IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aбе как да ти кажа - Синклеър с изпусната дузпа (от тук губя 7 точки, гаранция щеше да има и бонус 1-2 или 3 точки), объркана смяна на вратар (ворм с 9, а хабзито с 2 - от тук също губя 7 точки), най-добрият ми защитник - контузен, Кунка Агуерова, с едва 54 минути игра - ами аз виждам към 20 загубени точки, за сметка на 8 точки от Мойсейчо, някакси късмета ми е с обртен знак
    ааайде сега груец, аз като съм нуб и ти съвсем за мезе ме взе

синклер и аз го имам, и 1000 точки да беше донесъл не први разлика
    вратаря ти не е объркам ами сам си си го сложил така очаквайки победа на шити (логична) а Ал-Хабси имаше по лесен мач
    най-добрия ти защитник също е късмет че е контузен щото ако не беше щеше да играе вместо колкиър (или както там се чете) и щеше да си не с 9 ами с 2 точки от там така както махна вратаря на суонзи така щеше да махнеш и защитника
    кунката и аз го имам - и той не прави разлика
    една от малкото разлики между нас - Моузес, ти носи точките които реално се усещат

Коментар

• а за Доростол и Луи Айер и аз се сетих, ама късно. Честита стогодишнина, Полкич - финал за купата ви желая, срещу шампиона, че да можете да игарете в Европа и догодина ви чакаме в А.

Стадиона в Коматево на мястото на стария ли ще е или на друго място?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ще ме прощаваш, ама основният им играч е Ибату, после Тиотету, Гутиерезът, Симпсонката и тогава чак иде райънчо, поне за мен. та ако нямаше нкой от тия - може би, ама с Бен Арфа примерно вместо Тейлър, не виждам каква ще е разликата. Иначе успех с РВП-то, на мен ми е капитан в другата лига, така че съм ок да вкрава голове

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Какво ти става бе Груец? Спрял си да мислиш ли бе братчето ми.

Тейлър е основен играч в отбора на Нюкасъл лидер, капитан и изключително работлив. Освен това помага много и за организирането на игра. Именно поради тази причина очаквам свраките да бъдат доста неорганизирани без него. Това е.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

полкич, много се палиш - само питам. навсякъде беше известно, че Черно море е най-стария клуб в Бг, даже сега гледам в уикито, че те пък претендират за 1909, та затова и ми е интересна тази кампания, която се поде, че Ботев е най-страия. принципно ми е все тая кой е най-стария, а и уважавам публиката ви (макар да не знам що се чорбеете толкова- най-голяма фракция на чорбата май е пловдивската Торсида), така че спорът просто ми е интересен.
          изобщо не се паля, а просто ти обяснявам

БОТЕВ е създаден с това име което е сега, но на няколко пъти променяно от комунистите, но цяла България винаги ни е казвала БОТЕВ Пловдив и Ботевисти, агитката винаги е скандирала БОТЕВ, БОТЕВ през 22-23те години през които бяхме Тракия Пловдив; мачовете винаги са ни започвали с изпълнение на
          "Тих бял Дунав се вълнува,
          весело шуми - бум
          и БОТЕВ гордо плува
          над златни вълни.."

сега черно море е друга бира ..................... същата история я изкопираха и буферите от лайнута

взимат, че други отбори са създадени по-рано и уж са се обединили и от няколко обединения са се пръкнали те

нали правиш разлика, че БОТЕВ, славия, левски се създават с тези имена и така си я карат цялата история, а други отборчета са се обединявали хиляди пъти и си доказват историята с "родословно дърво"

да , БОТЕВ не е първия създаден клуб в България, но сме на 100 години

преди БОТЕВ е имало и други клубове както в Пловдив, така и в София , Варна, Русе, Силистра и другаде

но ние имаме 100 годишна история, а онези клубове които ги е имало преди нас вече ги няма

не знам дали схващаш тънката разлика

никой не казва, че ние сме измислили топката, играта, правилата и т.н.

клуба е на 100 години и толкова

черно море защо не честваха 100 години преди 3 години ........................ или ТИМ няма кинти тогава за тържество

груйче, най-стария създаден клуб в България мисля, че беше в силистра ---> За рождена дата на силистренския футболен клуб се смята 1902 г.

а има данни, че още преди началото на 20-и век е имало футбол в силистра ( някъде около 1898 година ако не се лъжа) --- бил е много развит град благодарение на река Дунав навремето и речното плаване по реката
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Какво ти става бе Груец? Спрял си да мислиш ли бе братчето ми.

Тейлър е основен играч в отбора на Нюкасъл лидер, капитан и изключително работлив. Освен това помага много и за организирането на игра. Именно поради тази причина очаквам свраките да бъдат доста неорганизирани без него. Това е.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            чак пък да се ебавам - 5.4 за заяитник, дет играе като полузащитник е супер, ама ако игаре постоянно, иначе е загуба на кинта. А и какво те ебе полузащитник за играта на нападател на противниковия отбор - сериозно питам?
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• полкич, много се палиш - само питам. навсякъде беше известно, че Черно море е най-стария клуб в Бг, даже сега гледам в уикито, че те пък претендират за 1909, та затова и ми е интересна тази кампания, която се поде, че Ботев е най-страия. принципно ми е все тая кой е най-стария, а и уважавам публиката ви (макар да не знам що се чорбеете толкова- най-голяма фракция на чорбата май е пловдивската Торсида), така че спорът просто ми е интересен.

Коментар

• чак пък да се ебавам - 5.4 за заяитник, дет играе като полузащитник е супер, ама ако игаре постоянно, иначе е загуба на кинта. А и какво те ебе полузащитник за играта на нападател на противниковия отбор - сериозно питам?
                Ебаваш ли се бе Груец? Тейлър съм сложил заради асистенциите, а не заради чистите мрежи. On top of that и РвП ми е капитан за това е много важно да достави.

Коментар

Абе, мани, и при вас е яко избиване на комплекси. Кога разбрахте, че ставате на 100 години? Че едно време бяхте май малко по-младички
                  абе ти луд ли си???

никой никога не е оспорвал годината на създаване

вземи емблемата на клуба от преди 30 години когато Партията ни прекръсти на Тракия Пловдив и ще видиш, че пише 1912 ................... партийни велможи дали щаха да го позволят това, ако не беше истина

СМЕНИХА НИ ИМЕТО НА ОТБОРА КОГАТО СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ 1967 година, НО ГОДИНА НА ОСНОВАВАНЕ НЯМАШЕ КАК ДА Я СМЕНЯТ

славия не го оспорва този факт ................. дори напротив -> помогнаха ни с някои документи за да се попълни нашата история, и батков от твоя уефски не е казал една дума срещу дата на основаване на БОТЕВ

ДЯДОТО НА тодор батков Е ЕДИН ОТ ОСНОВАТЕЛИТЕ НА БОТЕВ ПРЕЗ 1912 ГОДИНА

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  то и Локото видяха от вас и те свалиха 10 години надолу
                  за циганите е нормално да се прекръстят няколко пъти

преди 5-6 години честваха официално 70 години, а миналата година честваха 85 годишнина .................... 5 години ги смятат за 15 , а след още 2 петилетки ще станат по-стар клуб и от нас

Коментар

добре, де, тебе това как те грее - ти нали имаш Тейлър
                    Ебаваш ли се бе Груец? Тейлър съм сложил заради асистенциите, а не заради чистите мрежи. On top of that и РвП ми е капитан за това е много важно да достави.

Коментар

добре, де, тебе това как те грее - ти нали имаш Тейлър
                      ОСТАВИ ГО ТЕЙЛЪР

гледай твия уефски, че пак е в тото скандал въпреки, че легнахте на турци под ножа

преди 2 седмици в контрола с вас пак имаше нерегламентирани залози

http://www.dnes.bg/sport/2012/02/22/...no-toto.152090

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2728116

вчера пак сте наливали милиони за оувър

Сътрудник на ФИФА в борбата с "черно тото": Мачът Монтана - Левски е подозрителен

Коментар

• Абе, мани, и при вас е яко избиване на комплекси. Кога разбрахте, че ставате на 100 години? Че едно време бяхте май малко по-младички то и Локото видяха от вас и те свалиха 10 години надолу Наш Борат и той пробва да ни изкара, че сме през 1911, но явно при нас комплексите са по-малко и не хвана дикиш - утре чекам чорбата да докажат, че като отбор на армията, ги има още от времето на Аспарух или поне Крум, дето резнал тиквата на Никифор и рекъл - ритайте бре мискини, като нема алкохол, че изкорених лозята, ай търчете по полето около Плиска с никифоровата кратуна

П.С. Честит юбилей, щом го чествате сега, аз не съм бил орден тогава, че да оспорвам
                        Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                        не

залата е за 500 човека и повече от половината е за официални лица и гости, а хиляди ще искат да влезнат...

това е груйчо

100 години БОТЕВ ПЛОВДИВ

ФАКТ...

Коментар

• добре, де, тебе това как те грее - ти нали имаш Тейлър
                          Райън Тейлър си е написал в туитъра, че няма да играе довечера. Дано е вярно и РвП се разшие.

Коментар

• [=Nikola;1059230775]Райън Тейлър си е написал в туитъра, че няма да играе довечера. Дано е вярно и РвП се разшие.[/QUOTE]

супер, че няма да играе

няма значение дали ван Перси ще вкара ................... важното е АРСЕНАЛ да вземе 3 точки, ако ще и с половин гол да ги бием...

go gunners

Коментар

• Райън Тейлър си е написал в туитъра, че няма да играе довечера. Дано е вярно и РвП се разшие.
                              Last edited by Nikola; 12.03.2012, 20:36.

Коментар

полкич, ти не празнуваш ли 100-годишнината, бре серсемин
                                не

залата е за 500 човека и повече от половината е за официални лица и гости, а хиляди ще искат да влезнат...

това е груйчо

100 години БОТЕВ ПЛОВДИВ

ФАКТ...

Коментар

Working...
                                X