Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоко бре, рибок, ще я направим и ще постна кода - просто е доста рано още. Ти отбор имаш ли вече, че и за лига напираш
хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лига
Коментар
-
Първоначално изпратено от the old fisher Разгледай мнениеНЯКОЙ ЩЕ НАПИШЕ ЛИ КОДА ЗА ИНВЕСТОР ЛИГАТА (БЕЗПЛАТНАТА) ИЛИ ЩЕ СЕ ВЛИЗА АВТОМАТИЧНО ?
хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лигаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
хехе, за това с часовника получаваш 2 точки от мен - това ми е от любимите фрази А ако цените са високи - какво по-хуабво за мен от това и така или иначе това ми е основната стратегия
Довечера ще разгледам лигата по-подробно
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВиж сега... дори и разваления часовник показва времето точно два пъти на ден. Нямам каквито и да било съмнения, че тази година ще съм на първо място.
Още повече, че тази година цените на играчите са толкова скъпи, че ще ви е доста по-трудно и няма да може да разчитате на късмета.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетолкова ли си нетърпелив пак да загубиш
П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
Още повече, че тази година цените на играчите са толкова скъпи, че ще ви е доста по-трудно и няма да може да разчитате на късмета.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
толкова ли си нетърпелив пак да загубиш
П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВече рестартираха фентъзито.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗащо трябва да ти давам, каквото и да било? 150 лева ти е 2рото място + 50 от персоналната лига? Аз ти дадох точно 200.
То по-скоро ти имаш да ми даваш за двата обяда, които те черпих. Така че не говори глупости моля те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного слабо бе.
Засега сме само 5 човека на 50 кинта.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Защо трябва да ти давам, каквото и да било? 150 лева ти е 2рото място + 50 от персоналната лига? Аз ти дадох точно 200.
То по-скоро ти имаш да ми даваш за двата обяда, които те черпих. Така че не говори глупости моля те.Last edited by Nikola; 15.07.2013, 17:24.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного слабо бе.
Засега сме само 5 човека на 50 кинта.
Ти направи ли калкулациите за другата лига колко имаш да ми даваш?
Коментар
Коментар