IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога ще сложат новите цени за да се правят отборите?
    Life won't wait for you.

Коментар

• кодът за безплатната хед то хед лига е:
      Code to join this league: 602548-249072
      ограничил съм го до 20 играча
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• чудесно, значи ще направя и двете лиги довечера и ще ги пусна на лични
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Платена стандартна фентъзи лига:
          1. Никола
          2. Eaglee
          3. marinbg
          4. Грую
          5. Hakkinen
          6. GT

Платена лига без смени:
          1. Грую
          2. mussi
          3. Eaglee
          4. GT
          5. James Sawyer

Коментар

• Да обобщя към момента за новата игра.

Платена стандартна фентъзи лига:
            1. Никола
            2. Eaglee
            3. marinbg
            4. Грую
            5. Hakkinen

Платена лига без смени:
            1. Грую
            2. mussi
            3. Eaglee

За стандартната лига - ще я направя довечера и ще пусна кода на желаещите, заедно с банковата ми сметка За лигата без смени - 3-ма сме прекалено малко, трабва да сме поне 5-ма, за да има смисъл. Ще изчакам още малко за нея и ако няма достатъчно желаещи за платена, ще направя една безплатна, както и една безплатна хед-ту-хед. Естествено записванията ще продължат до 17.08, просто няма да има 5 дни в Бг и искам да оправя нещат преди това, а и са си почивни дни напоследък

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              влачи - това е безплатната лига
              Code to join this league: 602548-183886
              тенкс
              Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                1. Грую
                2. mussi
                ...........
                1. Грую
                2. mussi
                3. Eaglee

Коментар

става, бях я позабравил - значи платена (на по 20 кинта) без смени, трябва да се съберем поне 5 човека, за да има някакъв смисъл, ако не се съберем толкова, ще я направя безплатна. Хайде да се пишем:

Платена лига без смени (на 20 кинта)

1. Грую
                  2.....
                  1. Грую
                  2. mussi

Просто нямам време всяка седмица да слдя какво става.
                  Така през трансферните прозорци от по 1 месец все се получава !!!
                  Ясно,че пак ще съм спонсор на предаването,ама тръпката си е тръпка
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Платена лига без смени?
                    става, бях я позабравил - значи платена (на по 20 кинта) без смени, трябва да се съберем поне 5 човека, за да има някакъв смисъл, ако не се съберем толкова, ще я направя безплатна. Хайде да се пишем:

Платена лига без смени (на 20 кинта)

1. Грую
                    2.....

Коментар

1. Никола
                      2. Eaglee
                      3. marinbg
                      4. Грую
                      5. Hakkinen

а за платената засега сме толкова - други желаещи ще има ли, за да знам да правя лигата и да ви пращам сметката, че вече сме в летните месеци и поне аз ще поизляза малко извън Бг-то Та значи събирам заявки до 05.08 включително, после правя лигата и ви пускам сметката, а ако има желаещи за по-късно, ще мога да се включа след 13.08. Успех на всички и особено на мен
                      Платена лига без смени?
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• 1. Никола
                        2. Eaglee
                        3. marinbg
                        4. Грую
                        5. Hakkinen

а за платената засега сме толкова - други желаещи ще има ли, за да знам да правя лигата и да ви пращам сметката, че вече сме в летните месеци и поне аз ще поизляза малко извън Бг-то Та значи събирам заявки до 05.08 включително, после правя лигата и ви пускам сметката, а ако има желаещи за по-късно, ще мога да се включа след 13.08. Успех на всички и особено на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнение
                          абе постнете кода па кой кога иска тогава да праи отборчето си
                          влачи - това е безплатната лига
                          Code to join this league: 602548-183886

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Пак се подготвяте от рано
                            абе постнете кода па кой кога иска тогава да праи отборчето си
                            Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

• Пак се подготвяте от рано
                              Life won't wait for you.

Коментар

ибре, танасе, ай сопри се малко На мен фентъзито още ми е малко неясно, щото няма публикувани правила или поне аз не ги видях като рових последния път, че това с дефанзивните бонуси е нещо ново и предполагам, че ще го осерат, както обикновено
                                Help/Rules/Scoring...
                                Сменят се само правилата за определяне на бонусите, но това на теб никога не ти е било сериозна мъка.... Въпреки, че сега следва да си много доволен. Бонусите се определят по доста чист начин!

Коментар

Working...
                                X