IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    няма такова нещо, само дето по новата бонус система едва ли ще вземат много точки, но това ще си проличи след първите няколко кръга. Просто няма как да вдигнат цените на всичко, без да компенсират някъде, при замразено ниво на разполагаемия доход - не сме България все пак
    Е айде сега!
    Къде другаде ти се пада да си харчиш 100 000 000 английски лири, както ти кефне?
    Те ти Анди Каръл, те ти ЯЯ Саного, който искаш - него вземай...

ПП Сега чета че Даунинг щели да го продават за 5 млн. на Нюкясъл, така че и при него цената ще падне!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Четох че този сезон има някакви промени в точкуването, които ще доведат до спадане тежестта на защитата! Ако някой е наясно може да сподели!
      Може за това "цените да падат" така
      няма такова нещо, само дето по новата бонус система едва ли ще вземат много точки, но това ще си проличи след първите няколко кръга. Просто няма как да вдигнат цените на всичко, без да компенсират някъде, при замразено ниво на разполагаемия доход - не сме България все пак
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе не са баш старите - бейлът е на цели 12 милки, стъридж е на 9, персийчето е 14-ка и т.н. Лекинко са завишени, ама пък има и поспаднали, особено в защита
        Четох че този сезон има някакви промени в точкуването, които ще доведат до спадане тежестта на защитата! Ако някой е наясно може да сподели!
        Може за това "цените да падат" така

Коментар

абе не са баш старите - бейлът е на цели 12 милки, стъридж е на 9, персийчето е 14-ка и т.н. Лекинко са завишени, ама пък има и поспаднали, особено в защита
          Значи може да се правят отборите в актуален вариянт тъй да се каже?Със съответния риск,де.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Той ми беше първия избор при положение,че миналата година "носеше" отбора ми на гърба си - резултатите го показват
            Но сега си мисля,че бързо ще му падне цената при масовото "изсипване на пазара" и ще се понесат известни загуби
            маосовото изсипване или покупка до началото на 1-ви кръг няма абсолютно никакво вличние върху цената, така че върти каквито трансфери си искаш, без значение е. Иначе, ако не го шитнат на Реал до 17.08, а го продадат после - да, ще има много сериозен дроп даун
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Какви ни бяха сроковете да изгърмим тези уайлдкарти в лигата без смени? Втората съвпада с януарския трансферен прозорец, а първата до кога беше

И ще успее ли някой да надуши новия Минчу Празников за 5-6 милки и с близо 200 точки в края на сезона
              Първата карта е до края на августовския трансферен прозрец, т.е. до трети кръг, ако не се бъркам, но може да го удължим до 4-ти, че нали голяма част от Зделките стават в 12 без 1 минута А иначе има няколко нови Минчувци, ама скъпи нещи идат пушините

Коментар

така е, ама виж колко народ си го е купил - горе-долу в 1/3 от отборите го има, а по едно време беше в над 50% Аз чакам до края на Август (то затова имаме и дива карта за лигата без смените до тогава) - предполагам, че ще има доста раздвижане
                Той ми беше първия избор при положение,че миналата година "носеше" отбора ми на гърба си - резултатите го показват
                Но сега си мисля,че бързо ще му падне цената при масовото "изсипване на пазара" и ще се понесат известни загуби
                Only God Can Judge me...

Коментар

така е, ама виж колко народ си го е купил - горе-долу в 1/3 от отборите го има, а по едно време беше в над 50% Аз чакам до края на Август (то затова имаме и дива карта за лигата без смените до тогава) - предполагам, че ще има доста раздвижане
                  Какви ни бяха сроковете да изгърмим тези уайлдкарти в лигата без смени? Втората съвпада с януарския трансферен прозорец, а първата до кога беше

И ще успее ли някой да надуши новия Минчу Празников за 5-6 милки и с близо 200 точки в края на сезона
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Х'абсолютно,въпреки че на всички е ясно,че тази година той няма да дава точки,тъй като ще облече един друг бял екип

Коментар

... бейлът е на цели 12 милки, стъридж ...
                      Х'абсолютно,въпреки че на всички е ясно,че тази година той няма да дава точки,тъй като ще облече един друг бял екип
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Гледам, че цените са си старите и точки има от миналата година.Та викам да не съм се объркАл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Платена лига без смени:
                          1. Грую
                          2. mussi
                          3. Eaglee
                          4. GT
                          5. James Sawyer
                          6. Hakkinen

Може ли един код и за тази лига, че нещо съм се отплеснал и съм се писал само в единия списък
                          може, сега ще ти пусна на лично.
                          @James Sawyer не го знам кой е, така че ако може ГТ-то да му предаде, че аз не го намирам

Коментар

какви нови цени То по-нови от тези, накъде
                            Гледам, че цените са си старите и точки има от миналата година.Та викам да не съм се объркАл.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Платена лига без смени:
                              1. Грую
                              2. mussi
                              3. Eaglee
                              4. GT
                              5. James Sawyer
                              6. Hakkinen

Може ли един код и за тази лига, че нещо съм се отплеснал и съм се писал само в единия списък
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Кога ще сложат новите цени за да се правят отборите?
                                какви нови цени То по-нови от тези, накъде

Коментар

Working...
                                X