IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    И да и не Греъм. Ако сумата от 75 000 паунда на седмица е вярна това е прекалено много за 21 годишен футболист. Аз лично съм му много голям фен.но според мен това са много пари. Аз лично очаквам през този сезон да вкара 15 гола. Ти харесваш ли го? Според мен върши много работа в нападение.
    Не съм чел за заплатата му и не мога да преценя, но ако бях фен бих предпочел Уелбек отколкото Иван Пърчев.
    Иначе не го харесвам щото пречи на Бербатов
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

...а виновен за това (до известна степен) е мосюто, а в най-голяма степен - хамериканския реднек. Спорих тогава с полки, че тоя селяк ще ви закопа и че по-добре е да вземете казака, ама не, та не - като не щете руски олигарси...
      Ей за това и нещо и мен най-много ме е яд! В пъти предпочитах Алишер Османов или който и да е друг олигарх, който да не издържа още 5 отбора в различни спортове в родината си и куп губещи бизнеси, а парите му да идват с камари и да инвестира без много много да му мисли в Арсенал, но не би Иначе примера с янките-собственици е ясен и за съжаление Ливърпул, Манчо, Арсенал и другите ще се наложи още известно време да дишаме прахта на Сити и Челси, поне що се отнася до трансфери и заплати...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Освен това е лигльо, който в Арсенал си правеше каквото иска а при вас ще е един от нападателите.А на Фърги лигавщините не му минават.По скоро ще си имате проблеми с него.От "човешки" елемент имам предвид.Иначе като футболист всеки би искал да го види с неговия екип. Новия договор на Негърчето е добрата новина за вас.
        Трансферът на Ван Перси в Ман Юнайтед ще е интересен от много гледни точки!

От гледна точка на самия футболист - той ще стане от "Звездата на отбора" - един "редови" футболист, защото не може да иска да застане до Рууни, Гигс, Скоулс, Рио и Видич и той да се води "Звездата"! Обаче ще си вдигне двойно заплатата!

От гледна точка на Ман Юнайтед - добър трансфер, защото вземаме доказан голмайстор, който може да вкара от всяко положение, а напоследък и Чичарито, и Уелбек и Барбуков станаха много ялови и на практика играем с един нападател!

От гледна точка на Арсенал - добър трансфер, защото вземат някой паунд за играч, който така или иначе не иска да играе за двойно по-ниска заплата (от това на което сам се оценява)! Разбира се те губят и единствената си истинска "звезда", но пък знаеш ли, кой футболист ще избухне под наставленията на Венгер и ще стане "новия Перси". С тези футболисти обаче топ 4 е максимума на отбора, а не знам дали АВБ няма да им сложи прът в колелата!
        Last edited by man_united; 15.08.2012, 10:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Новия договор на Негърчето е добрата новина за вас.
          И да и не Греъм. Ако сумата от 75 000 паунда на седмица е вярна това е прекалено много за 21 годишен футболист. Аз лично съм му много голям фен.но според мен това са много пари. Аз лично очаквам през този сезон да вкара 15 гола. Ти харесваш ли го? Според мен върши много работа в нападение.

Марински, коефициента който ти давам е дори прекалено висок, защото до 3 години САФ няма да е при нас. Така че приемай залога, защото е много добър за теб.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• kev-че, кефят ме коментарите и емереността ти, ама в случая май се мъчиш да кажеш на черното-бяло. Да, факт е, че шампионатът не е започнал, а в случая наистина пилците се броят напролет,но мислиш ли че реално имате шанс за топ 3? Не за шампиони, естествено, а просто за топ 3? А помниш ли как преди не чак толкова много години бяхте първи? И стига с това, че никой не е незаменим - пръцко ви е половината отбор, а вие нямате парите на сити, за да вземете качествени заместници на кило (вие просто купувате на кило, щото нема паресте), които да запълнят огромната дупка, която той ще остави. И не е ли малко тъпо, всичките ви добри играчи да напускат и то не в посока поне извън ингилизия, а в директни конкуренти - малко е кафти, поне за мен

Иначе си прав, ако не иска да играе в Арсенал, няма да играе в него и толкова, ама пръцко иска, просто се пазари за заплата, нищо повече и смятам, че заплатата, която иска е повече от заслужена. А за прословутите ви трансфери слушам вече 3-та година - един читав ми кажи на голям европейски играч или поне новоизгряваща звезда? Кой - Бендтнер ли, Шамак, Жервиньо - кой? До известна степен Вермален и до там (е, хайде ще постна и Артета от кумова срама). Ами без пари не става - с трици маймуни не се ловят.

Жалко за Арсенал - симпатичен отбор, правят каквото могат с наличния мат'риал, но качеството е лошо, а виновен за това (до известна степен) е мосюто, а в най-голяма степен - хамериканския реднек. Спорих тогава с полки, че тоя селяк ще ви закопа и че по-добре е да вземете казака, ама не, та не - като не щете руски олигарси, ще се радвате на ФАКъп и сборване с тотенхамите, ливера и нюкясъл за 4-тото място, останалите в ече са резервирани.
            Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ейй, все се чудя къв е тоя синдром на някои фенове на Юнайтед да коментират повече Арсенал отколкото собствения си отбор! Ааа, сори тоя път сте пряко замесени в новината, така че донякъде ви е простено В началото не гледах с добри очи на едно евентуално напускане на Ван Перси, но постепенно май си промених мнението. Едва ли ще е полезно за обстановката в отбора, ако неговата заплата се вдигне драстично, а другите не. Като иска повече пари и като се оплаква че не печели трофеи (макар че донякъде зависят и от него) нека ходи другаде!
            Все пак бих предпочел това другаде да не е в по-слабия от двата Манчестърски отбори в момента Иначе Никола пак избързва да прави някакви генерални заключения още преди да е започнал Шампионата. От къде знаеш, че Подолски и Жиру няма да се сработят и да направят един стабилен тандем в атака!? Сонг не е ясно че ще го продадем, а и доколкото прочетох има желание да остане. Уилшър май му е време да се завърне, както и на Мертезакер. Така че спокойно, мосю Венгер е доказал че си разбира от работата и е добре да видим как ще тръгне новия сезон и чак тогава да правим иронични вмятания и забележки!
            Go Gunners!

Поздрави на всички и късмет!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добре. След три години ще сме в топ4. Давам ти 2 коефициент. Минимален размер на залога 1000 лева. Имаме ли сделка?
              За парите не е проблем, но ти извърташ както предложението за залог, така и даваш коефициент който е смешен...

Коментар

Аз лично изобщо не искам да взимаме РвП и паля свещи да не го вземем. Не ни трябва 29 годишен нападател с брутално досие от контузии, който да взима 220к на седмица. Просто риска е прекалено висок.

Ако го вземем това означава почти със сигурност, че ще сме шампиони през идните 2-3 сезона. Но това ще означава, че развитието на Уелбек ще спре. Искрено се надявам съра да знае какво прави...
                Освен това е лигльо, който в Арсенал си правеше каквото иска а при вас ще е един от нападателите.А на Фърги лигавщините не му минават.По скоро ще си имате проблеми с него.От "човешки" елемент имам предвид.Иначе като футболист всеки би искал да го види с неговия екип. Новия договор на Негърчето е добрата новина за вас.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  И аз, и аз...
                  Както казава асен 12345 прогнозите за бъдещото са хубави, щото може да се провери какво ще се случи с тях... Прогнозата ми за Юнайтед е, че след 3 години ще се борят за място в четворката... Понеже го знам Никола, че ще каже "Дай да сложим едно басче" казвам още от сега: Дай добър коефициент за това и ще приема!
                  Добре. След три години ще сме в топ4. Давам ти 2 коефициент. Минимален размер на залога 1000 лева. Имаме ли сделка?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Напускането на РвП ще ви се отрази изключително негативно. В това няма съмнение. Просто е прекалено важен играч.

Медиите в Англия от тази нощ съобщават, че трансфера е договорен. Сонг ще взима 2.5 млн евро на година...

Като цяло харесвам много подолски и мисля, че ще се сработи, но никога няма да бъде от класата на РвП. Според мен удара ви беше със Санти Карзола, който е страхотен играч.

Уилшир мисля вече е извън игра 2 години.... и все още няма дата за завръщане, така че не там положението е по-скоро негативно.

Коментар

Арсенал за поредна година доказаха, че са много жалък клуб. След като няколко години подред помагаха на Ман Сити да станат шампиони, като им продаваха най-добрите си играчи, тази година май ще вземем РвП, просто защото малоумния Венгер не иска да си развали wage structure-а.

Ако РвП не заслужава 200к на седмица не знам кой... Сега научавам, че продават и Сонг на Барса..... Нямам думи просто. Сигурно е много тегаво да си фен на Арсенал в момента. Явно финансовото положение на клуба хич не е добро.
                      Ейй, все се чудя къв е тоя синдром на някои фенове на Юнайтед да коментират повече Арсенал отколкото собствения си отбор! Ааа, сори тоя път сте пряко замесени в новината, така че донякъде ви е простено В началото не гледах с добри очи на едно евентуално напускане на Ван Перси, но постепенно май си промених мнението. Едва ли ще е полезно за обстановката в отбора, ако неговата заплата се вдигне драстично, а другите не. Като иска повече пари и като се оплаква че не печели трофеи (макар че донякъде зависят и от него) нека ходи другаде!
                      Все пак бих предпочел това другаде да не е в по-слабия от двата Манчестърски отбори в момента Иначе Никола пак избързва да прави някакви генерални заключения още преди да е започнал Шампионата. От къде знаеш, че Подолски и Жиру няма да се сработят и да направят един стабилен тандем в атака!? Сонг не е ясно че ще го продадем, а и доколкото прочетох има желание да остане. Уилшър май му е време да се завърне, както и на Мертезакер. Така че спокойно, мосю Венгер е доказал че си разбира от работата и е добре да видим как ще тръгне новия сезон и чак тогава да правим иронични вмятания и забележки!
                      Go Gunners!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Аз лично си пожелавам да го купите - така няма да ми се налага да давам луди пари бито за него, нито за добитъка във фентъзито
                        И аз, и аз...
                        Както казава асен 12345 прогнозите за бъдещото са хубави, щото може да се провери какво ще се случи с тях... Прогнозата ми за Юнайтед е, че след 3 години ще се борят за място в четворката... Понеже го знам Никола, че ще каже "Дай да сложим едно басче" казвам още от сега: Дай добър коефициент за това и ще приема!

Коментар

• Аз лично изобщо не искам да взимаме РвП и паля свещи да не го вземем. Не ни трябва 29 годишен нападател с брутално досие от контузии, който да взима 220к на седмица. Просто риска е прекалено висок.

Ако го вземем това означава почти със сигурност, че ще сме шампиони през идните 2-3 сезона. Но това ще означава, че развитието на Уелбек ще спре. Искрено се надявам съра да знае какво прави...

Коментар

Марински ти май не си чел напоследък какво става с нашия отбор, а?

http://dealbook.nytimes.com/2012/08/...at-14-a-share/

Мислиш ли че в света в момента съществува клуб с над 350 млн долара леш по баланса си?

Второто което е финансовия феърплей вече се прилага от една година и ние нямаме проблеми с това. Сити и Челси да му мислят, защото те не генерират толкова пари, колкото харчат.

Дай като верно да пишем преди да сме се събудили, че така стават епични излагации.
                            Между другото грешката е вярна, г'усин съдия

Ако вземете персийчето, ще станете много стойностен отбор, но ще имате 2 основни проблема:
                            - рунатавиот добиток требе да играе халф или най-много втори нападател
                            - чикирики и онова цръното с глава като магаре и почти толкова акъл ще играят по-малко от барбукоглу миналия шампионат (пък за нашият,дет хвана хемороиди миналата година на пейката, ако остане тази, направо ше се срасне с нея)

та не знам как ще го решите този проблем, щото пръцко освен централен нападател друго не може да играе - опитите да играе халф при лалетата бяха повече от трагикомични Иначе признавам, че с персийчето централен имате всички шансове за титла, ако не започнат дрязги в отбора. Аз лично си пожелавам да го купите - така няма да ми се налага да давам луди пари бито за него, нито за добитъка във фентъзито
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Колец, ти не си си доспал явно... Поогледай финасово как стоят Арсенал и как са Юнайтед. С финасовия феърплей всичко ще си дойде на мястото... Лошото за теб е, че мястото на Юнайтед няма да е добро - комбинация от фактори - нов треньор, алчни собственици, липса на играчи с хъс... Може и Кауърд Уеб да се пенсионира и тогава к'во?...
                              Марински ти май не си чел напоследък какво става с нашия отбор, а?

http://dealbook.nytimes.com/2012/08/...at-14-a-share/

Мислиш ли че в света в момента съществува клуб с над 350 млн долара леш по баланса си?

Второто което е финансовия феърплей вече се прилага от една година и ние нямаме проблеми с това. Сити и Челси да му мислят, защото те не генерират толкова пари, колкото харчат.

Дай като верно да пишем преди да сме се събудили, че така стават епични излагации.

Коментар

Арсенал за поредна година доказаха, че са много жалък клуб. След като няколко години подред помагаха на Ман Сити да станат шампиони, като им продаваха най-добрите си играчи, тази година май ще вземем РвП, просто защото малоумния Венгер не иска да си развали wage structure-а.

Ако РвП не заслужава 200к на седмица не знам кой... Сега научавам, че продават и Сонг на Барса..... Нямам думи просто. Сигурно е много тегаво да си фен на Арсенал в момента. Явно финансовото положение на клуба хич не е добро.
                                Колец, ти не си си доспал явно... Поогледай финасово как стоят Арсенал и как са Юнайтед. С финасовия феърплей всичко ще си дойде на мястото... Лошото за теб е, че мястото на Юнайтед няма да е добро - комбинация от фактори - нов треньор, алчни собственици, липса на играчи с хъс... Може и Кауърд Уеб да се пенсионира и тогава к'во?...

Коментар

Working...
                                X