IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успех и от мен на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      марински, ние с теб ще връзваме ли басче на стандартните 100 кинта? И какво стана с лигата на Колеца? Разтуриха ли се там нещата?
      Чакам да видя, там какво става, че има все още не дадени пари от хората, които живеят в чужбина. Ако пропаднат там нещата ще ви реинбърсна.

Иначе успех на всички.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хайде, не остана!
        Успешна игра на всички и дано се получи интересен сезон не само във фентъзи-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Като те отупам със 100 точки тази година се да знаеш вече, че не е късмет...
          марински, ние с теб ще връзваме ли басче на стандартните 100 кинта? И какво стана с лигата на Колеца? Разтуриха ли се там нещата?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• С лек ъпдейт към момента ситуацията е следната:

Платена стандартна фентъзи лига:
            1. Никола
            2. Eaglee
            3. marinbg
            4. Грую
            5. Hakkinen
            6. GT
            7. Полки
            8. weekend stars
            9. Given

Платена лига без смени:
            1. Грую
            2. mussi
            3. Eaglee
            4. GT
            5. James Sawyer
            6. Полки
            7. Хакинен
            8. Маринбг

Правилата се запазват както и миналата година:
            За Стандартната лига:
            - победител - 350 кинта
            - втори - 50 кинта
            - най-добър седмичен - 50 кинта (ако има повече от един участник със същият брой точки, нагарадта се се дели на броя участници)
            Наградите са кумулативни

За лигата без смени:
            - победител - 120 кинта
            - втори - 20 кинта
            - най-добър седмичен - 20 кинта (ако има повече от един участник със същият брой точки, нагарадта се се дели на броя участници)
            Наградите са кумулативни
            Уайлд картите в тази лига се ползват както следва:
            - първата - до началото на 4-ти кръг (14.09), за да се хване края на трансферния прозорец, като няма ограничения дали ще е направена впреди 2, 3 или 4-ти кръг
            - втората - когато я пусната от фентъзито по време на зимния трансферен прозорец, като отново няма ограничения точно в кой кръг да се използва

Успех на всички
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Е тази песен я слушам вече 5-та година, като засега само ти пред няколко години и Марински миналата с някакъв НЕРЕАЛЕН късмет ме мина за ТРИ точки.

Тази година ще страдате още преди boxing day. Решено е.
              Като те отупам със 100 точки тази година се да знаеш вече, че не е късмет...

Коментар

• Е тази песен я слушам вече 5-та година, като засега само ти пред няколко години и Марински миналата с някакъв НЕРЕАЛЕН късмет ме мина за ТРИ точки.

Тази година ще страдате още преди boxing day. Решено е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Момчета, пускам ви топ оферта валидна до утре до 10 часа.

Срещу 40 лева ще ви пусна screen shot на отбора ми.
                  тоа па, тоа Колец, то е ясно, че е само въпрос на време и ти да последваш съдбата на любимия си отбор и да се бориш за 3-5-то място

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                    Здравейте, от доста време следя темата ви и надпреварата, тази година реших да се пробвам. Никола ме открехна за седянката ви, може да гарантира, че съм стабиуен.
                    супер, значи вече сме по 8 парчета и в двете лиги - ще стане сезон

Коментар

• Момчета, пускам ви топ оферта валидна до утре до 10 часа.

Срещу 40 лева ще ви пусна screen shot на отбора ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                        Здравейте, от доста време следя темата ви и надпреварата, тази година реших да се пробвам. Никола ме открехна за седянката ви, може да гарантира, че съм стабиуен.
                        Ще страдаш и ти както останалите късметлии.

Груйче, аз ще ти дам неговите пари, когато се видим идната седмица.

Коментар

• Здравейте, от доста време следя темата ви и надпреварата, тази година реших да се пробвам. Никола ме открехна за седянката ви, може да гарантира, че съм стабиуен.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Груец, да организираме бира парти по повод старта на сезона. Мястото до нас/вас е доста подходящо. Колеца е навит, другите също могат да се чувстват поканени...
                            ми става, ама викенда съм зает, освен за късния мач в неделя, aко сте навити?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Успех -първият кръг винаги е с най-голямата тръпка
                              Груец, да организираме бира парти по повод старта на сезона. Мястото до нас/вас е доста подходящо. Колеца е навит, другите също могат да се чувстват поканени...

Коментар

• Така, до момента ситуацията е следната:

Платена стандартна фентъзи лига:
                                1. Никола
                                2. Eaglee
                                3. marinbg
                                4. Грую
                                5. Hakkinen
                                6. GT
                                7. Полки

Платена лига без смени:
                                1. Грую
                                2. mussi
                                3. Eaglee
                                4. GT
                                5. James Sawyer
                                6. Полки
                                7. Хакинен
                                8. Маринбг

Ако има още желаещи, дори и да не успеят да преведат парите днес, а да ги получа другата седмица, нека заявят желание, за да им изпратя кода. След стартиране на шипЪ, евентуалните нови кандидати ще бъдат примени само с мнозинство от участниците.
                                Получил съм парички от почти всички без полкича, но той сигурно се е забил нанякъде (все пак е лято), така че го чакам другата седмица и него. Успех -първият кръг винаги е с най-голямата тръпка

Коментар

Working...
                                X