IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Много е скъп РвП....
    Явно и ти го имаш...
    Да вкара 2 гола,пък нека е скъп...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Направихте ли съставите, че на мен персийчето ми е голямата въпросителна, а е бая кинтаж дали да не взема да го разкарам? Първият кръг ще е тотална лотария - дано да съм уцелил титулярите
      Много е скъп РвП....
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Току що наредих състава ....... Взех Перси,макар цял сезон в Англия да не си го купих,защото не го харесвам ........ Остава да измисля капитана,но вероятно ще заложа на другия ми нападател,а кой е той не казвам

Коментар

• Направихте ли съставите, че на мен персийчето ми е голямата въпросителна, а е бая кинтаж дали да не взема да го разкарам? Първият кръг ще е тотална лотария - дано да съм уцелил титулярите
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• МНОГО СИ ТЪП, КОЛЕ

http://vbox7.com/play:210e3e39

SOS

Sливата си
            Остава
            Sлива

и

Sелянина си
            Oстава
            Sелянин
            Last edited by JackDaniels; 08.06.2012, 01:34.
            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

Не естествено. Имах в предвид полкича..
              OK

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Това се чудя как да го тълкувам...
                Надявам се не съм обидил никого тук, в това число и теб.
                Не естествено. Имах в предвид полкича..

Коментар

Колеца се е объркал, според мен, и е искал да отговори на полкича, вероятно, че нали си имат закачка

така вече сме 2:3, т.е. още един глас за отделна лига от Хаки или уикенд старс и ви пускам кода на лични.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

:

В лигата на инвестора от сега ти казвам, че няма да участвам, ако ти играеш, така че спокойно. .

Коментар

• Аз също искам да сме в отделна лига само платените.

Нямам нищо против да участвам и в другата като отбора и всичко останало ще е едно и също,но при мнго участници се размиват резултатите,а все пак те са основата,на която ще се бъзикаме един друг
                      Only God Can Judge me...

Коментар

Много смислен пост Груйче. Евала.

Ако Полкича се откаже ще взема неговото място, за да не се разваля структурата на нагръдния фонд. Няма да имам време да мениджирам отбора си адекватно, така че знам че няма да имам шанс за първото място, но поне ще запълна мястото.

@ Полки

И такива изказвания " до петък не получа ли код за отделна лига на лични " са много не на място. Голямо важно, като няма да играеш. Сигурен съм, че всички ще го преживеят много тежко. Идеята на всички тези игри да се забавляваме, а ти винаги намираш начин да създадеш някаква драма, с което разваляш кефа на другите участници. Не стига, че Груеца е отделил от времето си за да организира цялото нещо, пък сега и претенции. Все пак полкич не всички имат твоето свободно време.

столичанино от кюстендилско, само преди месец писа как не искаш да си в една лига с мен и как никога за напред няма да се включиш в лига в която съм и аз, защото си имал принципи ............................... а само месец по-късно си на мнение за единна лига в която съм аз........................ столичанино в повече, както не веднъж си показвал -> мненията ти са от ден до пладне

за разлика от теб, "столичанино", това е моето решение и то няма да се промени:

- ако има една обща лига на инвестора ще участвам без залог в нея
                        - ако има отделна лига само за участници участващи със залог -> ще се включа с 20 кинта в нея

кюстендилецо, има ли нещо което не ти е ясно???

аз си имам определени изисквания и ако те не са на лице -> тогава няма да участвам ................ това е мой избор и решение

не държа на всяка цена да играя за пари и мен наградният фонд не ме интересува

пак ти казвам, , възпитания човек не се меси в неща които не го касаят -> не си се записал в платената лига и нямаш право нито на мнение , нито на глас...

не знам по какъв начин да ти го напиша за да разбереш за "к'во иде реч", кюстендилски...
                        Last edited by JackDaniels; 08.06.2012, 01:38.

Коментар

На мен лично ми е все тая дали ще има отделна лига за комарджиите.
                          Но, с цел да си спестя четенето на обиди през следващия месец, предлагам такава все пак да бъде създадена.

А Никола пак може да се включи - така и така ще бъде обвинен в копиране, нека поне му е интересно.
                          добре, до тук сме 2:2, както казах и преди мнозинство от 4 печели, т.е. чакам Хаки, уикенд старс и муси да си кажат мнението.

Коментар

• :
                            Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            А Никола пак може да се включи - така и така ще бъде обвинен в копиране, нека поне му е интересно.
                            В лигата на инвестора от сега ти казвам, че няма да участвам, ако ти играеш, така че спокойно. Имаш някакъв далечен шанс да станеш първи, но да видим какво ще кажат Груеца и Марин по въпроса. Според мен и двамата са с по-добри шансове от теб за първото място.

Коментар

• На мен лично ми е все тая дали ще има отделна лига за комарджиите.
                              Но, с цел да си спестя четенето на обиди през следващия месец, предлагам такава все пак да бъде създадена.

Коментар

Спазвай добрия тон Полкич. В нито един момент не съм те обидил.
                                SOS

Коментар

Working...
                                X