If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз го мислих бая време Суарез, но просто формата в която се намира самия отбор и статистиката на Суарез ме отказа и заложих на РвП.
Аз пък направих един гениален ход с Холт. хаха
Аз за пореден път омотавам капитаните, хем си казах, че ще е Рунтавото и накрая след толкова много мислене реших пак да е със сърцето, не с разума и ... сега Груеца може да се радва... Треньорът на Ливерпул иска с трици маймуни да лови, но не му се отдава. Докато не направи свястна средна линия тоя отбор е ебати смешката.. Суарез е супер, лошото е че май пасове може да дава само Рейна...
aз също съм със Суарез, но само защото играе 2 мача, а и следващата седмица имат мач с КПР, но пък мръснисайдци се доказаха като ливади за пореден път. А крлица Кени е доказан идиот, но взе купа и ще го търпят още поне 3-4 години - е, гледй мосюто вече колко години нищо не взема, ама гънърите си ги кефи и си го държат....
В моята лига основните ми два конкурента са сложили капитан Суарез, което според мен е доста озадачаващо. Все пак този глупак има 6 гола в 1750 минути. Принцпино може и да му върже в дербито с 2-3 гола, но поне за мен не е логично да избереш капитан, който играе в отбор, който не е във форма и отделно самия играч не е във форма.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В моята лига основните ми два конкурента са сложили капитан Суарез, което според мен е доста озадачаващо. Все пак този глупак има 6 гола в 1750 минути. Принцпино може и да му върже в дербито с 2-3 гола, но поне за мен не е логично да избереш капитан, който играе в отбор, който не е във форма и отделно самия играч не е във форма.
Очаквания, надежди, разочарования и коментари на изминалите мачове.
като изключим, че Рунтавото гомно вкара 2 гола и манафчестър имат чиста мрежа, а аз не си купих ни един от тях, за сметка на малоумниците от мръсния сайд, които за пореден път се осраха, мисля, че нащата са си горе-долу наред. Лошото е, че в другата лига всички са набили рунатавото за капитан и ако персийчето не вкара, ще е кофти....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
полкич, я да те питам - ама вие верно ли ставате на 100 години, че малко ми се ините като нашите напъни миналата година да честваме 100 годишнината си или пък опитите на чорбата да се изкарат наследници на АС-23? леко смешничко е - голям отбор сте (като за Б група - дружестка закачка, че това майните сте много докачливи), не ви е нужно да избивате комплекси по този начин.
Иначе имате страхотна кампания с билборди за "годишнината" - браво за което, даже сте наводнили София и по магистралата ви имаше, в Пловдив (което си е логично), май и в Хасково ви видях и т.н.
нещо не те разбирам
да не честваме 100 годишнината си ли за да се чувстваш ти добре или к'во искаш да направим
така е, но реално с капитаните разликата беше точно етзи 40 точки, просто те бях хеджирал лекинко с демпси в отбора. Аз няма да си купя рунтавия добитък, но глей, пак малшанс - Компани ми се контузи, а той ми е основния защитник и сега трябва да съм -4, а мислех да мина само с една смяна
-4 и за мен тази седмица. Трансферът, който направих няма нищо общо със здравия разум, но вече са ми нужни такива действия, за да отлепя от последното място в платената
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
така е, но реално с капитаните разликата беше точно етзи 40 точки, просто те бях хеджирал лекинко с демпси в отбора. Аз няма да си купя рунтавия добитък, но глей, пак малшанс - Компани ми се контузи, а той ми е основния защитник и сега трябва да съм -4, а мислех да мина само с една смяна
Всъщност 40-те точки са всъщност 20, защото все пак имаше Демпси в отбора..
Аз от Демпси много доволен и миналият кръг ми беше капитан и не мога да се оплача. Имайки предвид все пак, че на Груеца отбора е с 4 млн. по-скъп ще е трудно да го изпреваря. Трябва доста сериозно да целя капитаните и да рискувам.. Руни тази седмица ще свърши работа си мисля
Точно това имам в предвид. Марински пое премерен риск и му се изплати, докато ти предприе доста по-голям риск и не ти се изплати. Още един такъв кръг и си чао Груец.
Всъщност 40-те точки са всъщност 20, защото все пак имаше Демпси в отбора..
Аз от Демпси много доволен и миналият кръг ми беше капитан и не мога да се оплача. Имайки предвид все пак, че на Груеца отбора е с 4 млн. по-скъп ще е трудно да го изпреваря. Трябва доста сериозно да целя капитаните и да рискувам.. Руни тази седмица ще свърши работа си мисля
Демпси напарви 40 точки, а моят капитан беше Уолтърс, който пропусна дузпа и аз записах 0 точки, та оттам много падна разликата, но каквото - такова:
Точно това имам в предвид. Марински пое премерен риск и му се изплати, докато ти предприе доста по-голям риск и не ти се изплати. Още един такъв кръг и си чао Груец.
Иначе довечера ще играят Рууни, Йанг и Нани. Проблемът с Нани е че когато играе от ляво не дава точки, а когато се върне в игра Валенсиа Нани дори може да остане и резерва, ако Йанг си запази формата от последните три мача.
Коментар