IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    груйче, пишеш за късмета на новобранката, а нищо не пишеш за твоя късмет тази седмица

на николчо късмета му изневери, но твоя прорабори

в едната лига ти беше махнал ван Персито от отбора ти, но ти влезна като щаслив жокер, а в другата лига Персито дори и като резервен капитан ви влезе, а за другите ти златни резерви изобщо няма да споменавам
    вярно е, поизводаих късметец, ама това късмет ли е - Силва не игра, Джеко ми влезе за малко, Моузес игра само едно полувреме, бейл не игра, Кели с 6-те точки не игра, така че персийчето е малка компенсация, да не говорим, че заради късметлийския му ол ми изгоря бая сума на тотото.

Ти ще рпавиш ли вече отбора за седмичната награда, нали имаш уайлд карта или още гониш Колеца - още имаш шансове и за големия приз, 100 точки не са невъзможна разлика за 11 кръга....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      С двама изгонени тоя кръг направо къртя мифки... дей'ш Сесеньончето ти смотано какъв шамар му заби на Тиотето...затри отбора си!
      И аз ще почвам следващата седмица от -8 (-12) май...
      Ох колко се радвам за Сес. Толкова точки ви даде, че не е истина просто.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Много весел кръг.

Демба Ба ми е капитан. Пичът наби греда, изпусна дузпа и получи жълт картон. хахах
        САМО червения картон му липсваше, но "tomorrow never dies"...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Аз се издразних и направих 3 смени. -4 съм ::
          от както ми изкопира отбора (вече 2 месеца) всяка седмица съм на минус 4 точки .................. сега е твой ред

.................... имам и уайлд карта на разположение

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            абе смеет се вие, ама полкича, хел;е пък в другата лига е направил доста точки - тъкмо разгледах съставите на игарещите там и се успокоих за безпроблемната ми победа, ама този Погребняк омотва малко нещата. Вероятно ще е късмета на новобранката, но все пак доста точици е дал.

Този кръг си трябваше дълга резервна скамейка, заради малоумното Манчини - понякога се чудя кой от двата манчестъра по-малко искам да стане шампоан в шипчето, щото и двата ми стават ултра противно вече
            груйче, пишеш за късмета на новобранката, а нищо не пишеш за твоя късмет тази седмица

на николчо късмета му изневери, но твоя прорабори

в едната лига ти беше махнал ван Персито от отбора ти, но ти влезна като щаслив жокер, а в другата лига Персито дори и като резервен капитан ви влезе, а за другите ти златни резерви изобщо няма да споменавам

иначе всички се качихте на клона на демБа Ба-та и клона се счупи, както и всички се метнахте на шититата, но и там ударихте гредата ................................. и тепърва очаквам още греди около изброените, но който първи се разкара от тях ще спечели

тепърва очаквам да налазите по Погребняк, но в едната лига няма да можете

що се отнася до шампиона на ПЛ - пак ще си напиша мнението

искам манчини да се провали както той самия, така и целия проект на арабелките ---- трябва да разберат, че с пари не става - трябва и акъл --- наблъскаха над 1 милиард лири в този отбор и накрая ще си останат с една купа на ФА и толкова, а ни развалиха готов отбор (развалиха и състезателите които купиха)

не, че отбора на манафите го правят с по-малко пари, но шитито преминаха всякакви разумни граници -> вредни са за футбола
            Last edited by polki; 05.03.2012, 19:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              край, вече и аз започвам да копирам отбора на полки
              ще се усетиш и ти, ама малко късно

виж го николчо в началото на януари като си използва уайлд картата и ми прекопира отбора, после стигна до 1-вото място сред българите в лигата

на теб ти пожелавам след копирането да стигнеш до 1-вото място сред всички нации в лигата

Коментар

• С двама изгонени тоя кръг направо къртя мифки... дей'ш Сесеньончето ти смотано какъв шамар му заби на Тиотето...затри отбора си!
                И аз ще почвам следващата седмица от -8 (-12) май...

Коментар

• Аз се издразних и направих 3 смени. -4 съм

Коментар

• В голямата лига отборът ми игра без капитан заради остроумията на Манчини и там съм пълен провал
                    В другата благодарение на Демпси съм постигнал среден резултат, но като цяло този сезон съм далече от истината...
                    Основната причина да изоставам толкова е, че в нито един момент от сезона нямах в отбора си ван Перси, който не спира да вкарва
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Че отборите ми са куци и нищо не разбирам от футбол - ясно, ама чак пък толкова не съм предполагал, че мога да се изложа...

Коментар

• абе смеет се вие, ама полкича, хел;е пък в другата лига е направил доста точки - тъкмо разгледах съставите на игарещите там и се успокоих за безпроблемната ми победа, ама този Погребняк омотва малко нещата. Вероятно ще е късмета на новобранката, но все пак доста точици е дал.
                        Този кръг си трябваше дълга резервна скамейка, заради малоумното Манчини - понякога се чудя кой от двата манчестъра по-малко искам да стане шампоан в шипчето, щото и двата ми стават ултра противно вече
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          край, вече и аз започвам да копирам отбора на полки

Коментар

• край, вече и аз започвам да копирам отбора на полки

Коментар

• Много весел кръг.

Демба Ба ми е капитан. Пичът наби греда, изпусна дузпа и получи жълт картон. хахах

Коментар

• никаква - я, играл в 1/3 от мачовете до края, я - не, но ти со го дръж, де
                                Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                що бе каква грешка виждаш в гигс?

Коментар

Working...
                                X