Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПобързайте, че почти я запълнихме
ако има място и отбора на кучето ще включа пак, че миналата година ме победи в директния двубой и по този начин ме лиши от победа в крайното класиранеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедано се класираш по-напред от любимия си тим в шипЪ, което си е постижима цел - глей го Хаки, най-редовно бие класирането на Ливера. Мисля, че и на теб вече ти е ред
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ аз нататрузих моята селекция там!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемерси, Хаки, тъкмо мислех пак да го постна, че нещо гледам старите физиономии ги няма в лигата, пък то кодът бил заминал някъде на по-задните места
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекодът за безплатната хед то хед лига е:
Code to join this league: 602548-249072
ограничил съм го до 20 играча"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруец, прати ми и на мен кодът на хед ту хедOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеГлавЪ У ГлавЪ ??? както казват французите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз си имам и алфа, и омега, ама ще видим коя ще приложа в крайна сметка
Дърпам темата нагоре, ако има още желаещи да си пишат за платените лиги, че не остана времеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз вече съм готов с гама версията на моя отбор. Тази година, Колец ще проверим как се страда повече? Дали като падне с 3 точки като м.г., или като го издухам със 103 точки този сезон!...
Дърпам темата нагоре, ако има още желаещи да си пишат за платените лиги, че не остана времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТази година мисля да съм тотално безпощаден срещу късмета на Марин и Груеца.
Коментар
Коментар