Кога ще сложат новите цени за да се правят отборите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да обобщя към момента за новата игра.
Платена стандартна фентъзи лига:
1. Никола
2. Eaglee
3. marinbg
4. Грую
5. Hakkinen
Платена лига без смени:
1. Грую
2. mussi
3. Eaglee
За стандартната лига - ще я направя довечера и ще пусна кода на желаещите, заедно с банковата ми сметка За лигата без смени - 3-ма сме прекалено малко, трабва да сме поне 5-ма, за да има смисъл. Ще изчакам още малко за нея и ако няма достатъчно желаещи за платена, ще направя една безплатна, както и една безплатна хед-ту-хед. Естествено записванията ще продължат до 17.08, просто няма да има 5 дни в Бг и искам да оправя нещат преди това, а и са си почивни дни напоследъкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевлачи - това е безплатната лига
Code to join this league: 602548-183886Не казвай хоп преди да скочиш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение1. Грую
2. mussi
...........
2. mussi
3. Eaglee
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениестава, бях я позабравил - значи платена (на по 20 кинта) без смени, трябва да се съберем поне 5 човека, за да има някакъв смисъл, ако не се съберем толкова, ще я направя безплатна. Хайде да се пишем:
Платена лига без смени (на 20 кинта)
1. Грую
2.....
2. mussi
Просто нямам време всяка седмица да слдя какво става.
Така през трансферните прозорци от по 1 месец все се получава !!!
Ясно,че пак ще съм спонсор на предаването,ама тръпката си е тръпкаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПлатена лига без смени?
Платена лига без смени (на 20 кинта)
1. Грую
2.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение1. Никола
2. Eaglee
3. marinbg
4. Грую
5. Hakkinen
а за платената засега сме толкова - други желаещи ще има ли, за да знам да правя лигата и да ви пращам сметката, че вече сме в летните месеци и поне аз ще поизляза малко извън Бг-то Та значи събирам заявки до 05.08 включително, после правя лигата и ви пускам сметката, а ако има желаещи за по-късно, ще мога да се включа след 13.08. Успех на всички и особено на менOnly God Can Judge me...
Коментар
-
1. Никола
2. Eaglee
3. marinbg
4. Грую
5. Hakkinen
а за платената засега сме толкова - други желаещи ще има ли, за да знам да правя лигата и да ви пращам сметката, че вече сме в летните месеци и поне аз ще поизляза малко извън Бг-то Та значи събирам заявки до 05.08 включително, после правя лигата и ви пускам сметката, а ако има желаещи за по-късно, ще мога да се включа след 13.08. Успех на всички и особено на менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнениеабе постнете кода па кой кога иска тогава да праи отборчето си
Code to join this league: 602548-183886Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак се подготвяте от раноНе казвай хоп преди да скочиш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеибре, танасе, ай сопри се малко На мен фентъзито още ми е малко неясно, щото няма публикувани правила или поне аз не ги видях като рових последния път, че това с дефанзивните бонуси е нещо ново и предполагам, че ще го осерат, както обикновено
Сменят се само правилата за определяне на бонусите, но това на теб никога не ти е било сериозна мъка.... Въпреки, че сега следва да си много доволен. Бонусите се определят по доста чист начин!
Коментар
Коментар