IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хехе, намери какво да му кажеш, направо играеш за моя отбор. вярно, че маринския прави много смени, но и без смени не става. За този кръг всички се сцепват да купуват играчи на манчо, но аз си чакам довечера да видя кой жив, кой здрав и тогава ще мисля за рунтавото добиче и/или Йънг/нани, засега са ми на стенд бай и ги чакам. А иначе оправдание за приближаването на маринския си имам - онзи мач дето Демпси напарви 40 точки, а моят капитан беше Уолтърс, който пропусна дузпа и аз записах 0 точки, та оттам много падна разликата, но каквото - такова

Иначе за догодина всичко зависи от бройката народ и таксата за влизане. то и сега можеш да се видиш на месечна база къде се намираш - има си филтър в лигата, ама това какво те грее. Аз примерно исках да бия Колеца от февруари до края на месечна и това поне за февруари съм го постигна, та мога да се обявя за морален победител
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      30 точки са и много и малко.. Груеца така ще събере злоба за догодина..
      30 точки са абсолютно нищо. Просто гледай да не си - точки и с малко късмет ще го минеш.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Така бе Марински! Никакво отказване. Гоненето трябва да е последния кръг и си имаш своите шансове. Само не знам, ако минеш Груеца каква плеада от оправдания ще измисли.

Успех и на двамата и нека по-добрия победи.
        30 точки са и много и малко.. Груеца така ще събере злоба за догодина..

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Аз няма да му се давам и тая година, Колец. Пък, ако не мине номера предлагам тоя път да не се жени а да го сподели с нас!
          Така бе Марински! Никакво отказване. Гоненето трябва да е последния кръг и си имаш своите шансове. Само не знам, ако минеш Груеца каква плеада от оправдания ще измисли.

Успех и на двамата и нека по-добрия победи.

Коментар

Ей Груец, на много пари играете с Марински бе. Явно не си се стърпял да му вземеш парите в първата му година игра.

Догодина, обаче ще заложа на него.
            Аз няма да му се давам и тая година, Колец. Пък, ако не мине номера предлагам тоя път да не се жени а да го сподели с нас!

Коментар

• Ей Груец, на много пари играете с Марински бе. Явно не си се стърпял да му вземеш парите в първата му година игра.

Догодина, обаче ще заложа на него.

Коментар

• на по 100 кинта, горе-долу като вашата годишнина

полкич, я да те питам - ама вие верно ли ставате на 100 години, че малко ми се ините като нашите напъни миналата година да честваме 100 годишнината си или пък опитите на чорбата да се изкарат наследници на АС-23? леко смешничко е - голям отбор сте (като за Б група - дружестка закачка, че това майните сте много докачливи), не ви е нужно да избивате комплекси по този начин.

Иначе имате страхотна кампания с билборди за "годишнината" - браво за което, даже сте наводнили София и по магистралата ви имаше, в Пловдив (което си е логично), май и в Хасково ви видях и т.н.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ами не направих, щото реално няма смисъл - то си се вижда идеално в голямото класиране, обиконовено е 1 до 3 места зад мен, като се надявам тенденцията да се запази
                  а какъв ви е баса с маринчо?
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• ами не направих, щото реално няма смисъл - то си се вижда идеално в голямото класиране, обиконовено е 1 до 3 места зад мен, като се надявам тенденцията да се запази
                    Хайде ще видим за батковците догодина, да не се окаже,че и батко си има батко

Коментар

• Догодина със сигурност ще сме повече хора на вързаното Груец. Просто съм сигурен в това. А ти не се притеснява за парите догодина ще те аддна в лигата на батковците на големите пари.

Как вървят нещата с Марински? Не направи отделна група, за да ви следя.

Коментар

• ще прощаваш Полкич, ето класирането в голямата лига:
                        1. Колеца - 1580
                        2. Полкича - 1479
                        3. Груеца - 1394
                        4. Марински - 1372
                        5. Хаки - 1309

За седмичния приз води Колеца с 90 точки

Аз Колеца си го гоня, ама какво ще стане - божа работа, иначе не съм се отказал, ама хич, макар че повече гледам марин - там залогът ми е по-голям и съответно по-важен. Изобщо тази година, въпреки че поне в едната лига няма да съм победител, много ми харесва фентъзито и има съспенс. Ако Колеца не беше убил всичко, можеше и още по-добре да стане хавата, но и това го има. дано догодина да се включим повече народ на "вързано", пък дори и да не е по 50, а по 20 кинта и да има награди за първите 3-ма (ако се съберем 20-на човека като тази година) - би било супер, но да изчакаме все пак да свърши този сезон....

Коментар

Тъпото е че и този кръг всички ще сложим капитан РвП. ::
                          за да не е тъпо аз ще сложа рунтавия за капитан този кръг
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            вярно е, поизводаих късметец, ама това късмет ли е

абе, ти пак ли си недоволен, бре

................... ебаси и човека

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Ти ще рпавиш ли вече отбора за седмичната награда, нали имаш уайлд карта или още гониш Колеца - още имаш шансове и за големия приз, 100 точки не са невъзможна разлика за 11 кръга....
                            груйче, и аз като теб смятах да вложа повече сили с лигата без смените и доста време отделих за отбора, но накрая ми се получи така, че отбора го мислих до 5.30 часа сутринта в деня за крайния срок за смени ............................ и накрая от много въртене на играчи обърках и вместо Graham съм сложил в отбора Holt (двамата са един под друг в листата и вместо единия съм избрал другия)

понеже изоставах "само" с 50 точки след теб мислех, че ще мога да наваксам, но тази моя грешка навярно ще се окаже решаваща

=========================

в другата лига със смените от доста време е ясен победителя, а 100 точки няма начин да се наваксат в оставащите кръгове ............................. щом мислиш, че може да се съкрати тази разлика то тогава чакам да видя как ти ще съкратиш 80 т. разлика в съревнованието ви с николчо и накрая ще чакам да видя как го побеждаваш с 20 т. разлика

за мен остава да се боря за седмичния приз, но ми се струва, че отборите са малко уморени вече, не се вкарват много голове, добрите състезатели ги въртят и треньорите им ги оставят в доста мачове да почиват и т.н. ............................ така, че не виждам да успея да направя много точки ................................. даже не знам точно колко точки е направил първия до сега и не знам кой е той

............................... и ти спря да даваш някаква статистика и класации как върви онова съревнование
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Ох колко се радвам за Сес. Толкова точки ви даде, че не е истина просто.
                              Как няма да даде, като е най-качествения играч на Съндърланд и въпреки че се води халф, вкарва много и асистира още повече. Ама с тази простотия не знам колко време ще липсва...сигурно ще извърчи от много отбори!

Коментар

• Няма невъзможни неща, особено като издишам така брутално в последно време.

Тъпото е че и този кръг всички ще сложим капитан РвП.

Коментар

Working...
                                X