Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевлачи - това е безплатната лига
Code to join this league: 602548-183886
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКрайно време е някой да ми бъде сериозна конкуренция. Напъните на Груйчето и Марин веднъж на 2-3 години не ме устройват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз обещавам да съм по-сериозен тая година.Е за първото място няма да се боря ама поне ще направя фентъзито по-интересно.И в хед-ту-хед лигата ще обърквам сметкиThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениев
някакви други идеи има ли ................... какви препятствия мога да сложа за моето куче които биха му попречили да постигне 1225 точкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПобеди над отбодите в Топ5
така, че това не става, а отгоре на това както вече написах за кучето нямаше място в лигата "един срещу друг" ........................... по-скоро си мисля, че миналата година кучето не ползваше уайлд картите си, а тази година може да направи отбор който освен да не ползва уайлд карта, също така и да не прави седмични смени ..................... например като си направи отбор с едни състезатели и до края да си кара само с едни и същи играчи като целта му да е да подобри 1225-те точки на николчо от втория му сезон във фентъзито...
някакви други идеи има ли ................... какви препятствия мога да сложа за моето куче които биха му попречили да постигне 1225 точкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекуците коне са на линия, но не остана място за моето куче ......................... местата са запълнени
няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите
миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКуците коне са манежа... под номер 18!
няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите
миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПобързайте, че почти я запълнихмеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениезапази ми поне едно място, че още не ми е останало време да отворя сайта на фентъзито
ако има място и отбора на кучето ще включа пак, че миналата година ме победи в директния двубой и по този начин ме лиши от победа в крайното класиране"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехехе, готин си, ама тази година ще се борите за 3-4-то място, а ако ритнат персийчето, може и за 5-то с Ливера (без Суарез) и Тотенхамите (без Ушко). Та си беше пожелание от моя страна, ама нейсе
Ти ще видиш сега със сърдити Бейл и Суарез как шпорите ще се борят с Ливърпул, Евертън и Суонзи за 5-6-7-8-мо място!
ПП Аз лично съм скептичен и за Шитито, защото с 5-6 нови играча докато направят отбор и ще са минали 2-3 месеца от сезона! Виж Моу си е заплаха ама и те бой ядоха в контролите, така че да не ги величаем толкова!
Коментар
Коментар