IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Груец, ти събирай ентусиасти за платената, безплатната е ясна... Не, че платената не е де...
    ибре, танасе, ай сопри се малко На мен фентъзито още ми е малко неясно, щото няма публикувани правила или поне аз не ги видях като рових последния път, че това с дефанзивните бонуси е нещо ново и предполагам, че ще го осерат, както обикновено
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      споко бре, рибок, ще я направим и ще постна кода - просто е доста рано още. Ти отбор имаш ли вече, че и за лига напираш
      хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лига
      Груец, ти събирай ентусиасти за платената, безплатната е ясна... Не, че платената не е де...

Коментар

• Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнение
        НЯКОЙ ЩЕ НАПИШЕ ЛИ КОДА ЗА ИНВЕСТОР ЛИГАТА (БЕЗПЛАТНАТА) ИЛИ ЩЕ СЕ ВЛИЗА АВТОМАТИЧНО ?
        споко бре, рибок, ще я направим и ще постна кода - просто е доста рано още. Ти отбор имаш ли вече, че и за лига напираш
        хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лига
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• НЯКОЙ ЩЕ НАПИШЕ ЛИ КОДА ЗА ИНВЕСТОР ЛИГАТА (БЕЗПЛАТНАТА) ИЛИ ЩЕ СЕ ВЛИЗА АВТОМАТИЧНО ?
          Не казвай хоп преди да скочиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
            Готови сме!
            Готови сте да биете център.

Коментар

• хехе, за това с часовника получаваш 2 точки от мен - това ми е от любимите фрази А ако цените са високи - какво по-хуабво за мен от това и така или иначе това ми е основната стратегия
              Довечера ще разгледам лигата по-подробно
              Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Виж сега... дори и разваления часовник показва времето точно два пъти на ден. Нямам каквито и да било съмнения, че тази година ще съм на първо място.

Още повече, че тази година цените на играчите са толкова скъпи, че ще ви е доста по-трудно и няма да може да разчитате на късмета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                толкова ли си нетърпелив пак да загубиш
                П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
                Виж сега... дори и разваления часовник показва времето точно два пъти на ден. Нямам каквито и да било съмнения, че тази година ще съм на първо място.

Още повече, че тази година цените на играчите са толкова скъпи, че ще ви е доста по-трудно и няма да може да разчитате на късмета.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• толкова ли си нетърпелив пак да загубиш
                  П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
                  Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Вече рестартираха фентъзито.

Коментар

• Вече рестартираха фентъзито.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker
                      Давайте прогнози за първия мач на Фулъм.
                      Ще бият с 3:0 с 2 гола на Бербатов.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Защо трябва да ти давам, каквото и да било? 150 лева ти е 2рото място + 50 от персоналната лига? Аз ти дадох точно 200.

То по-скоро ти имаш да ми даваш за двата обяда, които те черпих. Така че не говори глупости моля те.
                        ОК...., към края на седмицата трябва да ти се реванширам...

Коментар

Много слабо бе.

Засега сме само 5 човека на 50 кинта.
                          има още много време до старта - над месец,а и сИргията в измислената лига не е отворила Ще се съберем, споко - предполагам, че ще сме 10 човека

Коментар

• Защо трябва да ти давам, каквото и да било? 150 лева ти е 2рото място + 50 от персоналната лига? Аз ти дадох точно 200.

То по-скоро ти имаш да ми даваш за двата обяда, които те черпих. Така че не говори глупости моля те.
                            Last edited by Nikola; 15.07.2013, 17:24.

Коментар

Много слабо бе.

Еми хората са отпуски. Пък и им е жал да ми дават парите си...
                              Ти направи ли калкулациите за другата лига колко имаш да ми даваш?

Коментар

• Много слабо бе.

Коментар

Working...
                                X