If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груец, ти събирай ентусиасти за платената, безплатната е ясна... Не, че платената не е де...
ибре, танасе, ай сопри се малко На мен фентъзито още ми е малко неясно, щото няма публикувани правила или поне аз не ги видях като рових последния път, че това с дефанзивните бонуси е нещо ново и предполагам, че ще го осерат, както обикновено
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
споко бре, рибок, ще я направим и ще постна кода - просто е доста рано още. Ти отбор имаш ли вече, че и за лига напираш
хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лига
Груец, ти събирай ентусиасти за платената, безплатната е ясна... Не, че платената не е де...
НЯКОЙ ЩЕ НАПИШЕ ЛИ КОДА ЗА ИНВЕСТОР ЛИГАТА (БЕЗПЛАТНАТА) ИЛИ ЩЕ СЕ ВЛИЗА АВТОМАТИЧНО ?
споко бре, рибок, ще я направим и ще постна кода - просто е доста рано още. Ти отбор имаш ли вече, че и за лига напираш
хайде от мен да мине, довечера ще постна кода за безплатната лига
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
хехе, за това с часовника получаваш 2 точки от мен - това ми е от любимите фрази А ако цените са високи - какво по-хуабво за мен от това и така или иначе това ми е основната стратегия
Довечера ще разгледам лигата по-подробно
толкова ли си нетърпелив пак да загубиш
П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
Виж сега... дори и разваления часовник показва времето точно два пъти на ден. Нямам каквито и да било съмнения, че тази година ще съм на първо място.
Още повече, че тази година цените на играчите са толкова скъпи, че ще ви е доста по-трудно и няма да може да разчитате на късмета.
толкова ли си нетърпелив пак да загубиш
П.С. То това май марин трябваше да ти го каже, но след този сезон и аз ще имам това право, че вече ме водиш с 3:2 победи
Коментар