IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• що бе каква грешка виждаш в гигс?

Коментар

• е, чак жилав, да речем, че просто имам излишен запас, с който мога да се боря А и като загледах съставите на всички, и с оглед на факта, яе този кръг доста ще дръпна, то май и в другата лига ще се пообезсмисли спора....
      Пичове, как можете да си купите Гигси, бре!?!?!?!?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        манчини е голям веселяк
        дано поне рунтавото се разшие утре че гледам груеца в другата лига не ще да се предава наглеца
        Груеца е много жилав. Няма да се откаже до последния момента гадината.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• манчини е голям веселяк
          дано поне рунтавото се разшие утре че гледам груеца в другата лига не ще да се предава наглеца

Коментар

• Самият факт че днес ги остави резерви трябва да ти говори, че са твърди титуляри. Срещу този абсурден отбор беше нормално да даде шанс на резервите. Все пак виж колко мачове има Силва, беше въпрос на време да му даде почивка. Същото се отнася и за Агуеро но с по-малка сила. Рчардс не играе, заради контузия. Просто не е възстановен напълно.

Доста интересен е този кръг, понеже повечето хора в моята лига са с капитани Силва или Агуеро и някой от тях двамата вице, което означава, че ще играят без капитан този кръг.

Коментар

• Сигурни титуляри? Ха-ха! Явно при Синьор Роберто няма нищо сигурно. Снощи след дълго мислене вместо логичното, да заменя Дзеко за Агуеро, заложих на алогичното-Дзеко за Балотели. Лошото е, че М. Ричардс за 3 кръга ми игра общо 1 минута. Пак извадихте късмет че Манчо не пусна Агуеро и Силва за 1-2 минути. Да видиме утре Дедо Сашо дали ще надмине по шантавост колегата си от Сити

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Доста точни разсъждения от Банго.

Аз лично заложих на Агуеро, защото поне до момента изглежда, като основния титуляр. Хубавото при него е че играе доста силно и играта му е доста разнообразна, за разлика от Джеко, който си е класически таран. Нищо чудно, обаче Манчини да го сложи на скамейката във всеки един момент. Единствените сигурни титуляри в този отбор са Компани, Ричардс и Силва.

Много е важно утре да има положителни новини за Валенсиа, че цената отново му падна.

Капитан мисля да сложа някой из между Силва и Агуеро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                exactly - очаквам следващият кръг титулярна двойка в нападение - Квазимодо и Пизаро
                Абе то беше въпрос на време да ги рестне двамата. Сега е важно, кой какви резерви има. Аз така като гледам май няма да мога да скалъпя 11 човка този кръг.

Сега да видим Ба какво ще направи, че ми е втори капитан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Много добре ни изгаври Манчини, а?
                  ти нали не гледаш останалите отбори в нашата лига защото сме толкова назад, че ти трябва много да скролваш надолу

как реши, че "Много добре ни изгаври Манчини" ..................... можеш да пишеш само за себе си

нали щеше да взимаш рунтавия, опасяваше се, че е контузен -> казах ти, че ще играе, но явно си решил да не го взимаш

гледам, че за един ден цената на рунтавия се е качила с 0.2 и като видях, че не си го взел и като видях, че кунчо не играе (както и предполагах - манчини все повече ще ги върти) сега взех, че смених кунчо за рунтавелко
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    хайде готови сте, и аз набих вече уайлда, а вараианта да имаме еднакви отбори е доста малък, макар че 4-5 футбалерци гарамция ще се повтарят навсякъде
                    хвърлих по един поглед набързо и както и очаквах нямаме футболисти които се повтарят

не знам за другите в лигата, но футболистите които аз съм избрал ги няма в останалите отбори -> от 15 играча се повтарят не повече от 2 което си е в реда на нещата

за мен лигата без смените е показателна за майсторството на участниците за разлика от другата лига където някои хора гледат другите кой са взели и веднага и те го взимат...
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Много добре ни изгаври Манчини, а?
                      exactly - очаквам следващият кръг титулярна двойка в нападение - Квазимодо и Пизаро
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много добре ни изгаври Манчини, а?

Коментар

• Ричардс последните мачове не игра, заради контузия. Когато Компани не играеше поради червения картон именно Ричардс беше капитан на отбора.

Коментар

• Моите уважения Никола, но да те поправя малко. Ричардс напоследък хич не е титуляр, от което си изпатих и аз. Взех го преди 2 кръга точно с оглед това че е твърд титуляр и има доста асистенции, а и национал стана, но Манчо реши да се изгаври с него и в първия мач записа 1/една/ минута, колкото и другия ми титуляр и капитан Дзеко, а в последния кръг даже не помириса терена. Дзеко, като че ли играе титуляр в евромачовете, а Балотели в английските, но и в това няма 100% гаранция. Друг доскорошен любимец Джеймс Милнър също изчезна от състава. На Насри логиката също е мътна. Лескот вече е твърд титуляр за сметка на това и носи доста точки.

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Доста точни разсъждения от Банго.

Аз лично заложих на Агуеро, защото поне до момента изглежда, като основния титуляр. Хубавото при него е че играе доста силно и играта му е доста разнообразна, за разлика от Джеко, който си е класически таран. Нищо чудно, обаче Манчини да го сложи на скамейката във всеки един момент. Единствените сигурни титуляри в този отбор са Компани, Ричардс и Силва.

Много е важно утре да има положителни новини за Валенсиа, че цената отново му падна.

Коментар

• хайде и аз да взема мнение по въпроса - специално на Шити системата е елементрна и супер лесно прогнозируема. В 90% от ситуациите схемата напред е Агуеро и пред него Джеко/Балотели, които се ротират на по 50%, т.е. ако единият е играл предишния кръг, то другия играе сегашния и т.н.. Или с други думи казано нападателите на Шитито са момчето с перчема и потните кунки и един-два-три-четири джеко. Естествено в 10-на % от случаите малоумното Манчини се прави на тренер и съответно има извращения с насериту и силва и пред тях кунката, но едва ли щее е такава ситуацията.
                              Иначе Балотели е със страшно КПД, ама не е опция, поне за мен, а леля Кунка не играе на върха и Джеко-спеко е единствената разумна опция - мое си мнение

Виж за другото манчестър - не знам колко дълга ще е тренерската контузия на Шрек, а този мач е много, ама много троен, плюс, че идея няма и колко ще вкарат - може и 0:0, а може и 4:3 или 3:5 - това не е мач за пипане, честно.

Арсенал не би трявало да паднат край мръсния сайд - там яко са запразнили ултра невероятния успех срещу мега-гига-супер-дупер калсния състав на Кардиф и кралицата Кени може още да не е изтрезнял, пък и техните фенове са обръгнали на загуби, така че очкавам Ливера да е със схемата - отпред за 0:0 (т.е. Керъл таран), а отзад - каквото стане, т.е. твърде вероятен ъндър.

Уека, доходна и успешна - понеже Колеца ни уби интригата в тази лига, аз се съсредоточавам в другата, без смените, където пък точно този кръг правим смените и за мен този кръг ще е определящ за финала, пък и там разликите са много малки.

Коментар

• Доста точни разсъждения от Банго.

Коментар

Working...
                                X