IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• полкич, ти не празнуваш ли 100-годишнината, бре серсемин
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      що бе, може и да вкара суарез - между другото, ако бяхте запазили Торес+Суарез и бяхте взели някое креативно халфче, а не Адам, даунинг и Хендерсън, мисля, че спокойно можехте да сте в топ 3 и да се борите за нещо различно от карлинг къп. даже се чудя кой е по-голяма издънка- Каръл в ливера или Торес в челси?
      да бяха взели Артета и щяха да са в топ 4

Венгер го взе за 10 милки ................. без пари ........................ но трябва и акъл

друго си е да се изхвърлиш като чикия на асфалт с 35 милки за керъл, 10 милки за адам, 20 милки за даунинг, 18 милки за хендерсън и т.н.

100 милки бързо си намести смешника кени
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• aбе как да ти кажа - Синклеър с изпусната дузпа (от тук губя 7 точки, гаранция щеше да има и бонус 1-2 или 3 точки), объркана смяна на вратар (ворм с 9, а хабзито с 2 - от тук също губя 7 точки), най-добрият ми защитник - контузен, Кунка Агуерова, с едва 54 минути игра - ами аз виждам към 20 загубени точки, за сметка на 8 точки от Мойсейчо, някакси късмета ми е с обртен знак
        Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        груец, пак извади късмет с тоя мамун моузес в оная лига
        дано перси да изтърве дузпа и да щипне ред кард!!!
        пфууу, и предния кръг късмет и тоя късмет, не щеш да се даваш....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Евертън са от най-зашитите отбори в Премиършип, а нашите са от най-некадърните в нападение.... не ми се вярва да има повече от 1 гол в този мач
          сигурно 0-0 ще завършат ................... най-много да си разменят по 1 гол

пълен шит са и двата отбора ...................... няма и да ги гледам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Аз пък направих един гениален ход с Холт. хаха
            така става николчо

копираш пак от отбора ми и ядеш дървото

сега пак минимум 2 трансфера този кръг ........................ и така до края на сезона

Коментар

• груец, пак извади късмет с тоя мамун моузес в оная лига
              дано перси да изтърве дузпа и да щипне ред кард!!!
              пфууу, и предния кръг късмет и тоя късмет, не щеш да се даваш....

Коментар

• абе това ми е много странно, като кажат: ми нямаше как да го задържим - та ливера са в пъти в по-голям отбор от челси във всяко едно отношение? Все си мисля, че спокойно можеха да му дадат някое левче, да му сложат в договора, че няма да му правят спънки, ако не спечелят нищо до 2-3 години и т.н., ама според мен в мърсисайд се полакомиха и за кинтата, щото 50 милки са си много пара как и да го погледнеш. Дори и да бяха продали Торес, спокойно можеха да вземат нещо по-кадърно от Керъл и подобие на Торес, т.е. лек напдател, за да направят двойка със Суарез. Абе изобщо много смотана трансферна политика, а можеше много добре да се използват кинтите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  що бе, може и да вкара суарез - между другото, ако бяхте запазили Торес+Суарез и бяхте взели някое креативно халфче, а не Адам, даунинг и Хендерсън, мисля, че спокойно можехте да сте в топ 3 и да се борите за нещо различно от карлинг къп. даже се чудя кой е по-голяма издънка- Каръл в ливера или Торес в челси?
                  Торес нямаше как да бъде запазен. Просто той самия искаше трансфера в Челси и беше безсмислено да го задържаме насила. Ако е знаел какъв сезон му предстои, може би щеше да размисли А това за креативните халфове си го говорим с Греъм отдавна. Необяснима трансферна политика - парите от Торес да се налеят в едно нищо... чувствам се все едно сме си купили хдПАТ-ки по 50 бона
                  В интерес на истината халфовата ни линия нямаше да изглежда по този трагикомичен начин, ако не беше тежката контузия на Лукас и постоянните проблеми на Стиви Джи, но не може да се разчита само на двама играчи, а като дойде време някой да ги замести, положението да става тежко. След Чаби Алонсо не сме имали силен плеймейкър, а според мен такъв играч би трябвало да е основната трансферна цел преди новия сезон... по възможност да не е британец и да струва под 30 млн. паунда
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Евертън са от най-зашитите отбори в Премиършип, а нашите са от най-некадърните в нападение.... не ми се вярва да има повече от 1 гол в този мач

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Никакви голове за РвП, Арсенал ще бият с голове на Жервиньо и Саня!
                      Така ще запазя първото място за кръга, защото надали някой ги е включил в състава си
                      О не. Важно е да се разшие този бог.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Именно поради същата логика не взех Суарез, но пък в тези дебита нищо не се знае. На този етап важното е РвП да вкара 2 гола и даде 2 аситенции.
                        Никакви голове за РвП, Арсенал ще бият с голове на Жервиньо и Саня!
                        Така ще запазя първото място за кръга, защото надали някой ги е включил в състава си

Коментар

Именно поради същата логика не взех Суарез, но пък в тези дебита нищо не се знае. На този етап важното е РвП да вкара 2 гола и даде 2 аситенции.

Коментар

Не се отчайвате Суарез все още може да вкара 2-3 гола срещу Евертън.

Коментар

• Не се отчайвате Суарез все още може да вкара 2-3 гола срещу Евертън.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Аз за пореден път омотавам капитаните, хем си казах, че ще е Рунтавото и накрая след толкова много мислене реших пак да е със сърцето, не с разума и ... сега Груеца може да се радва... Треньорът на Ливерпул иска с трици маймуни да лови, но не му се отдава. Докато не направи свястна средна линия тоя отбор е ебати смешката.. Суарез е супер, лошото е че май пасове може да дава само Рейна...
                                +1

Коментар

Working...
                                X