If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами Кунчо го обмисляш, но рших,че няма смисъл да давам още 3 милки за играч, който носи толкова точки, колкото резервата Джеко, а и другия кръг Джеко ще е титуляр, освен ако Квазимодо не играе
ба-ту ме разочарова, но какво да го правя - мангал-капут, който никога повече няма да достигне формата си от този сезон. Същата работа като Керъл - дано свраките прилъжат пак някой баламурник да им даде 25-30 милки за него, лошото е, че ливера вече няма д се вържат
Цената на валенсия падна 3 пъти, а и аз го шитнах вече, кривото е, че пак няма готини скъпи футбалерци - тъкмо се надявах Рунтавия дбитък да е влязъл във форма и то пак тренерска контузия от алкохолното шотландче....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Поредният слабичък кръг за мен. Не стига, че бях -4 за да разкарам резервата Шотън, а той взе че дори и направи асистенция. Сега сигурно ще вземе 1/2 точки бонус.
Поне ми върза с резервния вратар, което не е добре, защото ще се наложи да продавам Сьоренсен.
И откъм бонуси е зле положението. Реално мога да се надявам на 1 точка от РвП и Шварцер и 1/2 от Агуеро.
Сега е много важно Валенсиа да се възстанови за мача ни с Тотнъм, че вече му падна 2 пъти цената....
Груеца виждам, че е заложил на капитан Ба, което е логично. И аз много го обмислях, но в крайна сметка избрах The Kun. Слава богу, че няма пари да си го вземе, понеже наля в защита.
За другата лига сме 6 човека потвърдили за плащане и направили отбори - лудата крава, аз, полкича, марин, ГТ-то и Хаки, а Субзерото е направил отбор, но още не е казал дали е ок за платена лига? Чакам до понеделник и ви пускам мейл със сметка за превод - по 20 кинта на човек. Победителя взема всичко - съответно 120 или 140 (ако Зерото се включи) кинта. Смени на играчи са забранени, освен преди 27-ми кръг, когато може да се ползва уайлд карта (който иска). Вътрешните рокади на играчи и капитаните могат да се сменят преди всеки кръг. Успех.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
баш Тейлър е, щото не го знам дали ще играе, а съм взел сигурен защитник пак от свраките, просто щото залагам на сигурност. Валенсия ще го държа и този кръг - в следващия си заминава
Сега видях, че е написал че е сменил защитник. Дано не е Райън Тейлър, защото той ще играе.
Иначе няма значение на колко точки е. Никой не подценявам.
баш Тейлър е, щото не го знам дали ще играе, а съм взел сигурен защитник пак от свраките, просто щото залагам на сигурност. Валенсия ще го държа и този кръг - в следващия си заминава
Коментар