IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Аз също желая да се включа в платената на по 20лв ,като молбата ми е да бъде без смени,че нямам много време да следя нещата...
    Не съм чел все още условията на лигата,така че ако нещо се бъркам предварително се извинявам
    ами добре дошъл си, но няма как да е без смени - просто половината отбори отпадат след 3 кръга, после пак половината отпадат и т.н. И аз си мислех за лига без смени, но не е възможно за този формат. Виж за фентъзо догосина в Шипчето - може
    Сега ще пусна сметката на останалите на лична, за да напарвят преводи, да те включвам ли и теб?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      вече сме 13 парчета в лигата - бързо да се включва още някой, че с тази фатална бройка

Дотук и петимата, които обявихме, че сме ок и с платена лига:

1. Грую
      2. ГТ
      3. Hakkinen
      4. marinbg
      5.weekend stars

сме се включили, т.е. ако го пуснам на 20 кинта, колкото смятам да го пуснем, то печалабат за победителя е 100 кинта - стига за една вечеря, така че си е стимул за заиграване. Има ли други желаещи за платена - фрий лигата така или иначе ще си я има или да пускам сметката на желаещите до момента, ако няма отказали се и от тях или пък да имат някакви забележки?
      Аз също желая да се включа в платената на по 20лв ,като молбата ми е да бъде без смени,че нямам много време да следя нещата...
      Не съм чел все още условията на лигата,така че ако нещо се бъркам предварително се извинявам
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
        я , сметни пак печалбата ......................... че сега като някой сервитьор си я сметнал
        с включения залог е точно толкова
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

1. Грую
          2. ГТ
          3. Hakkinen
          4. marinbg
          5.weekend stars

сме се включили, т.е. ако го пуснам на 20 кинта, колкото смятам да го пуснем, то печалабат за победителя е 100 кинта
          я , сметни пак печалбата ......................... че сега като някой сервитьор си я сметнал
          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Аз съм окей да си премерим силите с останалите четирима желаещи на по 20 лв
            И аз..

Коментар

• Груец, мисли на кой да заложим някакви пари за европейски, знаеш къде.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

вече сме 13 парчета в лигата - бързо да се включва още някой, че с тази фатална бройка

1. Грую
                2. ГТ
                3. Hakkinen
                4. marinbg
                5.weekend stars

сме се включили, т.е. ако го пуснам на 20 кинта, колкото смятам да го пуснем, то печалабат за победителя е 100 кинта - стига за една вечеря, така че си е стимул за заиграване. Има ли други желаещи за платена - фрий лигата така или иначе ще си я има или да пускам сметката на желаещите до момента, ако няма отказали се и от тях или пък да имат някакви забележки?
                Мисля да използвам този аргумент за да убедя приятелката ми да изгледа няколко мача от първенството
                Аз съм окей да си премерим силите с останалите четирима желаещи на по 20 лв
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• вече сме 13 парчета в лигата - бързо да се включва още някой, че с тази фатална бройка

1. Грую
                  2. ГТ
                  3. Hakkinen
                  4. marinbg
                  5.weekend stars

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    И аз се включих. До момента сме 6
                    9
                    Life won't wait for you.

Коментар

• И аз се включих. До момента сме 6
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Привет и от мен!
                        И аз се аднах в Лигата!

Коментар

• Присъединих се и аз в лигата за европейското

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                            обиждаш ме с тези две втори места ......................... имам цели 4 втори места

в лигата без смени съм след теб

на седмична база съм след хаки

в платената на инвестора съм втори след кюстендилския представител

в цялата лига на инвестора съм пак втори и пак след столичанина от кюстендилско

4 калъфки в един сезон дори и евроидиота на Републиката не е постигал ................ смятай колко съм напред
                            Attached Files
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Така, ето и новото фентъзи за Аврупа чемпиъншип:

http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
                              код:82935-19109

Засега д се запишат всички, които искат да играят, а в последствие ще се разберем дали да има и платена версия, за която сме ок за момента цели 5 човека

Натиках се!
                              Вътре съм!

Коментар

• Така, ето и новото фентъзи за Аврупа чемпиъншип:

http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
                                код:82935-19109

Засега д се запишат всички, които искат да играят, а в последствие ще се разберем дали да има и платена версия, за която сме ок за момента цели 5 човека

Коментар

Working...
                                X