IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен Агуеро със сигурност ще е единия титулярен нападател. Нали постоянно ни натякват, че вкарва само на стадиона на Сити или в Лондон. Значи се очаква да направи силен мач Ако Манчини не реши да прави някакви експерименти с Тевез, другия нападател би трябвало да е Балотели, защото е в по-добра форма от Джеко
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честита Баба Марта и от мен. Много здраве преди всичко другото ще си дойде.
      Във фокуса ми са 2 мача от идващия уикенд:
      Ман Сити-Болтън, къдете се очаква голова фиеста. Интересно е най-вече кой ще играе в нападение, а оттам ще обере и точките. Както с Груйчо веднъж дискутирахме, в този отбор и в МЮ почти никога не е ясна схемата в нападение и кои ще са изпълнителите. Нападателите са почти равностойни: Агуеро 16гола и 6 асист.; Дзеко 13 и 5; Балотели 10 и 1. Интересно е че спрямо изиграните минути Балотели е с най- високо КПД, след това е Дзеко и последен е Агуеро. Другото биещо на очи, е че Балотели дори след последния мач където записа добри точки е притежаван само от 1,5% от играчите. Явно хората ги е страх от пореден червен картон или друг скандал и отстраняване. Ситуацията се заплита и с евентуална поява на Тевес в групата за мача. Най-вероятно обаче е Агуеро да е титуляр + Балотели. Поне последния мач беше така. Дзеко често влиза резерва и отбелязва, но едва ли ще е титуляр. Не вярвам и Манчо да пусне само Агуеро напред, макар че го е правил. Вие какво смятате?
      Тотнъм и Ман Ю е другия интересн мач. Двата отбора често правят зрелищни мачове с много голове и обрати. За Ман изобщо не ми е ясно кой ще играе напред. Ако Рууни е контузен, нищо чудно пак да са 2-те малки лайненца, които ако Тотнъм си организира защита ще се разхождат като мухи без глави и няма да имат много шанс. Въпреки неуспеха на тази схема преди седмица тренера е упорит като шотландска гайда и може пак да се пробва. Дали пък Сър-а няма да пусне Митко, с оглед че познава част от играчите на Тотнъм и е креативен. Нищо чудно и Рууни да оздравее и да е сам напред и с грозна игра да се дебне победа с 1:0, което се случва често в последните години.
      Ливърпул и Арсенал очаквам да спукат топката и да не падне повече от 1 гол в мача.
      Успех на всички!

Коментар

• Честита Баба Марта футболни гурота. Пожелавам ви крепко здраве и бистър ум.

Направихте ли трансферите за идният кръг? А капитаните избрахте ли?
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Сега пък и РвП май е с някаква треньорска контузия......

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Клевърли и Рууни са под съмнение за мача ни с Тотнъм.
            тоя клевърли от кога ви стана толкова важен, че дори и преди рунтавия го пишеш- и си толкова притеснен

рунтавия ще играе срещу пришпорените - не се вълнувай да не направиш някоя беля

мисля, че маните ще спечелят шипЪ тази година ...................... шити няма да издържат на напрежението, нямат толкова късмет като маните и не са толкова гъсти с ФА
            Last edited by X_Y; 01.03.2012, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              хайде готови сте, и аз набих вече уайлда, а вараианта да имаме еднакви отбори е доста малък, макар че 4-5 футбалерци гарамция ще се повтарят навсякъде
              И аз използвах моята. Дано не се повтори малшанса с контузиите - в последния кръг само 7 човека от отбора ми имаха някакви точки
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Клевърли и Рууни са под съмнение за мача ни с Тотнъм.

Коментар

хайде готови сте,
                  евала, груйче ...................... и на мен си изпратил л.с.

................... хубаво, че не си ме забравил

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  а вараианта да имаме еднакви отбори е доста малък, макар че 4-5 футбалерци гарамция ще се повтарят навсякъде
                  Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                  дано обаче не се окажем с еднакви отбори накрая...
                  ами предния път не се повтаряха отборите - очаквам и този път да не се повтарят

това е хубавото, че правим смени по едно и също време, и не могат да се копират отбори както николчо обича да прави
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• хайде готови сте, и аз набих вече уайлда, а вараианта да имаме еднакви отбори е доста малък, макар че 4-5 футбалерци гарамция ще се повтарят навсякъде
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз видях вече, няма нужда от лс
                      даже издумках картата
                      дано обаче не се окажем с еднакви отбори накрая...

Коментар

• за лигата без смените

тази седмица всеки който иска да може да направи смени чрез уайлд картата

трансферния прозорец затваря на 03.март.2012 в 13.30 часа бг тайм

================

груйчо, прати на всички по едно лично съобщение или мейл с горния текст за да няма после разбрали-недоразбрали

Коментар

• 1 точка бонус само.

Коментар

ами Кунчо го обмисляш, но рших,че няма смисъл да давам още 3 милки за играч, който носи толкова точки, колкото резервата Джеко, а и другия кръг Джеко ще е титуляр, освен ако Квазимодо не играе

ба-ту ме разочарова, но какво да го правя - мангал-капут, който никога повече няма да достигне формата си от този сезон. Същата работа като Керъл - дано свраките прилъжат пак някой баламурник да им даде 25-30 милки за него, лошото е, че ливера вече няма д се вържат

Цената на валенсия падна 3 пъти, а и аз го шитнах вече, кривото е, че пак няма готини скъпи футбалерци - тъкмо се надявах Рунтавия дбитък да е влязъл във форма и то пак тренерска контузия от алкохолното шотландче....
                            и сега к'во става???

6-7 месеца прави кинти , а губи точки и сега се оказа, че няма къде да ги похарчиш тези кинти

аз се бях нагласил да взема рунтавия, но щом николчо ще го взима , то тогава ще търся друго решение защото вземат ли да пускат и квазимодо в шитито то ротацията там ще адска и нападателите ще играят по едно полувреме в най-добрия случай

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                              Момчета, а дами могат ли да участват в турнирчето?
                              Естествено, че може но само след одобрение на FB профила ти от борда на директорите, а именно аз, Груеца и Марински.

Бъзикам се. Ако ти е интересно ще ти дам паролата да се джойнеш. Добре дошла.

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                                Момчета, а дами могат ли да участват в турнирчето?
                                турнира е само за тези които могат да напишат правилно ника си

ако си смениш ника и от "proect" го направиш "project" ............. тогава заповядай

Коментар

Working...
                                X