If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз обещавам да съм по-сериозен тая година.Е за първото място няма да се боря ама поне ще направя фентъзито по-интересно.И в хед-ту-хед лигата ще обърквам сметки
Крайно време е някой да ми бъде сериозна конкуренция. Напъните на Груйчето и Марин веднъж на 2-3 години не ме устройват.
Аз обещавам да съм по-сериозен тая година.Е за първото място няма да се боря ама поне ще направя фентъзито по-интересно.И в хед-ту-хед лигата ще обърквам сметки
в началото може да са едни отборите в топ 5 .................... в средата на сезона може други отбори да са в топ 5 .......................... а в края на сезона може съвсем различни отбори да влезнат в топ 5
така, че това не става, а отгоре на това както вече написах за кучето нямаше място в лигата "един срещу друг" ........................... по-скоро си мисля, че миналата година кучето не ползваше уайлд картите си, а тази година може да направи отбор който освен да не ползва уайлд карта, също така и да не прави седмични смени ..................... например като си направи отбор с едни състезатели и до края да си кара само с едни и същи играчи като целта му да е да подобри 1225-те точки на николчо от втория му сезон във фентъзито...
някакви други идеи има ли ................... какви препятствия мога да сложа за моето куче които биха му попречили да постигне 1225 точки
куците коне са на линия, но не остана място за моето куче ......................... местата са запълнени
няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите
миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?
куците коне са на линия, но не остана място за моето куче ......................... местата са запълнени
няма нищо ....................... важното е кучето ми да успее да подобри постижението на никола при втората му година във фентъзите
миналата година целта беше 1123 които кучето без проблем постигна без да ползва уайлд картата си, а тази година ще гони 1225 т. и все още се чудя какви препятствия да му сложа, че доста ниска се оказа летвата за него ............................. някакви идеи?
хехе, готин си, ама тази година ще се борите за 3-4-то място, а ако ритнат персийчето, може и за 5-то с Ливера (без Суарез) и Тотенхамите (без Ушко). Та си беше пожелание от моя страна, ама нейсе
Всички очакват да сме 3ти след Шити и Челскито, но ще видим! Не виждам с кой можем да се борим за него защото и шпорите и артилеристите са назад от нас в момента, дори и при разсърдения Руньо (който така и така не нищо не игра последния сезон)!
Ти ще видиш сега със сърдити Бейл и Суарез как шпорите ще се борят с Ливърпул, Евертън и Суонзи за 5-6-7-8-мо място!
ПП Аз лично съм скептичен и за Шитито, защото с 5-6 нови играча докато направят отбор и ще са минали 2-3 месеца от сезона! Виж Моу си е заплаха ама и те бой ядоха в контролите, така че да не ги величаем толкова!
Коментар