IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Ако има ентусиасти да се включват в лигата на честта овреме!
    Голяма масовка ще е тази година като гледам
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      влачи - това е безплатната лига
      Code to join this league: 602548-183886
      Ако има ентусиасти да се включват в лигата на честта овреме!

Коментар

• Таз година Ман. Юнайтед шампион.

Коментар

• That's the spirit lads.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Крайно време е някой да ми бъде сериозна конкуренция. Напъните на Груйчето и Марин веднъж на 2-3 години не ме устройват.
            Колец, лошото е че ще те боли много тази година... Смятам, че ако те дръпна със 100-тина точки и ще загубиш интерес към това фентази...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Аз обещавам да съм по-сериозен тая година.Е за първото място няма да се боря ама поне ще направя фентъзито по-интересно.И в хед-ту-хед лигата ще обърквам сметки
              Крайно време е някой да ми бъде сериозна конкуренция. Напъните на Груйчето и Марин веднъж на 2-3 години не ме устройват.

Коментар

• Аз обещавам да съм по-сериозен тая година.Е за първото място няма да се боря ама поне ще направя фентъзито по-интересно.И в хед-ту-хед лигата ще обърквам сметки
                Life won't wait for you.

Коментар

• Оправих си отбора, момчета.

Пригответе се за болка и страдание.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    в
                    някакви други идеи има ли ................... какви препятствия мога да сложа за моето куче които биха му попречили да постигне 1225 точки
                    ами купи му играчи на Арсенал
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      Победи над отбодите в Топ5
                      в началото може да са едни отборите в топ 5 .................... в средата на сезона може други отбори да са в топ 5 .......................... а в края на сезона може съвсем различни отбори да влезнат в топ 5

така, че това не става, а отгоре на това както вече написах за кучето нямаше място в лигата "един срещу друг" ........................... по-скоро си мисля, че миналата година кучето не ползваше уайлд картите си, а тази година може да направи отбор който освен да не ползва уайлд карта, също така и да не прави седмични смени ..................... например като си направи отбор с едни състезатели и до края да си кара само с едни и същи играчи като целта му да е да подобри 1225-те точки на николчо от втория му сезон във фентъзито...

някакви други идеи има ли ................... какви препятствия мога да сложа за моето куче които биха му попречили да постигне 1225 точки
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

куците коне са на линия, но не остана място за моето куче ......................... местата са запълнени

няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите

миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?
                        Победи над отбодите в Топ5
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Куците коне са манежа... под номер 18!
                          куците коне са на линия, но не остана място за моето куче ......................... местата са запълнени

няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите

миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Побързайте, че почти я запълнихме
                            Куците коне са манежа... под номер 18!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

запази ми поне едно място, че още не ми е останало време да отворя сайта на фентъзито

ако има място и отбора на кучето ще включа пак, че миналата година ме победи в директния двубой и по този начин ме лиши от победа в крайното класиране
                              Мисля, че е създадена с ограничение на участниците до 20, а в момента има 17 отбора, така че места има все още
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                хехе, готин си, ама тази година ще се борите за 3-4-то място, а ако ритнат персийчето, може и за 5-то с Ливера (без Суарез) и Тотенхамите (без Ушко). Та си беше пожелание от моя страна, ама нейсе
                                Всички очакват да сме 3ти след Шити и Челскито, но ще видим! Не виждам с кой можем да се борим за него защото и шпорите и артилеристите са назад от нас в момента, дори и при разсърдения Руньо (който така и така не нищо не игра последния сезон)!
                                Ти ще видиш сега със сърдити Бейл и Суарез как шпорите ще се борят с Ливърпул, Евертън и Суонзи за 5-6-7-8-мо място!

ПП Аз лично съм скептичен и за Шитито, защото с 5-6 нови играча докато направят отбор и ще са минали 2-3 месеца от сезона! Виж Моу си е заплаха ама и те бой ядоха в контролите, така че да не ги величаем толкова!

Коментар

Working...
                                X