If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
що бе, може и да вкара суарез - между другото, ако бяхте запазили Торес+Суарез и бяхте взели някое креативно халфче, а не Адам, даунинг и Хендерсън, мисля, че спокойно можехте да сте в топ 3 и да се борите за нещо различно от карлинг къп. даже се чудя кой е по-голяма издънка- Каръл в ливера или Торес в челси?
да бяха взели Артета и щяха да са в топ 4
Венгер го взе за 10 милки ................. без пари ........................ но трябва и акъл
друго си е да се изхвърлиш като чикия на асфалт с 35 милки за керъл, 10 милки за адам, 20 милки за даунинг, 18 милки за хендерсън и т.н.
aбе как да ти кажа - Синклеър с изпусната дузпа (от тук губя 7 точки, гаранция щеше да има и бонус 1-2 или 3 точки), объркана смяна на вратар (ворм с 9, а хабзито с 2 - от тук също губя 7 точки), най-добрият ми защитник - контузен, Кунка Агуерова, с едва 54 минути игра - ами аз виждам към 20 загубени точки, за сметка на 8 точки от Мойсейчо, някакси късмета ми е с обртен знак
груец, пак извади късмет с тоя мамун моузес в оная лига
дано перси да изтърве дузпа и да щипне ред кард!!!
пфууу, и предния кръг късмет и тоя късмет, не щеш да се даваш....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
груец, пак извади късмет с тоя мамун моузес в оная лига
дано перси да изтърве дузпа и да щипне ред кард!!!
пфууу, и предния кръг късмет и тоя късмет, не щеш да се даваш....
абе това ми е много странно, като кажат: ми нямаше как да го задържим - та ливера са в пъти в по-голям отбор от челси във всяко едно отношение? Все си мисля, че спокойно можеха да му дадат някое левче, да му сложат в договора, че няма да му правят спънки, ако не спечелят нищо до 2-3 години и т.н., ама според мен в мърсисайд се полакомиха и за кинтата, щото 50 милки са си много пара как и да го погледнеш. Дори и да бяха продали Торес, спокойно можеха да вземат нещо по-кадърно от Керъл и подобие на Торес, т.е. лек напдател, за да направят двойка със Суарез. Абе изобщо много смотана трансферна политика, а можеше много добре да се използват кинтите....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
що бе, може и да вкара суарез - между другото, ако бяхте запазили Торес+Суарез и бяхте взели някое креативно халфче, а не Адам, даунинг и Хендерсън, мисля, че спокойно можехте да сте в топ 3 и да се борите за нещо различно от карлинг къп. даже се чудя кой е по-голяма издънка- Каръл в ливера или Торес в челси?
Торес нямаше как да бъде запазен. Просто той самия искаше трансфера в Челси и беше безсмислено да го задържаме насила. Ако е знаел какъв сезон му предстои, може би щеше да размисли А това за креативните халфове си го говорим с Греъм отдавна. Необяснима трансферна политика - парите от Торес да се налеят в едно нищо... чувствам се все едно сме си купили хдПАТ-ки по 50 бона
В интерес на истината халфовата ни линия нямаше да изглежда по този трагикомичен начин, ако не беше тежката контузия на Лукас и постоянните проблеми на Стиви Джи, но не може да се разчита само на двама играчи, а като дойде време някой да ги замести, положението да става тежко. След Чаби Алонсо не сме имали силен плеймейкър, а според мен такъв играч би трябвало да е основната трансферна цел преди новия сезон... по възможност да не е британец и да струва под 30 млн. паунда
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Евертън са от най-зашитите отбори в Премиършип, а нашите са от най-некадърните в нападение.... не ми се вярва да има повече от 1 гол в този мач
Никакви голове за РвП, Арсенал ще бият с голове на Жервиньо и Саня!
Така ще запазя първото място за кръга, защото надали някой ги е включил в състава си
Именно поради същата логика не взех Суарез, но пък в тези дебита нищо не се знае. На този етап важното е РвП да вкара 2 гола и даде 2 аситенции.
Никакви голове за РвП, Арсенал ще бият с голове на Жервиньо и Саня!
Така ще запазя първото място за кръга, защото надали някой ги е включил в състава си
Аз за пореден път омотавам капитаните, хем си казах, че ще е Рунтавото и накрая след толкова много мислене реших пак да е със сърцето, не с разума и ... сега Груеца може да се радва... Треньорът на Ливерпул иска с трици маймуни да лови, но не му се отдава. Докато не направи свястна средна линия тоя отбор е ебати смешката.. Суарез е супер, лошото е че май пасове може да дава само Рейна...
+1
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар