IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Take it easy Груйче.

Последно ще има ли отделна платена лига или ще си е само една.
    ще има, мнозинството така реши и трябваше да направя нова
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      баси, писна ми да си прекроявам състава, заради евентуални контузии - Акинфеев, Чорлука, сега пък Евра и Бензема. Най-вероятно и четиримата ще играят, но не мога да рискувам толкова
      Take it easy Груйче.

Последно ще има ли отделна платена лига или ще си е само една.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• баси, писна ми да си прекроявам състава, заради евентуални контузии - Акинфеев, Чорлука, сега пък Евра и Бензема. Най-вероятно и четиримата ще играят, но не мога да рискувам толкова
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колеца се е объркал, според мен, и е искал да отговори на полкича, вероятно, че нали си имат закачка

така вече сме 2:3, т.е. още един глас за отделна лига от Хаки или уикенд старс и ви пускам кода на лични.
          така, получих глас и от уикенд старс, на който му е все едно каква ще е лигата, а хаки май е в отпуска, така че мнозинството печели - ще ви пусна кода на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            След този (полу)сезон в ПремиерЩип Славен трябва да е луд да не го пуска...
            Още повече,че Лука ще го захранва бясно с пасове
            Лукчо май вече е наш?
            Да внимава да не си докара някоя контузия на Евро2012

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
              знае ли се на кой ще му вържи и за няколко мача дали няма да избие рибата - може и в един мач -> справка "олег саленко - световното 1994г."
              Това си беше наредена работа отвсякъде !!!!
              На руснаците им трябваше голова разлика след "изненадващата" ни победа над Гърция,но си бяха направили криво сметката след като Аржентинците искаха да избягат от Италия и изиграха мача ходом пускайки чернилките да се мъчат с тях...
              Only God Can Judge me...

Коментар

Абе не знам дали Афелай ще играе. Желавич най-вероятно ще играе в първия мач, но си е ялов, поне до момента, за национала, ма знам ли, може да е новия Тото Скилачи от 1990
                то за всеки един един важи този лаф за "тото скилачи"

знае ли се на кой ще му вържи и за няколко мача дали няма да избие рибата - може и в един мач -> справка "олег саленко - световното 1994г."
                вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Абе не знам дали Афелай ще играе. Желавич най-вероятно ще играе в първия мач, но си е ялов, поне до момента, за национала, ма знам ли, може да е новия Тото Скилачи от 1990

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                    Взех Перси,макар цял сезон в Англия да не си го купих,защото не го харесвам
                    и защо взимаш някой когото не харесваш ?!??!?!?

вземи си любими играчи които харесваш и ще им стискаш палци

аз например няма да взема кристиана роналдинова дори 20 гола да знам, че ще вкара ........................... просто не харесвам педераси

Коментар

абе и на мен ми трябва холандец,
                      афелай

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Гледам всички са накупили Желавич за евтин нападател, но дали изобщо ще играе?
                      първия мач ще играе със сигурност

Коментар

в национала е доста ялов - ако изобщо вкара, ще е луд късмет, макар че вече му тръгна на вървеж - Олич няма да играе, така че може ида му дадат да пипне топката

Коментар

Only God Can Judge me...

Коментар

• абе и на мен ми трябва холандец, но Хунтелаар им е основен голмайстор на лалетата, но пък не игра в поселдните 2 мача на контролите (т.е. не беше титуляр). Макар че ако цветарите играят както срещу нас, не ги виждам да вкарат дори и един гол,но пък ние винаги сме били добри в тотото

Коментар

Явно и ти го имаш...
                              Да вкара 2 гола,пък нека е скъп...

О не нямам го. Аз съм капитан Робен.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Явно и ти го имаш...
                                Да вкара 2 гола,пък нека е скъп...
                                Аз пък няма да се учудя ако вкара 1-2...за целия шампионат

Коментар

Working...
                                X