IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Какво е било снощи няма абсолютно нищо общо с това какво ще бъде. Ван Перси ще е титуляр.
    ама по крилото Засега ми е в титулярите, но мога и да го разкарам - ще видим.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Какво е било снощи няма абсолютно нищо общо с това какво ще бъде. Ван Перси ще е титуляр.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Шансът Робен да бие е дузпа, когато РвП играе е точно толкова голям, колкото аз да бия дузпа за Холадния на Европейското.
        Аз писах по-долу че шансът Ван Перси да остане резерва за сметка на Хунтелаар е също толкова голям, въпреки че снощи беше обратното, така че - ще видим!

Коментар

• Шансът Робен да бие е дузпа, когато РвП играе е точно толкова голям, колкото аз да бия дузпа за Холадния на Европейското.

Коментар

И аз се регнах, но само за да сме повече хора. Няма да имам време да играя сериозно, за това няма да е напари.

Капитан Робен.
            И тука да изтърве някоя дузпа и да те закопае ли?

Коментар

• И аз се регнах, но само за да сме повече хора. Няма да имам време да играя сериозно, за това няма да е напари.

Капитан Робен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Довечера ще се включа.
                Кога е крайният срок за правене на отборите?
                крайният срок е половин час преди началото на първия мач от турнира. Нарочно направихме цената 20 кинта, з ада има повече участници, аз лично бях за 50, но тогава щяхме да сме 3-4 човека, а засега са заявили участие 7 на 20 кинта, така че дори минаваме заветните 100 кинта на полкича
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                  ...от друга страна като си помисли човек, че става на въпрос за 20 кинта не си струва мисленето и отделяне на време за четене на правила
                  +1
                  Именно това ми е идеята,пък да видим дали тото-то ще излезе
                  Принципно съм калитар,така че... ще берат ядове другите участници
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    нещо не те виждам в лигата - включи ли се тук:
                    http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
                    код:82935-19109
                    Довечера ще се включа.
                    Кога е крайният срок за правене на отборите?
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Омръзна ми да го слушам Далглиш след всеки мач "The lads have done terrific job...Бла-бла-бла..." Дано клюките за Брендан Роджърс, или някой друг са верни... Поне ще изгони тия пръчки като Даунинг и подобни смешници...
                      Сега се надявам и останалата част от прокобата ми да се сбъдне и да има чистка започваща от:
                      Даунинг, малкия дето дори не му помня името, Адам, Шелви, Хендерсън, Енрике..
                      Силно се надявам поне 2-3 от гореизброените да ги няма още от лятото, макар че се съмнявам да се получи. По-вероятно е Роджърс да доведе 3-4 нови и старите да седнат на пейката да си взимат заплатата

Коментар

Да,включи ме!
                        Добре поне,че има доста време между етапите в елиминациите,че иначе щеше да ми е тегаво...

нещо не те виждам в лигата - включи ли се тук:
                        http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
                        код:82935-19109

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                          смени могат да се правят всеки ден ....................... някой играч ако не ти хареса как са го точкували можеш да го смениш с резерва преди да е изтекал кръга, но и не трябва да си е изиграл мача .............................. така, че всеки ден се правят смени за който желае

..................... но си прочети правилата и си прецени сам дали да се включиш

от друга страна като си помисли човек, че става на въпрос за 20 кинта не си струва мисленето и отделяне на време за четене на правила ..................... в този дух на мисли и аз ще се включа ........................ ако не е станало много късно, де
                          ами уелкъм - да ти пращам ли сметката или си я имаш от преди

Коментар

Да,включи ме!
                            Добре поне,че има доста време между етапите в елиминациите,че иначе щеше да ми е тегаво...
                            смени могат да се правят всеки ден ....................... някой играч ако не ти хареса как са го точкували можеш да го смениш с резерва преди да е изтекал кръга, но и не трябва да си е изиграл мача .............................. така, че всеки ден се правят смени за който желае

..................... но си прочети правилата и си прецени сам дали да се включиш

от друга страна като си помисли човек, че става на въпрос за 20 кинта не си струва мисленето и отделяне на време за четене на правила ..................... в този дух на мисли и аз ще се включа ........................ ако не е станало много късно, де
                            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                              я , сметни пак печалбата ......................... че сега като някой сервитьор си я сметнал
                              с включения залог е точно толкова
                              струва ми се, че и ти си в отбора на тези които смятат, че може да има спад над 100%
                              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

ами добре дошъл си, но няма как да е без смени - просто половината отбори отпадат след 3 кръга, после пак половината отпадат и т.н. И аз си мислех за лига без смени, но не е възможно за този формат. Виж за фентъзо догосина в Шипчето - може
                                Сега ще пусна сметката на останалите на лична, за да напарвят преводи, да те включвам ли и теб?
                                Да,включи ме!
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X