа: как можаха точно жиру да сменят първи от 3-мата и за 10 секунди да ме лишат от 1 точка, а и за какво му дадоха жълт картон така и не разбрах. Та от двама артилеристи в състава - 0 точки пак добре, че не са отрицателни, но има още малко време
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не е задължително при неблагоприятен резултат на отбора ти да започваш да хейтиш веднага и да се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите така че да изглежда, че другите са смешни, жалки, бездарни, а АРСЕНАЛ - най-великите на планетата... Бенджи ти го написа по-долу: има още мачове, може да станете шампиони, може и да не станете... отпусни се, приеми, че сте по-слаби от нас в този мач и очаквай следващите с надежда. С писане на простотии за мишоци, съдии, песни и т.н. няма да ти стане по-добре. А ако това все пак те кара да се чувстваш по-добре, значи нещата не са много добре
е, така ми харесваш ..................... напери гребена дори и ти
Не е задължително при неблагоприятен резултат на отбора ти да започваш да хейтиш веднага и да се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите така че да изглежда, че другите са смешни, жалки, бездарни, а АРСЕНАЛ - най-великите на планетата... Бенджи ти го написа по-долу: има още мачове, може да станете шампиони, може и да не станете... отпусни се, приеми, че сте по-слаби от нас в този мач и очаквай следващите с надежда. С писане на простотии за мишоци, съдии, песни и т.н. няма да ти стане по-добре. А ако това все пак те кара да се чувстваш по-добре, значи нещата не са много добре
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар