Спазвай добрия тон Полкич. В нито един момент не съм те обидил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена всички ще им се наложи да изгубят по 5 минути, за да се регнат в новата лигавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Много смислен пост Груйче. Евала.
Ако Полкича се откаже ще взема неговото място, за да не се разваля структурата на нагръдния фонд. Няма да имам време да мениджирам отбора си адекватно, така че знам че няма да имам шанс за първото място, но поне ще запълна мястото.
@ Полки
И такива изказвания " до петък не получа ли код за отделна лига на лични " са много не на място. Голямо важно, като няма да играеш. Сигурен съм, че всички ще го преживеят много тежко. Идеята на всички тези игри да се забавляваме, а ти винаги намираш начин да създадеш някаква драма, с което разваляш кефа на другите участници. Не стига, че Груеца е отделил от времето си за да организира цялото нещо, пък сега и претенции. Все пак полкич не всички имат твоето свободно време.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Виж сега, полкич, принципно сме в демокрация и решенията се вземат от мнозинството, така че аз си чакам 4 вота в едната или другата посока, за да направя или не нова лига - нали се сещаш, че както на теб ти създава дискомфорт да следиш всички участници, така пък на всички ще им се наложи да изгубят по 5 минути, за да се регнат в новата лига, т.е. при всички положения е дискомфорт за някого, затова и го подлагам на гласуване. В момента сме 7 човека, защото и уикенд старс ми е превел кинтите. Ако се отказваш, ще ти върна парите по същата сметка, от която съм ги получил, макар да смятам решението ти в такъв случай за глупаво, но все пак всеки има право да изразява свободно волята си. В тази лига сме за тръпката и закачките - едва ли някой ще си оправи живота със 100 кинта, така че ако не ти носи фън и те напряга - решението си е твое... За мен си достаен опонент (както и Колеца, все пак той е най-многократен победител), но никого не карам да върши нищо насила.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекорекция - вече всички са ми превели по една стамболовка, така че победителя взема 140 кинта. Последно, искате ли нова лига само за 7-те участника или не? Дотук полкича иска, марин и аз - не, печели мнозинство от 4 човека.
================================================== ================
вижте там ще си гласувате ли или нещо друго ще правите, но аз държа да има отделна лига за да мога да следя преките конкуренти, а не да се чудя този ник на кой беше и ника му в платената лига ли е или е в неплатената играе
ако няма отделна лига за платилите си таксата и всичките участници на инвестора ако са в една лига --->>> тогава аз няма да участвам в платената лига и ще си остана включен само в общата лига на инвестора
груйчо, каквото си решите -> това си правете ................ до петък не получа ли код за отделна лига на лични ........................ не ме брой между 7-те платени участникавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака, до момента съм получил преводи от:
1.Марин
2.хаки
3. ГТ
4. муси
5. Полки
6. И аз, естествено
Само уикенд старс още не ми е превел от пожелалитв да се включат и в платената, но все пак се събрахме за лига - да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесамо глупавите са безстрашни, КолецВключи се бре, серсемин или те е страх да заложиш ореола си на първенец за момента
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесамо глупавите са безстрашни, КолецВключи се бре, серсемин или те е страх да заложиш ореола си на първенец за момента
Last edited by JackDaniels; 04.06.2012, 14:45.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАми.
Аз съм безстрашен, просто не ми е интересно това първнство и не ми се следят отборите.Включи се бре, серсемин или те е страх да заложиш ореола си на първенец за момента
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака, до момента съм получил преводи от:
1.Марин
2.хаки
3. ГТ
4. муси
5. Полки
6. И аз, естествено
Само уикенд старс още не ми е превел от пожелалитв да се включат и в платената, но все пак се събрахме за лига - да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?
Никола се уплаши!...
Коментар
-
Така, до момента съм получил преводи от:
1.Марин
2.хаки
3. ГТ
4. муси
5. Полки
6. И аз, естествено
Само уикенд старс още не ми е превел от пожелалитв да се включат и в платената, но все пак се събрахме за лига - да правя ли отделна, само за платените и да ви пратя кода на лични, или да си оставя нещата така, само с една лига, пък ние ще си се знаем?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеама по крилотоЗасега ми е в титулярите, но мога и да го разкарам - ще видим.
Зависи треньора какво избере като тактика. Според мен 100% ще играят 4-5-1.
Халфовете им като гледаш да се чудиш кой да изкараш: Снайдер, Робен, Ван Дер Ваарт, Кайт (дърво ама добре играе в национала). Вчера и Афелай показа добра игра. Като добавиш и 2ма дефанзивни Ван Бомел и Найджъл Де Йонг...
Въпроса е и кой ще избере отпред! Хунтелаар е голмайстор на квалификациите, "тежък център", докато Ван Перси е по-бърз и е идеален за игра на контраатаки, ама дали ще имат такава възможност?!?
Коментар
Коментар