IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Е как да стигна до НУЛЕВО МЯСТО бе човек???
    хехе, готин си, ама тази година ще се борите за 3-4-то място, а ако ритнат персийчето, може и за 5-то с Ливера (без Суарез) и Тотенхамите (без Ушко). Та си беше пожелание от моя страна, ама нейсе
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Побързайте, че почти я запълнихме
      запази ми поне едно място, че още не ми е останало време да отворя сайта на фентъзито

ако има място и отбора на кучето ще включа пак, че миналата година ме победи в директния двубой и по този начин ме лиши от победа в крайното класиране
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        дано се класираш по-напред от любимия си тим в шипЪ, което си е постижима цел - глей го Хаки, най-редовно бие класирането на Ливера. Мисля, че и на теб вече ти е ред
        Е как да стигна до НУЛЕВО МЯСТО бе човек???

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          И аз нататрузих моята селекция там!
          дано се класираш по-напред от любимия си тим в шипЪ, което си е постижима цел - глей го Хаки, най-редовно бие класирането на Ливера. Мисля, че и на теб вече ти е ред
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

мерси, Хаки, тъкмо мислех пак да го постна, че нещо гледам старите физиономии ги няма в лигата, пък то кодът бил заминал някъде на по-задните места
            И аз нататрузих моята селекция там!

Коментар

• мерси, Хаки, тъкмо мислех пак да го постна, че нещо гледам старите физиономии ги няма в лигата, пък то кодът бил заминал някъде на по-задните места

Коментар

кодът за безплатната хед то хед лига е:
                Code to join this league: 602548-249072
                ограничил съм го до 20 играча
                Побързайте, че почти я запълнихме
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Груец, прати ми и на мен кодът на хед ту хед
                  Ами аз още не съм видял да има всеки vs всеки и затова питах ама ... има още време.
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    ГлавЪ У ГлавЪ ??? както казват французите
                    Груец, прати ми и на мен кодът на хед ту хед

Коментар

аз си имам и алфа, и омега, ама ще видим коя ще приложа в крайна сметка
                      Дърпам темата нагоре, ако има още желаещи да си пишат за платените лиги, че не остана време
                      ГлавЪ У ГлавЪ ??? както казват французите
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Аз вече съм готов с гама версията на моя отбор. Тази година, Колец ще проверим как се страда повече? Дали като падне с 3 точки като м.г., или като го издухам със 103 точки този сезон!...
                        аз си имам и алфа, и омега, ама ще видим коя ще приложа в крайна сметка
                        Дърпам темата нагоре, ако има още желаещи да си пишат за платените лиги, че не остана време

Коментар

• Платена стандартна фентъзи лига:
                          1. Никола
                          2. Eaglee
                          3. marinbg
                          4. Грую
                          5. Hakkinen
                          6. GT
                          7. + 1

Платена лига без смени:
                          1. Грую
                          2. mussi
                          3. Eaglee
                          4. GT
                          5. James Sawyer
                          7. + 1
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Тази година мисля да съм тотално безпощаден срещу късмета на Марин и Груеца.
                            Аз вече съм готов с гама версията на моя отбор. Тази година, Колец ще проверим как се страда повече? Дали като падне с 3 точки като м.г., или като го издухам със 103 точки този сезон!...

Коментар

• Тази година мисля да съм тотално безпощаден срещу късмета на Марин и Груеца.
                              Last edited by Nikola; 08.08.2013, 14:24.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Стария Бен вече е вътре.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X