IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спазвай добрия тон Полкич. В нито един момент не съм те обидил.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      на всички ще им се наложи да изгубят по 5 минути, за да се регнат в новата лига
      5 минути за да се регнат в лигата им трябват само на дебилите ............................. на нормален човек не са му необходими повече от 5 секунди за copy/paste
      вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Много смислен пост Груйче. Евала.

Ако Полкича се откаже ще взема неговото място, за да не се разваля структурата на нагръдния фонд. Няма да имам време да мениджирам отбора си адекватно, така че знам че няма да имам шанс за първото място, но поне ще запълна мястото.

@ Полки

И такива изказвания " до петък не получа ли код за отделна лига на лични " са много не на място. Голямо важно, като няма да играеш. Сигурен съм, че всички ще го преживеят много тежко. Идеята на всички тези игри да се забавляваме, а ти винаги намираш начин да създадеш някаква драма, с което разваляш кефа на другите участници. Не стига, че Груеца е отделил от времето си за да организира цялото нещо, пък сега и претенции. Все пак полкич не всички имат твоето свободно време.

Коментар

• Виж сега, полкич, принципно сме в демокрация и решенията се вземат от мнозинството, така че аз си чакам 4 вота в едната или другата посока, за да направя или не нова лига - нали се сещаш, че както на теб ти създава дискомфорт да следиш всички участници, така пък на всички ще им се наложи да изгубят по 5 минути, за да се регнат в новата лига, т.е. при всички положения е дискомфорт за някого, затова и го подлагам на гласуване. В момента сме 7 човека, защото и уикенд старс ми е превел кинтите. Ако се отказваш, ще ти върна парите по същата сметка, от която съм ги получил, макар да смятам решението ти в такъв случай за глупаво, но все пак всеки има право да изразява свободно волята си. В тази лига сме за тръпката и закачките - едва ли някой ще си оправи живота със 100 кинта, така че ако не ти носи фън и те напряга - решението си е твое... За мен си достаен опонент (както и Колеца, все пак той е най-многократен победител), но никого не карам да върши нищо насила.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Идеално.

Значи, ако Полкича не играе и аз ще се пусна в лигата за парите. На мен лично ми е все едно в каква лига ще играем. Каквото реши мнозинството.

Коментар

корекция - вече всички са ми превели по една стамболовка, така че победителя взема 140 кинта. Последно, искате ли нова лига само за 7-те участника или не? Дотук полкича иска, марин и аз - не, печели мнозинство от 4 човека.
              изредил си 6 имена, а си писал 140 кинта .................. как стана така ?!?!??!?

================================================== ================

вижте там ще си гласувате ли или нещо друго ще правите, но аз държа да има отделна лига за да мога да следя преките конкуренти, а не да се чудя този ник на кой беше и ника му в платената лига ли е или е в неплатената играе

ако няма отделна лига за платилите си таксата и всичките участници на инвестора ако са в една лига --->>> тогава аз няма да участвам в платената лига и ще си остана включен само в общата лига на инвестора

груйчо, каквото си решите -> това си правете ................ до петък не получа ли код за отделна лига на лични ........................ не ме брой между 7-те платени участника

Коментар

Така, до момента съм получил преводи от:
                1.Марин
                2.хаки
                3. ГТ
                4. муси
                5. Полки
                6. И аз, естествено
                Само уикенд старс още не ми е превел от пожелалитв да се включат и в платената, но все пак се събрахме за лига - да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?
                корекция - вече всички са ми превели по една стамболовка, така че победителя взема 140 кинта. Последно, искате ли нова лига само за 7-те участника или не? Дотук полкича иска, марин и аз - не, печели мнозинство от 4 човека.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

само глупавите са безстрашни, Колец Включи се бре, серсемин или те е страх да заложиш ореола си на първенец за момента
                  Именно Груец. Загубата на ореолът е много по-болезнена от парите.

Коментар

само глупавите са безстрашни, Колец Включи се бре, серсемин или те е страх да заложиш ореола си на първенец за момента
                    не го карай -> няма да се съгласи .............................. груйчо, столичанина от кюстендилско не си е платил на неговия сайт да му подсказват кои играчи да привлича и знае, че разчитайки на себе си няма шанс срещу теб
                    Last edited by JackDaniels; 04.06.2012, 14:45.

Коментар

да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?
                      задължително направи отделна лига и изпрати кода на лични на платилите си такса

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Ами.

Аз съм безстрашен, просто не ми е интересно това първнство и не ми се следят отборите.

Коментар

• Ами.

Аз съм безстрашен, просто не ми е интересно това първнство и не ми се следят отборите.

Коментар

Така, до момента съм получил преводи от:
                            1.Марин
                            2.хаки
                            3. ГТ
                            4. муси
                            5. Полки
                            6. И аз, естествено
                            Само уикенд старс още не ми е превел от пожелалитв да се включат и в платената, но все пак се събрахме за лига - да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?
                            Остави си го така, Груец, няма сми да си губиш времето.. Така или иначе победителят взима пота..
                            Никола се уплаши!...

Коментар

• Така, до момента съм получил преводи от:
                              1.Марин
                              2.хаки
                              3. ГТ
                              4. муси
                              5. Полки
                              6. И аз, естествено

Коментар

ама по крилото Засега ми е в титулярите, но мога и да го разкарам - ще видим.
                                И аз това писах. Ама в мача с нас се видя, че там чеп за зеле не става!
                                Зависи треньора какво избере като тактика. Според мен 100% ще играят 4-5-1.
                                Халфовете им като гледаш да се чудиш кой да изкараш: Снайдер, Робен, Ван Дер Ваарт, Кайт (дърво ама добре играе в национала). Вчера и Афелай показа добра игра. Като добавиш и 2ма дефанзивни Ван Бомел и Найджъл Де Йонг...
                                Въпроса е и кой ще избере отпред! Хунтелаар е голмайстор на квалификациите, "тежък център", докато Ван Перси е по-бърз и е идеален за игра на контраатаки, ама дали ще имат такава възможност?!?

Коментар

Working...
                                X