If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
баси, писна ми да си прекроявам състава, заради евентуални контузии - Акинфеев, Чорлука, сега пък Евра и Бензема. Най-вероятно и четиримата ще играят, но не мога да рискувам толкова
Take it easy Груйче.
Последно ще има ли отделна платена лига или ще си е само една.
баси, писна ми да си прекроявам състава, заради евентуални контузии - Акинфеев, Чорлука, сега пък Евра и Бензема. Най-вероятно и четиримата ще играят, но не мога да рискувам толкова
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Колеца се е объркал, според мен, и е искал да отговори на полкича, вероятно, че нали си имат закачка
така вече сме 2:3, т.е. още един глас за отделна лига от Хаки или уикенд старс и ви пускам кода на лични.
така, получих глас и от уикенд старс, на който му е все едно каква ще е лигата, а хаки май е в отпуска, така че мнозинството печели - ще ви пусна кода на лични
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
знае ли се на кой ще му вържи и за няколко мача дали няма да избие рибата - може и в един мач -> справка "олег саленко - световното 1994г."
Това си беше наредена работа отвсякъде !!!!
На руснаците им трябваше голова разлика след "изненадващата" ни победа над Гърция,но си бяха направили криво сметката след като Аржентинците искаха да избягат от Италия и изиграха мача ходом пускайки чернилките да се мъчат с тях...
Абе не знам дали Афелай ще играе. Желавич най-вероятно ще играе в първия мач, но си е ялов, поне до момента, за национала, ма знам ли, може да е новия Тото Скилачи от 1990
то за всеки един един важи този лаф за "тото скилачи"
знае ли се на кой ще му вържи и за няколко мача дали няма да избие рибата - може и в един мач -> справка "олег саленко - световното 1994г."
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Абе не знам дали Афелай ще играе. Желавич най-вероятно ще играе в първия мач, но си е ялов, поне до момента, за национала, ма знам ли, може да е новия Тото Скилачи от 1990
След този (полу)сезон в ПремиерЩип Славен трябва да е луд да не го пуска...
Още повече,че Лука ще го захранва бясно с пасове
в национала е доста ялов - ако изобщо вкара, ще е луд късмет, макар че вече му тръгна на вървеж - Олич няма да играе, така че може ида му дадат да пипне топката
абе и на мен ми трябва холандец, но Хунтелаар им е основен голмайстор на лалетата, но пък не игра в поселдните 2 мача на контролите (т.е. не беше титуляр). Макар че ако цветарите играят както срещу нас, не ги виждам да вкарат дори и един гол,но пък ние винаги сме били добри в тотото
Гледам всички са накупили Желавич за евтин нападател, но дали изобщо ще играе?
Коментар